Nişanı atmak istiyorum

SERRAV

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2013
50
0
0
Eskişehir
BU GEÇTİĞİMİZ CUMARTESİ NİŞANLIMIN UZAKTAN AKRABASININ DÜĞÜNÜNE GİTTİK.DAVETİYE DAĞITIRIZ DİYE.SÖZDE Bİ SAAT DURUP KALKACAKTIK.bENİMKİ BENİ AİLESİNİN YANINA OTUTTURDU DÜĞÜN SALONUNA.KENDİ DE BİRAZ OTURUP KALKTI.AŞAYA ARABAYA İÇMEYE.BE ADAM İÇKİSİZLİKTEN BAŞINMI DÖNDÜ.NE GÜZEL NİŞANLINLA DÜĞÜNE GELMİŞİN.OTUR İŞTE NE GÜZEL.HERKES HAYIRLI OLSUNA GELİYO.KİMSEYİ TANIMIYOM.NİŞANLIM AŞADA AHBAPLARIYLA İÇMEKLE MEŞGUL.NEYSE BAKTIM Bİ SAAT OLDU İKİ SAAT.MESAJ YAZDIM ARADIM GEL DİYE.NEYSE SONUNDA GELDİ.İKİMİZ KALKTIK.AŞAYA İNDİK.BAKTIM SURAT BEŞ KARIŞ.GİTMEK İSTEMİYO GİBİ.SEN GELME KAL DİYE BAĞIRDIM.YÜRÜDÜM.SAAT 10:30 EVEMİDE ÇOK UZAK.ARKAMDAN GELİR SANDIM GELMEDİ.EVE GİTTİM NE MESAJ YAZDI NE TELEFON ETTİ VARDINMI DİYE.ERTESİ GÜN KAVGA ETTİK.BİDE ÖĞRENİYORUM BEN GİDİNCE ÇİFTETELLİ OYNAMIŞ.AKRABASIYLA DANS ETMİŞ.BEN O HALDE ÜZGÜN EVE GİTTİM.ONUN YAPTIĞINA BAKIN.SİZ SÖYLEYİN NAPİYİM BEN BU NİŞANLIMI

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm ben olsam atardım çünkü sorumluluk sahibi ev reisi olacak adam böyle davranmaz herşeyi geçtim hele hele bilmediğin bi muhitten tek başına gece yarısı dönmene asla asla izin vermez..arkandan gelmemesi seni merak etmemesi çok anormal.ben böyle bi insanla hayat kurulucağına inanmıyorum bak amacım seni gaza getirmek kesinlikle değil böyle bişeyi yapmam fakat 5 senelik evliyim insanın evlenmeden önce gözü kara oluyo ama 5 senedir evli olan biri olarak ben bu insanın sorumluluk sahibi olucağına ihtimal vermiyorum

walla senı bırakıp ıckı ıcmesınden cok ...
senı aksam vaktı tek basına bırakması cok garıbıme gıttı...
bunlar ılk sınyaller gormezden gelme...
evlendıkten snradaa bunların olacagını gosterıyor sana...

walla ne yapman gerektıgıne sen karra vercen cnm...
ama ayrılmak bı cırpıda olmamalı..
alıp karsına konusmalısın ...
senı yolda bırakıp donup gıtmesının normal oldugunu savunuyorsa hala..
belkıde ayrılman en hayırlısı olur...:44:

cnm ben olsam atardım çünkü sorumluluk sahibi ev reisi olacak adam böyle davranmaz herşeyi geçtim hele hele bilmediğin bi muhitten tek başına gece yarısı dönmene asla asla izin vermez..arkandan gelmemesi seni merak etmemesi çok anormal.ben böyle bi insanla hayat kurulucağına inanmıyorum bak amacım seni gaza getirmek kesinlikle değil böyle bişeyi yapmam fakat 5 senelik evliyim insanın evlenmeden önce gözü kara oluyo ama 5 senedir evli olan biri olarak ben bu insanın sorumluluk sahibi olucağına ihtimal vermiyorum[/QUOTE

