• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanı atıp tekrar barışmak..

serbesdusmegzgln

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2017
11
1
1
32
arkadaşlar merhaba 2 yıl süren bir ilişkim var nişanlandık her şey çok güzeldi ta ki fesat ablası her şeyimize karışana kadar annemi arayarak sizin kızınız şöyle böyle diye diye nişanı attırdı annem işten gelir gelmez parmağımdan yüzüğü çıkartıp eşyalarını gönderdi ama biz ayrılmadık ve ailem o aileyle asla olmaz diyor gizli saklı görüşüyoruz başından böyle bir olay geçen var mı ailemi ikna etmem için ne yapmam gerekir :(

Annenizle konuşmayı deneyin. Hala sevdiğinizi söyleyin. Başkasının ağzıyla iş mi yapılır ayrıca ya?

Hayırlı allahım bence anne siz benim mutlu olmamı istemiyorsunuz o aileyle evlilik mi düşünüyorlar yoksa sizmi evleneceksiniz iki ağla zırla tehtit et kaçarım de tamam çocuk sende :)

benzer birsey yaşadım.
nişanlıydık ayrıldık. sonra barıştık şuan evliyim.
ama evlendikten sonra o ayrı kaldığımız süre zarfında olan şeyleri öğrendim.
eğer evlenmeden önce öğrenseydim birlikte olur muydum hala kafamda soru işareti.
ailenizle konuşun karşılıklı ifadelerinizi dile getirin.
şuna inanıyorum ailenin istemediği evlilikler mutlu sonlanmıyor.
aileniz neden istemiyor sorunlar nedir o gözle bakmayı deneyin.
ve şu hayatta iyiliğnizi karşılıksız düşünen tek insanlar olduğunuzu unutmayın.
umarım hayırlısı olur hakkınızda.

benzer birsey yaşadım.
nişanlıydık ayrıldık. sonra barıştık şuan evliyim.
ama evlendikten sonra o ayrı kaldığımız süre zarfında olan şeyleri öğrendim.
eğer evlenmeden önce öğrenseydim birlikte olur muydum hala kafamda soru işareti.
ailenizle konuşun karşılıklı ifadelerinizi dile getirin.
şuna inanıyorum ailenin istemediği evlilikler mutlu sonlanmıyor.
aileniz neden istemiyor sorunlar nedir o gözle bakmayı deneyin.
ve şu hayatta iyiliğnizi karşılıksız düşünen tek insanlar olduğunuzu unutmayın.
umarım hayırlısı olur hakkınızda.
Siz ne kadar ayrı kaldınız?

Benim kayinvalide kisisi de beni istemedi. Babami arayip neler neler dedi...
Evlendik mutluyuz. Kendisiyle gorusmuyoruz.
Onemli olan karsi cikanlarin neden karsi ciktigi...
Benim istenmeme sebeplerim; dolmus ve otobuse biniyorum. Sadece taksi ve ozel arac kullanmam lazimmis.
Sık giyinmiyormusum. Her gun dugüne gider gibi giyinmeliyim kv kisisine gore.
Masabasi bir is olursa belki calismaliyim sıkılınca çıkmaliyim. Suanki isimde calismamaliyim (asciyim)
Her sabah kuafore gitmeliyim.
Evde her daim hizmetcim olmali. Gundelikci ayri gelir...

Sanmayin ki kayinvalidem kraliyet ailesi ben külkedisi. Kendisi sonradan gorme. Sonradan zengin olma... benim ailemin durumu onunkinden kat kat iyi. Belki bir seyleri hazmedebildigim icin gosterme merakim yok.
Ama o benim yaptigim bir cok seyin kendisini rezil edecegini dusunuyor. Ornegin yaptigim isten cok utaniyor. Tum bu saydigi imkanlari bana sunup maddi olarak kendisine baglayip pesinden hayatimi mahvetmesine izin vermedigim icin ben kotu oldum.

Esim de ben de umursamadik. Bastik nikahi evlendik. Hem de tek cocugu var. Torunu oldu. Gormeye gelemiyor.

Diyecegim o ki illa aileler istemiyorsa mutsuz olursunuz diye bir sey yok. Ailelerin hepsinin akli basinda psikolojisi duzgun karakteri saglam da sadece genclerin mi hepsinin akli bir karis havada?
Sebepleri iyi dusunun tartin. Boyle sacma sapan cer cöp sebepler varsa direnin. Evlenicem diyin. Yetiskin bireysiniz ne yapacaklar? Calismiyorsaniz calisin. Guclu durun. Ama daha baska ciddi sebepler varsa o ayri mesele.

Back
X