arkadaşlar kafam çok karışık zar zor yapptığım nişanı haziran 1 de attım 1 ay geçtikten sonra nişanlım beni aradı ve barıalım dedim nişanı atma sebebim eski kız arkadaşını askerde araması ona göre arkadaşça konuşmuş buraya gelincede konuşmayı sürdürmüş ben telefonda gördüm daha çok problemimiz oldu ama atlattık çok seviyorduk birbirimizi ailesini hiç sevemedim amasaygıda kusur da etmedim belki kültür farkı vardı belki kide sevmedik birbirimizi bana doğum günümde ablasu 3 tl lik tişörtü alıyo fişide içine atıyo ben ankarada tek yaşıyorum oğulları askerdeyken hiç gelmedi ne görümcem nede kv çok kırıldım oğluna söyledim suçlu ben oldum en son bu olay patlak lık verdi ve attım ama aynı iş yerindeyiz kaç ay oldu atlatamadım yeniden mi barışsam evlenincede daha kötü olur muu ama annesi gile hala söyleyemedi beni aradığını ben onu çek sevdim oda sevdi bence ama çok tartıştık ne olacak sonum merak ediyorum sizce ne yapmalıyım unutamadım her gün görüyorum ama bişey yapamıyorum şuanda konuşmuyoruz yine tartıştık söyleyelim hadi dedim korkuyorum dedi nasıl erkek onu da anlamadım çok ağlıyorum çok:18: