nişan meselesi...

crpdd

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2012
6
0
16
Kayseri
artık dert olmaya başladı kafamı ağrıtıyor bu konu..

1 buçuk yıla yakın zamandır bir sevgilim var, şuaralar nişan nişan diye tutturdu aramız çok iyidir, uyumluyuz şükür.. tek tartışma konumuz onun nişan istemesi benim erken diye inat etmem

size sormak istiyorum çünkü bu forumda bu dönemleri geçiren çok kişi var:

ben üniversite 3.sınıfım o okulunu bitirdi işini aldı... ben daha okulumu bitirmediğim için istemiyorum ayrıca; kendimden büyük evlenmemiş abim ablam var sanki bu konular benim için çok erken gibi hissediyorum.. o da aslında istemekte haklı çevresi bekliyor artık ama benim tam tersi hala evin en küçük çocuğuyum :)

sizce nişan gözde büyütülmeyecek bir şey mi yoksa zamanını mı beklemeliyiz?

ayrı bir konu daha var sevgilim askerliği çok düşünmüyor gidersem 5 yıl sonra diyor yani evlenince :( aslında şuan gitmesi uygun bence benim okulum varken yapsın gelsin diyorum ama istemiyor ben de ısrar edemiyorum... evliyken askere gitmesi iyi mi olur kötü mü ?

Evliyken askere gitmesi çok zor olur ikiniz için de..
Ayrıca nişan süresini uzun tutmamanı öneririm..
Tatlı ısrarlarına kanma derim..
Bence okulun bitene kadar o askerliğini yapsın dönünce nişan 6 ay sonra da
evlendirelim sizi :9:

nişan için acele etme derim ne zaman evlilik için tüm şartlarınız oturursa ona yakın zamanda yapın..ilişkinin en güzel dönemlerindesiniz..şu yaşta ailelerle ilgili sorumluluk vs uğraşmak sana zor gelebilir.nişan üstüne bir sürü sorumluluk almak bence... erkek arkadasında bu dönemde askere gitsin evliyken askere gitmek sana ve ona daha zor gelecek..acele etmeyin nişan konusunda bu hayat sizin.gerçekten seviyorsanız birbirinizi nişan olsada olmasada hep yan yana olursunuz merak etmeyin...

Katılıyorum nişan sorumluluk yükler annesini arayacaksın
sürekli bekleyecekler bilmem ne gerek yok erken
samimiyetlere..Şahsen ben 1 yıl nişanlı kaldım.. o bile çok sinir bozucuydu
keşke düğünden 3 ay önce nişan olsaydı da nişandan hemen sonra düğün hazırlıkları olsaydı dedim hep

askerligini yapmıs olmalıydı en azından hani hep derlerya askerligini yapmamısa kız verilmez diye cunku evlendikten sonra falan yapılmaz ya nasıl bırakıcak karısınıda gidecek nisandan once gitsin gelsin sonra nisan yapın ne guzeli bence

bir erkek daha askere gıtmeden nısan dugun ıslerıne hıc gırılmemelıdır .

erkeklerin asker oncesı bır de asker sonrası donemlerı vardır .

askerden sonra resmen evrım degıstırıyorlar .

kısacası bana gore ; bır erkek daha askere gıtmeden tam adam degıldır

benım gozumde cocuktur hala .cunku askerlık psıkolojısı farklıdır

erkeklerın cogu askerden once bıldıgın cocuklardır .

Evli iken askere gitmesi ikiniz içinde zor olur ayrıca nişan süresi uzamasıda iyi değil okulunun bitmesini beklesen daha iyi olur bence. Sanırım seni elinden kaçırmak istemiyor :)

bazı ayrıntıları yazmayı unutmuşum biz farklı şehirlerdeyiz 9 saatlik yol mesafesinde.. o çağırdığı zaman gitmeyi göze alamıyorum ailemden habersiz yada yalan söyleyerek bu tür bişey yapmak istemiyorum ayrıca yaz tatilinde hiç görüşemiyoruz ben evde olduğum için
sevgilim de diyor ki eğer nişanlı olsak rahatça görüşürüz, ben size gelirim sen bize yada beraber bir yerlere gidebiliriz diye çok istiyormuş..

hiç girme nişan işine derim çünkü evliliğinize de daha var, nişanlanan arkadaşlardan biliyorum ters bi duurm olduğunu gemileri yakmak dah zo olur bekle biraz daha istedğini belirt ama senden büyükleri bahane edebilirsin

o sana nişan için baskı yapıyor ama kendi görevini erteliyor.

o sana baskı yapıyorsa sende ona baskı yap.

hem zaman kazanırsın

Back
X