Nişan mi( resimli)

değil. keske görsel eklediğinizi başlığa yazsaydınız. burda hamile, hassas kadınlar da var

Değil dedik ya daha önce paylaştığında da açıkladık uyardık... Rutin akıntı son haftalarda olur öyle dedik.... Anlatamıyoruz.. neyse sağlıcakla kavuşun inşallah.

Değil dedik ya daha önce paylaştığında da açıkladık uyardık... Rutin akıntı son haftalarda olur öyle dedik.... Anlatamıyoruz.. neyse sağlıcakla kavuşun inşallah.
Tamamda neden cikisiyorsunuz ki hem geçen sefer olan daha sulu olduğu için bu böyle değildi o yüzden sordum yazmak zorunda değilsiniz sadece siz yoksunuz burda başına gelen çok insan vardır yani ila siz yazacak değilsiniz

Hem yapıp hem üste çıkman da ayrı müthiş, görmek zorunda mıyız, bı bak önceki konuya açıkladım, ayrıca görsel olduğunu yazmadigin için girdim, yoksa sen olduğunu aynı şeyi yaptığını bilsem girmezdim. Hangi konuya girip cevap vereceğimi de sana soracak değilim.

Son düzenleme:
Başına gelen var mı yardımcı olursanız sevinirimEki Görüntüle 3612819
Merhaba. 37. Haftama girdiğim gün lavaboda camasirimda kan gördüm bir kaç damladan fazlaydı ama böyle akıntı şeklinde değildi. Hemen doktorumu aradım akıntı şeklinde olup olmadığını sordu. Bazen kanama şeklinde de olabilirmiş nişan. Sancılar başlar ise takip et dedi ve 3 saat derken 3 dakikaya düştü ve doğuma alındım. Durumunuz nedir şuan. Sağlıcakla alın kucaginiza

Akıntılarınızın rengi, kıvamı değiştikçe çekip atacak mısınız hep böyle buraya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…