çok haklısın sorumluluk çok önemli.insan bi merak etmezmi ya.çok kırıldım.bide oynayıp dans etmiş.yazık

walla senı bırakıp ıckı ıcmesınden cok ...
senı aksam vaktı tek basına bırakması cok garıbıme gıttı...
bunlar ılk sınyaller gormezden gelme...
evlendıkten snradaa bunların olacagını gosterıyor sana...

walla ne yapman gerektıgıne sen karra vercen cnm...
ama ayrılmak bı cırpıda olmamalı..
alıp karsına konusmalısın ...
senı yolda bırakıp donup gıtmesının normal oldugunu savunuyorsa hala..
belkıde ayrılman en hayırlısı olur...:44:

konuştum dün yaptığı tavrın doğru olmadığını söyledi özür diledi ama bu bida böyle davranmöıcağı anlamına gelmiyo.nası güveneyim ben

Konu içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

İlk kez mi haberiniz oluyo ?
Demek adam düğünlerde içip dağıtan tiplerden
İlk değil yani, size de tersse ayrılmanız daha mantıklı
Şimdiden böyleyse evlendikten sonra daha beter olur, 22:30 nişanlım bana küstü evi de uzak demiyo çiftetelli oynuyo akrabasıyla dans ediyo yani. Durum aşikar.

Dip not : Evlenince düzelmez.

sana nişanı at veya atma diyemem kendi iradenle karar vereceksin, ama abes bi durum sen nişanlını gece yarısı bırak içmeye devam et kız eve yalnız gitsin itivar sapığı var ortalıkta sonra da kalk başka kızlarla dans et oh ne ala!! bence şu aşamada fark etmen iyi olmuş muhtemelen ilerde sorumluluk alamayacağını eşine ne kadar sahip olacağını göstermiş oldu.

Nişanı atın atmayın tabiki diyemem..
Ama ben atardım..
İçmesine bişey demem, içkiye karşı biri değilimdir.. Hatta içsin geçer karşılıklı oynarım sorun o değil benim yönümde..
Saatin bilmem kaçı olmuş, hatun almış başını gidiyor ve adam hiç bir şey yapmıyor, tamam yanında istemiyor bile olabilirsin sen ama uzaktan takip etmeliydi seni.. Tutup kolundan madem gideceksin beraber gidelim demeliydi.. Yani öyle bırakmamalıydı seni..
Yahu bizim 13-14 yaşında bebek sayılabilecek çocuklarımız bile, tek bırakmazlar bir kadını, tanımasalar dahi ablacım biz götürelim, bizi istemezsen de arkandan gelelim seni rahatsız etmeden derler... :)
Ya da gidip sonrasında düğünde alem yapmamalıydı..
Çok ağır bir hakaret bence bu arkadaşım..

düğün davetiyeleride dağıtıldı çoğu.1 ay sonra düğün var.evi tuttuk.eşya aldık.napcam ben.

bi sinirle gelme diye bağırdım ama yinede içimden gelmesini istedim.arkama baktım bayabi gidince ne gelen var ne giden.ben erkek olsam nişanlım gelmemi dedi.yinede arkasına düşer 5 adım gerisinden onunla giderdim evine kadar.içim rahat olsun diye.

bi sinirle gelme diye bağırdım ama yinede içimden gelmesini istedim.arkama baktım bayabi gidince ne gelen var ne giden.ben erkek olsam nişanlım gelmemi dedi.yinede arkasına düşer 5 adım gerisinden onunla giderdim evine kadar.içim rahat olsun diye.

Erkek ol kız ol bu önemli değil ki, yeter ki iste yani
Bu adam umursamamış, kafa da bi milyon olunca gitmiş iyice vurmuş çifte tellinin dibine.

Sevdiği kadının, nişanlısının, namusunun gecenin o saatinde gidişini muhtemelen alkolün verdiği rahatlıkla pek önemsemedi...

tabi ki olması gereken budur

Back
X