Doğuma Hazırlık Nişan gelmiş olabilir mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Rebelion18

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2017
812
582
103
34.2 günlük hamileyim. Son birkaç gündür bel ve kasık ağrısı çekiyorum. Düzenli bir sancı değil. Normalde akıntım pek yoktur. Bu akşam sümüksü bir akıntı geldi. İçinde kan yoktu. Bu ikinci doğumum olacak. İlkinde nişan geldiğinde içinde çok az miktarda pembelik vardı. Bu akıntı da aynı miktar ve kıvamda ancak pembelik yok. Size sorum şu bu şekilde kan olmadan nişan gelen var mı? Bu akıntı nişan olabilir mi?

Bende sümüksü yoğun akıntı olurdu doğumun başlamasıyla alakası yoktu benimkinin. İçinde kan olmayan nişan hiç duymadım

Normal akıntı gibi bi akıntı mı
Yoksa nışan olduğu baya belli kalıp gibi sümüksü akıntı mı

34.2 günlük hamileyim. Son birkaç gündür bel ve kasık ağrısı çekiyorum. Düzenli bir sancı değil. Normalde akıntım pek yoktur. Bu akşam sümüksü bir akıntı geldi. İçinde kan yoktu. Bu ikinci doğumum olacak. İlkinde nişan geldiğinde içinde çok az miktarda pembelik vardı. Bu akıntı da aynı miktar ve kıvamda ancak pembelik yok. Size sorum şu bu şekilde kan olmadan nişan gelen var mı? Bu akıntı nişan olabilir mi?
idrar yolu iltihabı da olabilir doktora danışmalısınız

Nişan olabilir ama bildiğim nişan tek seferlik olan bişey sabahtan akşama kadar sürmez ben sadece tek seferlik görmüştüm

Arkadaşlar ben bu olaydın 3 gün sonra erken doğum yaptım. Nişan illa kanlı olmuyormuş. Bilgi amaçlı yazıyorum. Parça parça da geliyormuş.
Aaa gozunuz aydin, saglikla buyutun. Benim de parca parca gelmisti ama hepsinde azar azar kan vardi

Aaa gozunuz aydin, saglikla buyutun. Benim de parca parca gelmisti ama hepsinde azar azar kan vardi
Malesef kan yoktu bende. Doktora da söyledim ama bir şey değildir dedi. Pazartesi doktora muayene oldum. Ağrım da var dedim. Sorun görünmüyor dedi. Salı gecesi birden suyum geldi.

Hatta bu mesajı yazdıktan saatler sonra suyum geldi.
Tam cevap yazacaktim ki siz yazmissiniz.
Saglikla buyusun kuzunuz insallah
Benim de nisan geldi ve dediginiz gibi tamamen seffafti hatta endiselendirir miyim acaba diye tereddutte kaldim yazmakta ama dogum olmus bile 🤗

Tam cevap yazacaktim ki siz yazmissiniz.
Saglikla buyusun kuzunuz insallah
Benim de nisan geldi ve dediginiz gibi tamamen seffafti hatta endiselendirir miyim acaba diye tereddutte kaldim yazmakta ama dogum olmus bile 🤗
Oldu şükür. Premature bebek bakmak zormuş. Ama büyüdü bile. Toparladı şükür. :)

Back
X