Nişan kanaması ile ilgili yardımcı olabilir misinizzz?

13 reasons whydaki why

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
122
21
98
Hanımlar 35+5 günlük hamişim. cuma günü yani 35+0ken çamaşırımda pembe kan gördüm. Daha sonra o gün akşama kadar her lavaboya gittiğimde az az kanama gelmeye devam etti. Ertesi gün de kanama devam edince acile gittim. Alttan muayene, nst ultrason vs bakıldı. Bebeğin başı aşağıdaymış. sanırım açılma başlangıcı olduğu için kanama olmuş olabilir gibi birşey dedi. Nst de temiz çıktı. Ama kanama 4 gün devam etti. pazartesi akşamı da kesildi. Bu nişan kanaması olabilir mi acaba? Ve nişan kanamasıysa şayet ne zamana doğum gerçekleşir? Dikkat etmem gereken bir şey var mı özellikle? Tecrübeli ve bilgili hamiş ve annişlerden yorum bekliyorum. Şimdiden teşekkürler :)

canim benimde oldu.gece tuvalette gittigimde birden kan bosaldi tum tuvalete.korktum hemen hastaneye gittim doktorum geldi .oda korkmus kordondanmi bebek ayrildi diye hemen ulrosona aldi.sorun yok dedi.alttan muayenede acilma var dedi 3 saat sonrada dogumum oldu benim.doktorunla gorus surekli aman canim.saglicakla al kucagina bebisini

Benimde 40 haftanin icinde tuvalete oturdugumda kan bosaldi parlak kirmizi doktora gittim hersey normal nisan gelmis dedi üc gun sonra dogum sancim basladi ve dogum yaptim

Merhaba bu konu açılalı çok olmuş ama yardımcı olabilirmisinz? Pazar sabahı nişan geldi pazartesi doktora gittim 1cm açılmam varmş ewe yolladı o günden beri kanama lekelenme şeklinde dewam ediyor... Bugün yine gittim değişiklik yok bekleyelim dedi sancım fln yok buarada 38. Haftamızdayız normalmi yaşadıklarım sizce doğum nezamn olur?

Merhaba bu konu açılalı çok olmuş ama yardımcı olabilirmisinz? Pazar sabahı nişan geldi pazartesi doktora gittim 1cm açılmam varmş ewe yolladı o günden beri kanama lekelenme şeklinde dewam ediyor... Bugün yine gittim değişiklik yok bekleyelim dedi sancım fln yok buarada 38. Haftamızdayız normalmi yaşadıklarım sizce doğum nezamn olur?

Canım belki yarın belki yarından da yakın:) Belki doğum yapmışsındır ben bunları yazarken. Artık zamanı gelmiş:) Sağlıkla kucağına al inşallah:)

Back
X