• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanim atildi 1,5ay once barisir miyiz sizce?yada ne yapmaliyim?

Bhdrzn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
21
4
86
34
Dugunume bir ay kala nisanim atildi.annem nisandan sonra biranda degisti pek fazla gindermedi kayinvalidemle inata binince is gerekli zamanlardada gondermemeye basladi. Herseyimizi hazirdi nerdeyse,aaileler aralarindaki sorunlarini gorusmek icin bulustuk,annem biranda bi kavga cikardi kayinvalidemle tartismaya basladilar 10 dk surmedi bianda bitti dediler ve gittiler.ben evi terkedip babamin calistigi sehire geldim hemen,2 gun sonrada bohcalar herseyi getirmisler,biz nisanlimla gercekten cok seviyorduk ikimjzde aşik olmayiz dedigimiz zaman bulduk ve sukrediyoduk tanistiranlara dua edioduk,bianda bitti o kavgadan sonra hic konusmadi benjmle ben israr ettim aklen ve kalben bitti dedi,neredeyse 1 aydir hic konusmuyoruz,ben annemle konusmuyorum konustugumda tartisiyoruz,simdi napacagimi bilmiyorum onsuz nefes alamiyorum hayatimada debam edemiyorum yardimci olur musunuz?

Siz çocuk musunuz, anneler kavga edince sizin aşk, düğün de bitiyor? Ben yetişkin bir birey gibi kendi ilişkisini kendisi götüremeyen, çocuk gibi ailesiyle hareket eden insanların ilişkilerini çok zayıf buluyorum. Sağlam bir ilişki olsaydı, siz ailelerinizi ilişki içinde bu kadar söz sahibi yapmaz, kendi işinizi kendiniz görürdünüz, aileler bir araya gelince anlaşamasalar da yine ikiniz orta yolu bulurdunuz.

Ek olarak, eminim kavga alacak verecek mevzusudur. Altınıydı, evitdi, eşyasıydı. Anlaşamadınız tabii.

Ben nişanlınızı da sizi de evlenecek güçte ve olgunlukta göremedim. Barışıp devam edebileceğinizi de sanmıyorum.

Annem nisandan sonra ciddenn degisti pek fazla salmadi onlarda ilk gelinleri olucam diye cok hevesliydiler hep bu konu dondu aralarinda biraz annem paylasmak sanirinm agir geldibirde adetler fatkliydi annem cok ince dusunetek konusur onlar biraz daha dusunmeden konusuyorlardi garibine gidiodu annemin ama birikti hersey, birazda yapsriz ederiz dedikleri seyleri is ciddiye binjnce birde onlarin istedigi hibide olmayinca pek yapmadilar, annem daha cok inatlasti bu sefer,son tartismada babamlar konusucakti anneler bianda alev aldi kimse durduramadi annem sinirle cok agresif hareketler yapti hos deildi,aslinda annemjn niyeti ozur dilerim demekti banada soz verdi ama orda tam tersi davrandi beni kandirdi gibi oldu bende nisanljmda sabrettik babam sehirdisinda cakisinca olaylara pek vakif olamadi.nisanlimda iki anne arasinda delirdi acikcasi

Siz çocuk musunuz, anneler kavga edince sizin aşk, düğün de bitiyor? Ben yetişkin bir birey gibi kendi ilişkisini kendisi götüremeyen, çocuk gibi ailesiyle hareket eden insanların ilişkilerini çok zayıf buluyorum. Sağlam bir ilişki olsaydı, siz ailelerinizi ilişki içinde bu kadar söz sahibi yapmaz, kendi işinizi kendiniz görürdünüz, aileler bir araya gelince anlaşamasalar da yine ikiniz orta yolu bulurdunuz.

Ek olarak, eminim kavga alacak verecek mevzusudur. Altınıydı, evitdi, eşyasıydı. Anlaşamadınız tabii.

Ben nişanlınızı da sizi de evlenecek güçte ve olgunlukta göremedim. Barışıp devam edebileceğinizi de sanmıyorum.
Acikcasi anneme sabrettim arada tatsizlik cikmasin diye yoksa cidden skintili bi surevti nisanlimla bulusurken bile annem sorun cikarmaya basladi son aylar 2 aydir iice esyalar ev su bu ikimizde bunaldik birde annem carsiya sdce 3muz cikalimdemeye baslayinca iice ipler gerildi,nisan atildi nisanlim sdce bitti ben yoruldum anneene dayanamicam dedi ben soz verdim babam aramis demis oglum bu jadar farkina varamadim ben tamamen siz evlenince yanima alicam hepsini demis yinede ikna olmadi , cok sinirliydi bana , cok hayal kurduk sabrettik

Yaşınız da küçük değil ama ikinizde de evlilik sorumluluğu göremedim ben. Bittiği iyi olmuş, önünüze bakın. Geri dönüş olacağını sanmıyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Annen, bir kavgada senle evlenmekten vazgeçen adamla yolunu ayırmış. İyi de yapmış.

Hem anlayamadıgim nişanlı olan sizsiniz anneler niye nişanı atıyorlar.

