nişanı attım ve pişmanım

ileriye dönük bişeyler hissettin, mutsuz olacağını ve hakettiğin değeri görmeyeceğini anladın ki nişanı attın. kim durduk yere üstelik de çok seviyorken nişan atar? bu huzursuzluk ve kaygılarla o kişiyle bir evlilik yaparsan sonu daha da hüsran olur diye düşünüyorum. ama eğer seni geri kazanmak için gerçekten çabalarsa belki bir şans verebilir ve gidişata bakabilirsin..

ileriye dönük bişeyler hissettin, mutsuz olacağını ve hakettiğin değeri görmeyeceğini anladın ki nişanı attın. kim durduk yere üstelik de çok seviyorken nişan atar? bu huzursuzluk ve kaygılarla o kişiyle bir evlilik yaparsan sonu daha da hüsran olur diye düşünüyorum. ama eğer seni geri kazanmak için gerçekten çabalarsa belki bir şans verebilir ve gidişata bakabilirsin..

hiç çaba yok herşey aynı aksine daha üste çıkıyor sanki o beni aramamış barışalım dememiş gibi evet gördüm ama aklıma gönlüme anlatamıyorum yaznlız olduğumdan her hakde ankarada ona bu kadar sarılmam

kafandaki bütün endişelerini anlat ona, konuşun. ailene de danış. sırf ankarada yalnızsın diye mutsuz olduğun bir ilişkiye tutunma.

bu kadar eleştiri yap ailesine ,nişan at sonra pişmanım de..

bence ne yapmak istedıgının farkında degılsın

neden pişmansın ki
sen hatalı değilsin ki
neredeyse özür dileyecen adamdan...
neyse....sen bilirsin yinede

arkadaşlar kafam çok karışık zar zor yapptığım nişanı haziran 1 de attım 1 ay geçtikten sonra nişanlım beni aradı ve barıalım dedim nişanı atma sebebim eski kız arkadaşını askerde araması ona göre arkadaşça konuşmuş buraya gelincede konuşmayı sürdürmüş ben telefonda gördüm daha çok problemimiz oldu ama atlattık çok seviyorduk birbirimizi ailesini hiç sevemedim amasaygıda kusur da etmedim belki kültür farkı vardı belki kide sevmedik birbirimizi bana doğum günümde ablasu 3 tl lik tişörtü alıyo fişide içine atıyo ben ankarada tek yaşıyorum oğulları askerdeyken hiç gelmedi ne görümcem nede kv çok kırıldım oğluna söyledim suçlu ben oldum en son bu olay patlak lık verdi ve attım ama aynı iş yerindeyiz kaç ay oldu atlatamadım yeniden mi barışsam evlenincede daha kötü olur muu ama annesi gile hala söyleyemedi beni aradığını ben onu çek sevdim oda sevdi bence ama çok tartıştık ne olacak sonum merak ediyorum sizce ne yapmalıyım unutamadım her gün görüyorum ama bişey yapamıyorum şuanda konuşmuyoruz yine tartıştık söyleyelim hadi dedim korkuyorum dedi nasıl erkek onu da anlamadım çok ağlıyorum çok:18:

mantıklı ol. anlattığın herşey-SEVGİ DIŞINDA-negatif!! bence barışma.acını içine göm.

Öncelikle çok iyi yapmışsın aferin herşey ortada birkere seni aldatmıs ne olursa olsun eskı yenı kız arkadasını aramamalıydı sen aynısını yapsan sana karsı tavrı ne olurdu belkıde kıyamet kopardı bunun dostcası mostcası olmaz arkadasım.yuzuk atmıssın ama aklından atmamıssın neye yarar bosver şimdi pişman oldum de ama ilerde keşke deme iyi yapmışım de dagmıyecek bırı ıcın uzulmeyede degmez senı ikinci plana atan brı yarın önceligi sen olurmusun bunu analiz et ve dogru karar ver kı bence şuan en dogru kararı vermıssın arkasında dur...!!!aşk meşk sevgi hepsı gecici canım evlendıkten sonra kafana DANK..!! ettiği zaman eyvah beşpara etmez birde hamile kalırsın ooohh al sana konu açma sebebi eşim bana deger vermiyo boşanmalımıyım üstelik hamileyim...yazık etme kendıne daha yasın 23 ve baskalarıda cıkacak karsına ne demek nısan attın senı kımse almaz ahahahahha sadece guluyorum sen hayatına bak ve kendını dusun calısıyorsun kımseye muhtac degılsın kı hele ona asla...!!Verdıgın karar cok dogru Hakkında hayırlısı olsun ama yınede sen bılırsın hayat senın hayatın, çektiklerin senin,çekeceklerin senin....

ailesiyle olmuyorsa ,nişanlında ailesini destekliyorsa sana onları devamlı olarak savunuyorsa evlenirsen çile çekersin kesin ve net olarak söylüyorum. şimdi bişeyler eksik kaldığı için sana tatlı gelebilir evlenme düşüncesi, ama aklını kullan daha seninle barıştığını bile söyleyemiyor ki düşün hakkında allah bilir neler söyledir neler düşündüler ki söyleyemiyor burda açılan konulara bak "birbirimizi severek evlendik"le başlıyor genelde

aldığınız karardan dönmeyin arkadaşım şayet bitirme noktasına gelmiş ve bitirmişseniz tarih tekerrürden ibarettir evlilikte sevgi saygısan sonradır seviyorsan gerisine bakma diyenlere inanmıyorum ve ilişkideki tartışmalar saygının yitmesine sebep oluyor şuanlık bakmayın olaya gelecekteki huzurunuz ve mutluluğunuz için şuan zorluk çekmeniz gerekiyor belkide...aynı iş yerinde olmanız evet çok zor sizi anlıyorum iş değiştirebilirseniz çok iyi olur gözden uzak gönülden ırak benimde bir ara öyle bir mevzum vardı sağolsun o kişi iş değiştirdi ve unutmam bi hayli kolay olmuştu ama göz<ümün önündeyken dayanması zordu gerçekten allah sabrınızı arttırsın ama size tavsiyem geri adım atmayın...

kurulu düzenimiz yoktu sadece yüzük taktık annem FELÇKEN YAPTIM AMA KARŞILIĞINI ALAMADIM hep annesini tuttu akrabalarını tutu beninle gezerken annesi gel dese beni yolda bırakır gider di öyle bir tip ama değer verdiği oldu ama kızlarla haşır neişir çok sonrada far ettim bide nişan attığım için kimseyi bir daha bulamam diye korkuyorum giderken bana nişan atmış kız bir daha iyi birini bulamaz demişti işten eve evden işe bir daha karşıma biri çıkarmı bilmiyorum

sen sevdiğin için barışmak istemiyorsun ki, başka birini bulamam diye barışmak istiyorsun
maşallah eski nişanlın iyi gaz vermiş sana, nişan atmış kız iyi birini bulamaz diye
sanırım kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyo
hem kızlarla gönül eğlendirsin ama anasından ödü kopsun, daha da diyosun ki unutamadım
neyini unutamadın bunun
evlenirsen kafanı taşlara daha çok vurursun

Back
X