inşallah canım ama pek de umutlanma ders olacağına. iş sende ve nişanlında bitiyo. sen sahip çıkacaksın ilişkine çok yorulcaksın belki ama herşeyi kendin yapıcaksın senden daha önemli değil hiç kimse. ben şu an görüşmüyorum. hep diyolar ya sevmesen de eşinni hatrı için görüş mesafeli ol falan ben böyle bi insan olmadığım için yapamadım bunu onlar oğullarının hatrı için saymadılar sevmedilerse beni ben de sevip sayamam kimseyi dedim. bana ters yapmacık davranmak istemediğim içimin almadığı bişeyi yapamam bi yara kangren olduysa kesip atmak en iyisi. biz eşimle böyle yaptık. bunu söylemek için çok da haklı sebeplerim var tabi eften püften değil yani. ama allah sana yaşatmasın inşallah.
doğru Amonra artık gelişmeleri burdan bildiririm, bende sizin gibi görüp yaşayacağım ..Bende senin gibiyim nettim dürsttüm ama insanlar kötü işte ne diyyim ...
Çok canım acısıda bunun üstesinden geleceğim.Nişanlıma bağlı artık .Allah inşallah senide bundan sonra çok çok mutlu eder evlatlarından çok hayır görürsün.
Teşekkür ederim.a.s.