Annen, bir kavgada senle evlenmekten vazgeçen adamla yolunu ayırmış. İyi de yapmış.

Hem anlayamadıgim nişanlı olan sizsiniz anneler niye nişanı atıyorlar.
Gorucu usukuyle galanda deilki biz tanistiksevdik aileleri tanistirdik ayrilirken gelip yuzukleri ver yadabara olmuo yapamiorum de, arkadaimla amcaogku nisanli onlarla gorustugumuzde ben nisanlimi cok seviuorjm bariscam demis ailesidayilari cok doldurmus 9 ay boyunva annemde pek ii davranmadigi icin beni falan gozu gormemis sinirden,

Yaşınız da küçük değil ama ikinizde de evlilik sorumluluğu göremedim ben. Bittiği iyi olmuş, önünüze bakın. Geri dönüş olacağını sanmıyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Yaa insallqh hakkimizda hayirlisi olsun, sdce arada sorun cikmqsin die sabrettik en sonradan hatami farkettim ama gec oldu

aklen kalben bitti demişse üstüne fazla bişey demeye gerek yok ,her işte hayır var derler ya öyle olmuş sanırım demek ki evli olsa en ufak sorunda eyvallah bitti diyecekti ,sonda üzüleceğinize başta üzülün daha mantıklı,ayrıca hiç kimseyi ailenize değişmeyin

• Beğen
Reactions: anu
Acikcasi anneme sabrettim arada tatsizlik cikmasin diye yoksa cidden skintili bi surevti nisanlimla bulusurken bile annem sorun cikarmaya basladi son aylar 2 aydir iice esyalar ev su bu ikimizde bunaldik birde annem carsiya sdce 3muz cikalimdemeye baslayinca iice ipler gerildi,nisan atildi nisanlim sdce bitti ben yoruldum anneene dayanamicam dedi ben soz verdim babam aramis demis oglum bu jadar farkina varamadim ben tamamen siz evlenince yanima alicam hepsini demis yinede ikna olmadi , cok sinirliydi bana , cok hayal kurduk sabrettik

E canım o zaman söyleyin annenize, barıştırsın sizi. Ne diyeyim yani, annem aşağı, annem yukarı... Yanlış anlamayın da annenize çok yüz vermişsiniz. İlk mesajımda dediğim gibi, evlenebilecek olgunlukta görünmüyorsunuz. Daha annesini idare edemeyen, evlilikle gelen sorumluluk ve sorunları hiç idare edemez. Bekleyin. Anneniz de dahil kimseye eyvallahınız olmayacağı zaman evlenirisiniz.

E canım o zaman söyleyin annenize, barıştırsın sizi. Ne diyeyim yani, annem aşağı, annem yukarı... Yanlış anlamayın da annenize çok yüz vermişsiniz. İlk mesajımda dediğim gibi, evlenebilecek olgunlukta görünmüyorsunuz. Daha annesini idare edemeyen, evlilikle gelen sorumluluk ve sorunları hiç idare edemez. Bekleyin. Anneniz de dahil kimseye eyvallahınız olmayacağı zaman evlenirisiniz.
Haklisiniz cok fazla yuz vermisiz hani ebkencez sorun cikmasin die die nasibimdeyse doner gelir diorum ama onu cok ozluyorum

Dogru diosunuz,suan nasil sabretmisjm diorum belkide su halim o ara olsaydi gozumu karartsaydim kurtarirdim

Nisanlinla konus bence anlat durumu özledigini soyle aileler yuzunden bitmesin bu kadar basit degil de anneni kotulemeden yap evlenince ailene dunyanin lafini soyler valla yapmaz deme hic. annenide üzme guzel guzel konus kvle baristirmaya calis en zor gunler dugun arifesi hic bir zaman sorunsuz olmuyo malesef

Annem salmıyordu ne demek? Tabii ki nişanlınızla buluşacaksınız, görüşeceksiniz, konuşacaksınız. Anneniz size bağımlı galiba! Sizin evleniyor olmanıza dayanamıyor. Bir ahbabımız vardı annesi aynı sizinki gibiydi, en sonunda boşandı annesinin yüzünden. Genç yaşında dul kaldı. Annenize dur deme vakti gelmiş de geçmiş bile. Yuvanızı yıkmış.

Bence nisanlin zaten senin dusundugun kadar sevmiyormus. Sevseydi aklen ve kalben bitti demezdi.
O nasil ailesinin yaninda duruyor, sende ailene kusmemeli ve ailenin yaninda durmalisin.
O ailesine kusmus mu? Yo... o da ne yaptiniz kavga ettiniz beni nisnalimdan ayrildiniz diye kusebilirdi annesine ama o yaninda duruyor.
Elin adami icin annene kusme bosu bosunam ALLAH korusun basin dertte olsa ilk ve tek kosup gelecek kisi annen. Bak elin adami ilk sorunda bitti demis.
Gel baristirmaya calisalim en azindan biz sevgimize sahip cikalim diyebilirdi.

Back
X