nişanim gelmiş olabilirmi ?

merve henden

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
2
0
1
32
38+4gunluk gebeyim,gebelikte son zamanlarda akinti problemi yasamaya baslamistim zaten fakat bugun normalden farkli olarak tuvalet kagidinda hafif şeffaf sariya dönük sümüksü bi akinti gordum.bu gune kadar oyle kivamli gormemistim hic yani jole gibiydi ama pembelik veya bi kan belirtisi yoktu.acaba nişan olabilirmi ?miktarida hemen hemen serce parmagi kaplayacak kadar vardi.normal dogum beklioruz fakat bnde hicbir agri sizi yok gayet enerjik ve hareketliyim.dogumum başlior olabilirmi?daha once boyle bisey yasayan oldumu aranizda ?

Daha yeni yasadi arkadasimiz. Nisan sizinki. Onda da boyle oldu. Birkac gun sonra pembe leke geldi. Ertesi gunde dogum yapti. Enerjinizi bosa harcamayin. Dogumda lazim size. Allah saglikla kavustursun.

Amin hayirlisiyla bi an once kucagima almak istiorum bebegimi ama son gunler gecmek bilmiyor ve asil endisem sezeryana kalmak,normal dogum beklioruz ama hicbir belirti yok,sertlesmelerim karnimin toplanmalari cok sık oluyor falan henuz sancim yok,sadece geceleri ani dönüs yaptigimda sanci ve kasilma oluor o kadar,insallah dediginiz gbi nişandir ve dogumum yakindir,tskkur ederim ilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…