Y Yonccalal Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Nisan 2022 8 0 1 36 11 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Yonccalal #1 Nisanda transfer olan varmı nasıl geçti acaba çok stresliyim. Burda nasıl geciyor sizinki
sarikaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2021 20 17 38 Burdur 13 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Yonccalal #2 Yonccalal .!.: Nisanda transfer olan varmı nasıl geçti acaba çok stresliyim. Burda nasıl geciyor sizinki Genişletmek için tıkla... Merhaba pazartesi transfer oldum ilaçlarımı kullanıyorum ve bekliyorum Sizde nasıl durum
Yonccalal .!.: Nisanda transfer olan varmı nasıl geçti acaba çok stresliyim. Burda nasıl geciyor sizinki Genişletmek için tıkla... Merhaba pazartesi transfer oldum ilaçlarımı kullanıyorum ve bekliyorum Sizde nasıl durum
Y Yonccalal Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Nisan 2022 8 0 1 36 13 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Yonccalal #3 beydagun .!.: Merhaba pazartesi transfer oldum ilaçlarımı kullanıyorum ve bekliyorum Sizde nasıl durum Genişletmek için tıkla... Bende beklıyorum pazartedi oldum rabbım hiç kimsenin kucagını boş bırakmasın ya çok mücadele gerektıren bi süreç
beydagun .!.: Merhaba pazartesi transfer oldum ilaçlarımı kullanıyorum ve bekliyorum Sizde nasıl durum Genişletmek için tıkla... Bende beklıyorum pazartedi oldum rabbım hiç kimsenin kucagını boş bırakmasın ya çok mücadele gerektıren bi süreç
sarikaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2021 20 17 38 Burdur 13 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Yonccalal #4 Yonccalal .!.: Bende beklıyorum pazartedi oldum rabbım hiç kimsenin kucagını boş bırakmasın ya çok mücadele gerektıren bi süreç Genişletmek için tıkla... ilk denemeniz mi sizin
Yonccalal .!.: Bende beklıyorum pazartedi oldum rabbım hiç kimsenin kucagını boş bırakmasın ya çok mücadele gerektıren bi süreç Genişletmek için tıkla... ilk denemeniz mi sizin
Y Yonccalal Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Nisan 2022 8 0 1 36 13 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Yonccalal #5 beydagun .!.: ilk denemeniz mi sizin Genişletmek için tıkla... Evet ilk deneme ama bi ilacımı bulamıyorum ya estrofem tablet
beydagun .!.: ilk denemeniz mi sizin Genişletmek için tıkla... Evet ilk deneme ama bi ilacımı bulamıyorum ya estrofem tablet
Saliha40 Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2020 4.561 7.552 108 13 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Yonccalal #6 Yonccalal .!.: Evet ilk deneme ama bi ilacımı bulamıyorum ya estrofem tablet Genişletmek için tıkla... Nerde yaşıyorsunuz küçük şehir mj
Yonccalal .!.: Evet ilk deneme ama bi ilacımı bulamıyorum ya estrofem tablet Genişletmek için tıkla... Nerde yaşıyorsunuz küçük şehir mj
Y Yonccalal Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Nisan 2022 8 0 1 36 13 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Yonccalal #7 Saliha40 .!.: Nerde yaşıyorsunuz küçük şehir mj Genişletmek için tıkla... İstanbul ama yok hiç bi yerde
Saliha40 .!.: Nerde yaşıyorsunuz küçük şehir mj Genişletmek için tıkla... İstanbul ama yok hiç bi yerde
sarikaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2021 20 17 38 Burdur 13 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Yonccalal #8 Herkes oyle söylüyor nasıl yapacaksınz peki doktorunuz bir şey dedi mi
Saliha40 Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2020 4.561 7.552 108 13 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Yonccalal #9 Yonccalal .!.: İstanbul ama yok hiç bi yerde Genişletmek için tıkla... Tum eczaneleri arayacaksınız tlf mutlaka vardir
Yonccalal .!.: İstanbul ama yok hiç bi yerde Genişletmek için tıkla... Tum eczaneleri arayacaksınız tlf mutlaka vardir
Saliha40 Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2020 4.561 7.552 108 13 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Yonccalal #10 Nedenli dogru bilmem ama yine bu tur ilaçlara ufak çaplı zam gelecekmis
sarikaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2021 20 17 38 Burdur 13 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Yonccalal #11 Yonccalal .!.: İstanbul ama yok hiç bi yerde Genişletmek için tıkla... Bir de Antalya IVF etrafındaki eczaneleri arasanız ya buralarda bulunuyor olabilir ben alalı 1 ay oluyor son durumu bilmiyorum tabi
Yonccalal .!.: İstanbul ama yok hiç bi yerde Genişletmek için tıkla... Bir de Antalya IVF etrafındaki eczaneleri arasanız ya buralarda bulunuyor olabilir ben alalı 1 ay oluyor son durumu bilmiyorum tabi
Y Yonccalal Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Nisan 2022 8 0 1 36 13 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Yonccalal #12 Saliha40 .!.: Tum eczaneleri arayacaksınız tlf mutlaka vardir Genişletmek için tıkla... Yok ya malesef balıkesır izmir hiç bir yer bırakmadım siz hangi şehirdesinz varmı bu ilac siz kullanıyormusnz
Saliha40 .!.: Tum eczaneleri arayacaksınız tlf mutlaka vardir Genişletmek için tıkla... Yok ya malesef balıkesır izmir hiç bir yer bırakmadım siz hangi şehirdesinz varmı bu ilac siz kullanıyormusnz
Saliha40 Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2020 4.561 7.552 108 13 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Yonccalal #13 Kullanmiyorum.. şimdilik
Y Yonccalal Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Nisan 2022 8 0 1 36 13 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Yonccalal #14 Saliha40 .!.: Kullanmiyorum.. şimdilik Genişletmek için tıkla... Rabbim dualrımı kabul etsın inşallh bu zorlu süreci allhın izniyle atlatalım 2imizde siz ner den yas kac
Saliha40 .!.: Kullanmiyorum.. şimdilik Genişletmek için tıkla... Rabbim dualrımı kabul etsın inşallh bu zorlu süreci allhın izniyle atlatalım 2imizde siz ner den yas kac