• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanim atildi 1,5ay once barisir miyiz sizce?yada ne yapmaliyim?

Öf bu ailelerin herşeye karışmasına ifrit oluyorum ya evladın kararını vermiş seçimini yapmış sus işte ne ortalık bulandırıyorsunuz

Öf bu ailelerin herşeye karışmasına ifrit oluyorum ya evladın kararını vermiş seçimini yapmış sus işte ne ortalık bulandırıyorsunuz
Annem ilk baslarda karismadi hatta nisani 2 3 ay sonra olsun dediler oonlar olmaz dedi 2 hafta icinde oldu ii deidler benim ailem ve cevrem onlara nazaran biraz daha mutahasip dua okunsun dediler oynamalinsalonda istediler tamam dediik kv herseye hevesim var deyip basladi annem nisandan sonra degisti bu sekilde olunca, annem cok asiri abartti sonrasinda olan bize oldu nisanlim cok arada kaldi bana ailesinde olanlari anlatmamis uzulmeyeyim die ama bnde o sekilde dusundiklerini anlayamadim, bi bulusmada hersey 10 dk icinde gervklesti bitti nisanlimda asiri inatci ve gururlu annemde yanlis seyler yapti tartismada agrina gitti biliorum, hayirlisi diorum sdce cok sevdim birakipta onume bakamiorum

Aileler kavga edince niye nisan atiyosunuz ki? Onlar degil siz evlenceksiniz. Her seyde bir hayir var derler sende nisanlinin gercek yuzunu gormus oldun, 1 kalemde silmiş seni. Bence barismaya calisma ne hali varsa gorsun

Aileler kavga edince niye nisan atiyosunuz ki? Onlar degil siz evlenceksiniz. Her seyde bir hayir var derler sende nisanlinin gercek yuzunu gormus oldun, 1 kalemde silmiş seni. Bence barismaya calisma ne hali varsa gorsun
Annevi diolardi pek inanmazdim insan cidden sevince gormuo kusur hsla cok seviyorum herkes ayni seyi dio bi hskli taraflari vardir die dusunuorum artik ve hayirlisi diorum,belki gercekten koruymacaktii beni

Annevi diolardi pek inanmazdim insan cidden sevince gormuo kusur hsla cok seviyorum herkes ayni seyi dio bi hskli taraflari vardir die dusunuorum artik ve hayirlisi diorum,belki gercekten koruymacaktii beni

Daha evlenmeden anneci oldugunu gostermis. Yatip kalkip dua et bence kurtulduguna hic sevmem oyle erkekleri

Back
X