- 11 Aralık 2014
- 120
- 69
- 28
- 40
hayırlı sabahlar daha öncede eski nişanlı diye bi konu açmıştım.dün de burada bi arkadaş nişan atmış biri benle evlenmek istiyor ama nişanıda o atmış gibi bir konu vardı.
- evet bende nişan attım 1 sene nişanlı kaldım düğün konuşmaya geldiler sözde ve bir oturmak dediler ve ben artık oarada patladım yüzüğü avuç içime alıp nişanlıma elini ver bana dedim 3 kez herkesin içi,nde vermedi.sonra kapaıdan giderlerken en son o çıkdı yine x bana bak dedim bakmadı ve gitti. ve merdivende anneme vallahı olmaz bu iş demiş yüzüğü çıkartmış annemde almamış. o gün herkesin içinde ben güvenmiyorum ben güvenmiyorum diye üstüne basa basa söyledim herkese ama şimdi tüm köyde aynı memleketliyiz nişanı onların attığını iddia ediyorlarmış. etsinler buda problem değil de. bu o nişan attı yok ben nişan attım önemli mi gelecek ilişkilerde ... çünkü benim 1 senelik aldatma ilgizizlik,güvensizlik,yalana dayalı,ve son dakikaya kadar ayrı olacak derken son gün bir oturulcak dayatmasından sonra çıldırdım o gece hakkımı son derece rahat aradım.ama gel gör ki beni istemeyen onlarmış bende bayılıyordum zatn ille beni alın diye yalvarıyordum