evet istinaf süreside dolduMerhaba, yani gerekçeli karar çıktı ve eski eşinize ulaştı mı?
Benim de yaklaşık 1 ay filan sonra kesinleşmesi olmustu yanlış hatirlamiyorsam. sanki ben birkaç kez aramıştım.Siz de arayın nüfusa bildirecekler galiba ondan sonra görünecekevet istinaf süreside doldu
hımm ben oraya gittimde senin bişi yapmana gerek yok demişlerdi (2-3ay önce gittiydim) gerisi olur bekle gibisinden bekliyor um ama bu durumdanda sıkıldım.Benim de yaklaşık 1 ay filan sonra kesinleşmesi olmustu yanlış hatirlamiyorsam. sanki ben birkaç kez aramıştım.Siz de arayın nüfusa bildirecekler galiba ondan sonra görünecek
iyi dilekleriniz icin teşekkür ederim .Hayırlısi olsun inşallah zor süreçler, bundan sonraki hayatınızda herşey gönlünüzce olsun
Boşanma davası açma ücreti nekadara maal oldu acabaiyi dilekleriniz icin teşekkür ederim .
Boşanma davası açma ücreti nekadara maal oldu acaba
benim maddi durumum olmadıgı için ücret almadılarBoşanma davası açma ücreti nekadara maal oldu acaba
arayamadım numara baktımda da yanlış mı çıkar doğru mu çıkar konuşabilir miyim O cesareti bulamadım soramadım yani Eylül'ün ilk haftası geçti mi boşanmış olurum diye baktım da bugün ayın 11'i ve hala kesinleşme yok zaten mayıstan beri bekliyorum Yapacak bir şey yok biraz daha bekleyeceğiz anlaşılanNİSANDA ACTIM DAVAYI MAYISTA BOŞANMA İMZASI ATTIK TEBLİGATI N ONA ULAŞMASI UZUN SÜRDÜ AMA TATİLE GİRMEDEN HALLETTİM HERGÜN BAKIYORUM BAKIYORUM HALA KESİNLEŞMEDİ NE YAPMAM GEREKİYOR BEN BU DURUM yüzünden kızımın ikametini yanıma alamadım 16aydır hala urfada gözüküyorama sadece dogum ordaydı hep bnm yanımdaydı. gittim nufusa boşanma gercekleşmemiş, kızın velayeti almadan , ikametini babasından baskası değişemez dediler böyle sacmalık mı olur ne alaka yani kaç aydır bekliyorum anlaşmalı davamızda bile hemen boşanamadıysam cekişmeli acsaydım muhtemelen saçlarım beyaz lardı daha ne kadar beklcim sizce birde SED YARdımıa basvurdum 5kez reddildi ikamet sorunu yüzünden kızın senle yasamıo urfada gözüküyor dediler
Eki Görüntüle 3641385
sizin zamanınızda iyimişSiz anlaşmalı bosandiniz hakim size 15 gün sonraya gün verdi ondan sonra bosaniyorsunuz sizin anladığıniz böyle benim bildiğim kadarıyla da o verilen 15 sürenin sonunda çiftlerden ikiside gidip imza atmazsa bosanma gerçekleşmiyor.siz anlaşmalı bosanirken gerekçeli karar ile boşanmak istiyorum diyeceksiniz yoksa dava dusuyor bakın tam emin defilim ama yıllar önce avukatım 15 günlük süreyi beklememek için çok uğraştı eski eş zora sokar diye gerekçeli kararla boşandım 10 dk sonra edevletten soyadım degisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?