nişanı bozmayı düşünüyorum yardım edin lütfen

beyza06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
18
0
86
Ankara
arkadaşlar siteyi yazılarınızı takip ediyrum uzun zamandır.ben 1 senedir nişanlıyım.ama nişanlımla aramda inanılmaz problemler var.iş mevzunu 2 senedir bekliyruz tayini çıkacak sınav kazanacak diye.hala tık yok.birde önceki tartışmalarımızda beni dövdüğü oldu.ama affettim geçti dedim.bana diyoki ben elimden geleni yapmıyormuyum görüyosun işte anla ltfn diyor.kavga ettiğimizde tehtih bütün aileme küfür.geçen gece 4 e kdr kavga etttik telefondan.okdr çok ağladımki annemler duymuş sesimizi.annem ne bu böyle sen onun karısı değilsin olmuyosa olmasın diyo.2debir ne bu üzülüp durma diyor.ama hala biyerlerde azda olsa seviyrum.sonra ailemin karşılaşacağı muamele ne olur etraf ne der nişan bozuldu diye.o kdr çok üzülüyrm ki anlatamam.gözümde yaş kalmadı ağlamaktn.ne yapıcam diye düşünmekten.

Etraf ne der diye mutsuzluğa mı adım atacaksınız?
Yapmayın gözünüzü seveyim,yol yakınken hayatınızı kurun...

Genç kızlarımız nolur artık "seviyorum ama" lafına sığınmayın Allah aşkına.

Adamın senin ailene küfretmesine nasıl müsade edersin.

Ayrıl gitsin, o kim oluyormuşda anana babana küfrediyormuş.

Ay bide dayak var dimi işin içinde, tümden ofsayt.

sen sev yine bu adamı emi.:umursamaz:

Nişanlılıkta illa ki tartışmalar olabilir ama beni dövdü affettim diyosun aileme küfür etti diyorsun.Bence bunlar hiç de hafife alınacak şeyler değil.Tabi ki nişanlını en iyi sen tanırsın.ıyi düşün.Ailene danış.Çok seviyor olabilirsin.Ama ilerde de böyle davranacaksa sevginin ne önemi kalıcak ki mutlu olmadıktan sonra.Saygı evlilikte çok önemli bir konu.Ne demek dövmek,aileye küfretmek...

Rabbim en iyi kararı almayı nasip etsin inş..

Dayak, aileye küfür, tehdit, kavga...

Bir insan evlenmeden önce daha ne gibi belirtiler sergileyebilir adam olmadığına dair ?
Hangisini düzeltebileceğinizi düşünüyorsunuz ?
Ben söyleyeyim, evlendikten sonra bir insan düzelmez, düzelteceğini sanan yanılır,
Herkesin (ablam dahil) yaptığı hata bu, gördüğü olumsuzlukları görmezlikten gelip düzelteceğini sanmak...

ya güzel kardeşim sen deli misin, sorununuz işsizlik gibi anlatmışsın ama sizin sorununuz işsizlik değil dayak ve küfür, nişanlısını döven adamdan ne hayır gelir, ailende seni destekliyo o konudanda sıkıntın yok, ayrıl gitsin durduğun kabahat, bu adamla evlenirsen buraya daha çooooook konular açarsın:hulya:

valla evlenirsen sonun belli,

ailenle görüşemeyeceksin,çocuğun olacak ailene torun hasreti yaşatacak,seni dövecek,çocuğunun önünde seni dövecek,seni milletin içinde küçük düşürecek,seni ailesine ezdirecek...bunları çekebilcekmisin?

bir de şu yol var,

ayrılacaksın,birkaç ay ağlayıp sızlayacaksın,sonra geçecek yavaş yavaş,arkadaşlarınla gezeceksin tozacaksın,hayatın tadını çıkaracaksın,zaman sonra biriyle tanışacaksın,ailene ailem diyen,seni kendinden çok seven,onunla evlenip mutlu olacaksın

hangisini tercih ederdin?

Nişanlıyken seni dövüyor, ailene küfrediyor ve bir sürü şey. Sen hala bu adamdan ayrılmamakta hata yapmışsın. Bu işin sonu hiç hayırlı değil.

kaç arkadaşım kaç, dayak, tehtit, küfür....
canına kastın mı var. etradı boşver. en kısa zamanda olanları ailene de anlat ve kurtul bu adamdan...

hiç olacak iş mi?insan sevdiğine el kaldırmaz.ben öyle bir insanın sevgisinden de şüphe ederim.

dayak yediğin, küfür işittiğin insanı nasıl hala sevebilirsin?
sevgi bu mudur yaaa...

