NİSAN'DA AÇILAN ANLŞ. BOŞANMA DAVASI NEDEN HALA KESİNLEŞMEDİ FİKİR💭 LERİNİZİ PAYLAŞIRMISNZ😕

sogukbaklava52

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mart 2024
204
25
18
25
NİSANDA ACTIM DAVAYI MAYISTA BOŞANMA İMZASI ATTIK TEBLİGATI N ONA ULAŞMASI UZUN SÜRDÜ AMA TATİLE GİRMEDEN HALLETTİM HERGÜN BAKIYORUM BAKIYORUM HALA KESİNLEŞMEDİ NE YAPMAM GEREKİYOR BEN BU DURUM yüzünden kızımın ikametini yanıma alamadım 16aydır hala urfada gözüküyor:( ama sadece dogum ordaydı hep bnm yanımdaydı. gittim nufusa boşanma gercekleşmemiş, kızın velayeti almadan , ikametini babasından baskası değişemez dediler böyle sacmalık mı olur ne alaka yani 😒 kaç aydır bekliyorum anlaşmalı davamızda bile hemen boşanamadıysam cekişmeli acsaydım muhtemelen saçlarım beyaz lardı😔😶 daha ne kadar beklcim sizce birde SED YARdımıa basvurdum 5kez reddildi ikamet sorunu yüzünden kızın senle yasamıo urfada gözüküyor dediler 😠
Screenshot_2025-09-06-21-07-05-982_com.android.chrome.webp

Son düzenleme:
Benim de yaklaşık 1 ay filan sonra kesinleşmesi olmustu yanlış hatirlamiyorsam. sanki ben birkaç kez aramıştım.Siz de arayın nüfusa bildirecekler galiba ondan sonra görünecek
hımm ben oraya gittimde senin bişi yapmana gerek yok demişlerdi (2-3ay önce gittiydim) gerisi olur bekle gibisinden bekliyor um ama bu durumdanda sıkıldım.
anksiyetem halay cekiyo :D bakalım aramam lazımsa arim bari tşklr

Boşanma davası açma ücreti nekadara maal oldu acaba
Boşanma davası açma ücreti nekadara maal oldu acaba
benim maddi durumum olmadıgı için ücret almadılar
fakirlk kagıdı aldırdılar bana muhtardan sadece tanıdık biri dilekçemi yazdı onada (600tl verdi eski eşim) avukatı bulaştırmassan sadece dilekce ve bride mahkemeacma harc ücreti ödeniyor (ikibin tl civarı)

Back
X