nisan yagmuru şifa deposu

farrahdiba

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2013
2.603
1.856
178
Arkadaslar nisan yagmurunun ne kadar sifa oldgunu okudum.bir cok hastalk icin ve de çocuk icin mutlaka uygulayin.bu konuda efendmizn hadiselerini de okudum.bugune kadar neden bilmemisim diye hayiflandm.uzmanlar da nisan ayinda yagan yağmurun icergindeki demire dikkat cekiyor.allahim ne kadar buyuk ne de güzel yaratmis dogayi.kis boyunca uzermizde olusan hantallik agirlk nisanda yagan yagmurla icerdgi demir sayesnde kalkiyor e tabi iyice islanmaliyiz bu ay semsiye kullanmiyorz yagmur yagarken.bir kapta yagmur suyu biriktiriyoruz uzerine70 ihlas 70 ayetel kursi 70 nas 70 felak 70 fatiha okuyorz.tabi araya dunya kelami girmiyor.7 gun boyunca sabah aksam ac karina bu sudan icilir.allahin izniyle bircok hastalgina care oldgu gibi çocuk sahibi olmasini saglayacaktr arkadaslar inançla yaparsanz faydasni gorecez insallah.yagmur yagiyor...su toplamaya gideyimmm :))

İnşallah canım şifa olsun...

Nisan ayındayız ama bi daha yağmur yağarmı bilmiyorum, ama denicem. Bu güzel paylaşım için teşekkür ederim cnaım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…