şimdi etraf ne der diye ayrılmazsınız; yarın öbür gün evlenince sizi dayak sonucu hastanelerden o etraf toplar artık..

senin o dayakta bitirmen gerekirdi canım şimdiden böleyse evlenince kaç öğün dayak yicektin allah bilir kesinlikle yol yakınken bitir hem millet evlendi ayrıldı diyeceğine nişanı attı desin daha iyi..hakkaten nasıl sevebilirsin seni döven bi insanı ailene küfürler yağdıran bi insanı...

tek korkum aileme bi laf getirmek.millet ne der beni bitiriyor.3 senelik bi ilişki.annem başından beri biliyor.nişanı babam hiç istemedi.canım çok yanıyor.o bu sabah bile beni suçladı benimle ilgilenmiosun diye.benim eline gönderdiğim harçlıkla geçinio vede ailesinin desteğiyle.ne yapıcağımı bilemiyrum.insanlar nasıl düşünür bilmiyrm.

kaç diyeceğim ama hemen bırakabilirmisin... bırak derizde sen bırakabilecek kadar içinde biterebilecekmisin?
şunu unutma evleneceğin adamı seçmen için şunu yapman gerek. sevgiyi al bir kenara... bu adamda sevdiğin 5 kayda değer özelliğe bak ... mesela sadık,işi güzel , saygılı,iyi baba olacak, çalışkan vs...
bunları düşün doğru yolu bulursun sevgi geçiyor geride bu özellikler kalıyor ... bu özellikleri sana karşı değil etrafına herkese olan davranışları göz önünde bulundur....
şunuda söyliyim sana görmüş geçirmiş bir beyefendi bana demiştiki...eğer sevdiğin adamla arkadaş değilsen evlendiğinin 10. günü ben ne yaptm diye ağlarmışsın bunları göz önünde bulundur arkadaşım...

tek korkum aileme bi laf getirmek.millet ne der beni bitiriyor.3 senelik bi ilişki.annem başından beri biliyor.nişanı babam hiç istemedi.canım çok yanıyor.o bu sabah bile beni suçladı benimle ilgilenmiosun diye.benim eline gönderdiğim harçlıkla geçinio vede ailesinin desteğiyle.ne yapıcağımı bilemiyrum.insanlar nasıl düşünür bilmiyrm.

beyzacım elaleme baktığın sürece ilerleyemezsin ... eee evlenip boşandığında elalem ne diyecek ... sen dayak yediğinde size başkaları baktığında işkenceler gördüğünde elalemin umrunda olucak mı bunları düşün ne olacak sonra sen maf olucaksın ... bırak söylesinler sen 4/4 lük ol elalem 4/4 lük bu kız bunda bir şey var diye söylenirler boşver elalemi takmaa....

ınsanların ne düşündüğüyle hareket edersek işimiz var walla.Millet bu herşeye her zaman iyi yada kötü söyleyecek lafları wardır.Aman millet böyle demesin diyerek hayatını mı mahvedeceksin??????

arkadaşlar siteyi yazılarınızı takip ediyrum uzun zamandır.ben 1 senedir nişanlıyım.ama nişanlımla aramda inanılmaz problemler var.iş mevzunu 2 senedir bekliyruz tayini çıkacak sınav kazanacak diye.hala tık yok.birde önceki tartışmalarımızda beni dövdüğü oldu.ama affettim geçti dedim.bana diyoki ben elimden geleni yapmıyormuyum görüyosun işte anla ltfn diyor.kavga ettiğimizde tehtih bütün aileme küfür.geçen gece 4 e kdr kavga etttik telefondan.okdr çok ağladımki annemler duymuş sesimizi.annem ne bu böyle sen onun karısı değilsin olmuyosa olmasın diyo.2debir ne bu üzülüp durma diyor.ama hala biyerlerde azda olsa seviyrum.sonra ailemin karşılaşacağı muamele ne olur etraf ne der nişan bozuldu diye.o kdr çok üzülüyrm ki anlatamam.gözümde yaş kalmadı ağlamaktn.ne yapıcam diye düşünmekten.

işi rast gitmiyo olabilir,tamam stresilidir:umursamaz:

ama bu stresi ne sizi dövmesini gerektirir ne de ailenize küfür etmesini:olmaz:

herkes haddini bilecekalsanaalsanasmile

annen milletin ne diyeceğinden çekinmiyor, olmuyorsa olmuyor diyebiliyorzemuszemus

e sen niye kendine eziyet ailene eziyet ediyorsun daha?
:olmaz:

bu hayatı milleti mutlu etmek için yaşamıyorsun, önce canının derdine düş sen:umursamaz:

abuk sabuk insanların pek lazım fikirlerini düşünerek yaşayamazsınguclubacismile

daha nişanlıyken dayak yiyorsun öyle mi
nişanlıyken dayak atan evlenince ne yapar bilemiyorum artık
küfür meselesine gelince bırak nişanlıyı eşimin ağzından ailemle ilgili duyabileceğim en ufak bi küfür dahi benim için boşanma nedenidir
herkesin altarnatifi olabilir ama ailenin asla
kimse kalkıp aileme laf söyleyemez gözümün ışığı dahi olsa
etraf ne der meselesine gelince
şu olmalı etraf ne der ailem mağdur olmasın diye
halime hareketime arkadaş çevreme dikkat ederim
ama etraf ne der diye dayak yediğim nişanlıyla evlenmem
etraf siz evlendikten sonra hergün dayak yiyerek baba evine geri dönünce susacak mı sanıyosunuz

Herkes denmesi gereken şeyi söylemiş...
Bence yapmanız gerekende ortada... gamyoncuiremsu

Back
X