nisan suphesi

selemmer

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2013
26
0
6
35
Karaman
Arkadaslar 38haftaligim bugun ilkkez koyu hafif acik yesil akinti geldi bu dogum habercisimi illa akinti kirmizimi olmasi lazim bilgilendirseniz sevinirim

hayırlı olsun.. nişanın gelmiş.. nişan sadece kırmızı renk olmaz.. sarımsı yeşilimsi.. her renkte gelebilir.. Allah kolay ve hayırlı doğum versin arkadaşım.. Allah kurtarsın.. inş sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın..

Arkadaslar 38haftaligim bugun ilkkez koyu hafif acik yesil akinti geldi bu dogum habercisimi illa akinti kirmizimi olmasi lazim bilgilendirseniz sevinirim

Benim bir avuc dolusu yesil jole kivaminda bisey geldi. Hafif kan vardi icinde.
Bi gece onceki alttan muayenede ebe yesil akintin var mantarinmi var dedi evet dedim, mantar akintisidir o zaman dedi. Ben sanciliydim zaten 35 haftalik ikiz. Yatis yaptilar ertesi sabah o akinti geldi.
2 hafta oncesindede wc de azcik 2 kez gelmisti o akintidan.

Benim bir avuc dolusu yesil jole kivaminda bisey geldi. Hafif kan vardi icinde.
Bi gece onceki alttan muayenede ebe yesil akintin var mantarinmi var dedi evet dedim, mantar akintisidir o zaman dedi. Ben sanciliydim zaten 35 haftalik ikiz. Yatis yaptilar ertesi sabah o akinti geldi.
2 hafta oncesindede wc de azcik 2 kez gelmisti o akintidan.

:D yok yok daha doğuramadım doktorum üşütme falan olacağını söyledi yani nişan değilmiş tşklr ederim kızlar

Back
X