7 yil once ben yeni bossanmistim. Orta okul arkadasim benimle gorusmek istedi o hic evlenmemiş tabi. Neyse olmazdi ailesi isstemezdi ben cocugum icin evlilik dusunmedim falan ama bi aklim kalmisti o zamanlar. Ara sira arar sacmalar havadan sudan kapatirdi. Derken aradan yillar gecti. Aradii beni numarayi unutmusum bi bakttim o. Tabi ben nisanlandigini biliyorum. Konustuk niye boyle yaptigini sordum mutlu olmadigini sirf annesi uzulmesin diye bir yola girdigini anlatti. Bikac defa daha aradi acmadim. Sonra evlendi. Kiz benim ogrencim yani ogrencisi olacak yasta kizla evlendi. Ordan goruyorum evlendigini falan. Ama kiza tek nikah dutgun fotosu attirmiyor. Sadece kinadan cok uzak bir foto var. Onda da damat yok. Bu aksam tekrar tekrar aradi yine beni. Acmadim tabi ki. Evlenince aramasina uzuldum. Kiza uzuldum daha cok.
Kendimi garip hissettim. Kiza uzuldum yazik cok da iyi bi kiz. Kimseyle paylasmadim aradigini. Cunku duyulur. Esi uzulur. Hem ben zan altinda kaliriim. Oyle paylasmak istedim.
Kendimi garip hissettim. Kiza uzuldum yazik cok da iyi bi kiz. Kimseyle paylasmadim aradigini. Cunku duyulur. Esi uzulur. Hem ben zan altinda kaliriim. Oyle paylasmak istedim.