Nisan yüzügümü atali bir sene olacak! Hala atlatamadim! Ltfn yardim

genckiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
1.255
201
123
Merhaba arkadaslar,

belki bilenler vardir aranizda. Ben hemen hemen bir sene önce yüzügümü attim. Hemde dügüne 1 hafta kala. Konu cok uzun annesi yüüznden ayrildik birbirimizi cok seviyoruduk.Kendimi biraz olsun toparladim ama hala günler oluyorki hüngür hüngür agliyorum. Simdi gördüm ki benim eski bir arkadasimla yazisiyormus. Cok dokundu bu bana. Bende görüsüyorum bir kac kisiyle tanistim ama olmuyor. Ona hissettiklerimi baskalarina hissedemicem diye cok korkuyorum. Daima bunun etkisi altindami kalacagim? Hic düzelmeyecekmi bu? Bir sene oldu hemen hemen hala aklima geliyor. Hemde hergün geliyor aklima. Sizce bu normalmi? Biz 6 sene birlikteydik bundan yaklasik 3 senesi nisanlilik dönemiydi. Herseyimiz hazirdi evimiz esyalarimiz gelinligim damatligi vs. herseyi sildik. Ben hala bu durumdayim yüzügü kendim attigim halde ve pismanda degilim eminim Dogru yoldayim ama ona olan özlemim hatiralar anilar beni mahfediyor. Acaba oda ayni durumdami ayni sekilde aci cekiyomudur üzülüp agliyomudur? Yada unutmusmudur? Ltfn bana akil verin ne yapmaliyim nasil kurtulmaliyim ltfn yardim edin arkadaslar

3 sene nişanlılık çok fazla o yüzden bu durumlara gelmiş olabilir mi?
gerçi durumuda bilmediğimden yorum yapamadım

annesi herseye burnunu sokuyordu oglunu bana karsi doldurup aramizi bozuyodu. Annesinin lafindan cikmiyodu oglanda kendine ait bir banka hesabi bile yoktu 26 yasinda düsünün. Anne baba ne diyorsa onu yapyiordu cok ezikti bana baska onlara baska diyordu ve hep onlarin dediigni yapiyordu. Bana karsi sogmustu annesinin dolduruslarindan dolayi hep ön yargi hep bi doldurus. Ailesi bana karsi düsman oldu babasi beni cok severdi o bile sevemeye baslamisti ailemle dalga gectiler aldiklariyla sattiklariyla vs. yani cok seyler var dayanamadim bende yüzügü attm 3 sene cektim kadini oglu hic cit cikarmiyodu sonunda yapti ve basardi pislik kari

canım işte uzun tutmayın derler bu dönemi ama öylede gerçek yüzlerini göremezdin,hayırlısı ve kısmet
ben anlamıyorum zaten uzun tutma derler ama kısmette yoksa zaten bozulur
çok anneci olması iyi değil o düzelirdi belki ama araya yalan da koymuş
dolduruşa açık
seni tebrik ettim o kadar uzun ilşkiyi bitirmek kolay değil
arkadaşınla konuşmasından haberdar olacağını biliyor mu
inadına mı yapıyor ki?
senin yaş kaç

benim Yas 27 oldu.
ben bir sekilde gördüm yazismalarini. Hala girip facebookda sayfasina bakiyorum takip ediyorum
kendime mani olamiyorum 1 sene gecmis ben hala napiyor ne ediyor diye düsünüyorum hergün aklima geliyor
bir gün gelmedigi olmuyor cok sinirlerimi bozuyor bu benim.Normalmi acaba yoksa benim piskolojim iyice bozulmusmu
cok zorlaniyorum dönemi atlatmaya cok

tabi zor alışkanlık bile var sonuçta
yine de bi psikoloğa gidin bence
iletişiminiz olmadı değil mi hiç mesajlaşma arama gibi?

yok hayir hic irtibatimiz olmadi kendisi ailesinden korktugu icin ezik oldugu icin hayatta yazamaz arayamaz korkudan cok ödlektir kendisi. Piskologa gitmek istemiyorum herkes normal diyor. Ama cidden normalmi yoksa insanlar benim moralimi yerine getirmek icinmi öyle diyor? Ömür boyu kalici olurmu bu tür seyler? O benim ilk erkek arkadasimdi birde dile kolay 6 sene cok uzun bir süre. Kendisi nasil bu kadar rahat olabilir nasil takmaz anlamiyorum ben nasilsam oda ayni durumda olmasi lazim aslinda ama hic sanmiyorum cünkü beni hic takip etmiyor facebookda falan ben ediyorum hala ben onu engelledm, beni göremiyo ve hayatta düsünemem yeni sahte bir hesap acip beni takip ettigini öyle bir karatere sahip degil. Cok rahat kendisi. Bu düsüncelere kapilinca iyice kötü oluyorum neden ben kötüyümde o iyi diyorum halbuki tam bilmiyorum ruh halini

gerçi psikoloğa gitsende he he deyip yollayacak devlet hastanesindeki
özele de gidecek kadar acil bir durum yok gibi şu an
belki devlet hastanesini deneyebilirsin iyi biriyse yardımcı olabilir
çocuğun psikolojisi hakkında yorum yapamam çünkü bilmiyoruz
ama neden engelledin merak ettim? sen de onun ilk sevgilisi miydin?
unutman tabiki kolay olmaz hem ilk hemde uzun ilişki hemde nişan elbet zor olacaktır ama ayrılma kararını verebilmişsin cesaret edip. o zaman bunuda atlatabilirsin diye düşünüyorum tabi ki zaman
bir de o da masum sayılmaz gitmiş arkadaşınla irtibata geçmiş ayıp yani

engellememin sebebi eger engellemezsem belki o beni engeller ve onun beni umursamadigini görmüs olurum buda beni cok üzer diye düsünüdm engelledim. Yoksa beni takip etsin isterim yada bende onu takip ediyorum arada bir hala! Baska sahte bir hesaptan arkadasi oldgm icin farkinda degl icerigi görebiliyorum. Evet o benim ilkimi bende onun ilki. Gözlerimiz birbirimizde acildi. Herseyi oonda gördüm ben oda bende.

anladım canım ne deyim artık hayırlısı olsun
gelişme olursa yazarsın buraya

Boşversene tatlım sen onu düşünedururken etrafındaki insanları değerlendiremiyosun , kendine kötülük yapıyorsun. Sonra beğenmediğin taliplerinin iyi olduğunu farkedeceksin geç olacak. Onunla evlenseydin mutsuz olacaktın demekki, ondan nefret etmen ve unutman lazım. Aşık olmuşsun belliki ama , o bu aşkı haketmiyo haketseydi seni kazanmaya çalışırdı. Böyle bi adamdan koca olmaz. Önce bunu kafana iyice sok. Sonra etrafına bak sevilmeye layık bi sürü insan var. Öyle olmasaydı bi tane aşk destanı olurdu bin tane değil. Insan bir kere değil bin kerede sever.

Evliliğine bir hafta kala ayrılacaksın ve bir sene geçmesine rağmen hala hatırlıyorum diyeceksin .
Canım sevmeden bile ayrılmış olsan ömür boyu zaman zaman gelecek aklına .Ki severek ayrıldık diyorsun alışacaksın,kimi zaman gelecek aklına için de hafif cız hissedeceksin .
Normal bu durum kolay değil evlilik arefesin de olduğun birini unutmak .

Yani tabi travmatik bi olay 3 5 ay uzulur insan ama daha fazlaysa psikolojik destek almak lazim bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…