Nisanlandi olmadi evlendi yine olmadi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gonulbagi

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2006
1.828
3.664
658
7 yil once ben yeni bossanmistim. Orta okul arkadasim benimle gorusmek istedi o hic evlenmemiş tabi. Neyse olmazdi ailesi isstemezdi ben cocugum icin evlilik dusunmedim falan ama bi aklim kalmisti o zamanlar. Ara sira arar sacmalar havadan sudan kapatirdi. Derken aradan yillar gecti. Aradii beni numarayi unutmusum bi bakttim o. Tabi ben nisanlandigini biliyorum. Konustuk niye boyle yaptigini sordum mutlu olmadigini sirf annesi uzulmesin diye bir yola girdigini anlatti. Bikac defa daha aradi acmadim. Sonra evlendi. Kiz benim ogrencim yani ogrencisi olacak yasta kizla evlendi. Ordan goruyorum evlendigini falan. Ama kiza tek nikah dutgun fotosu attirmiyor. Sadece kinadan cok uzak bir foto var. Onda da damat yok. Bu aksam tekrar tekrar aradi yine beni. Acmadim tabi ki. Evlenince aramasina uzuldum. Kiza uzuldum daha cok.
Kendimi garip hissettim. Kiza uzuldum yazik cok da iyi bi kiz. Kimseyle paylasmadim aradigini. Cunku duyulur. Esi uzulur. Hem ben zan altinda kaliriim. Oyle paylasmak istedim.

Kiza bende uzuldum.
Dusunsene yatagindaki adamin aklinda baska bi kdin var.
En korktugum sey.
Elden ne gelir?

Siz dogru yapiyosunuz.
Aradiginda acmayin.
Benimde sosyal medyadan bi sapigim var su bi kac aydir. Kac fake hesap acti sayamadim. 2 gun once instami dondurdum. Olaylar cok degidik hal alabilir. Bugun tamda bi film baktim, saplantili bi erkegin hikayesini ele aliyor film. Ismi: unsane.
O filmle birlikte tekrar gordumki nasil bi belaya suruklenebilirim. Izinizi kaybettirmek en iyisi.
O yazsin dursun, mesajlarin size ulasmadigini dusunup elbet bir gun son verecektir.

Yok o davranislarda bulunmaz. Rahatsiz etmez israrla. O kadar cesareti yok bide kendini bozmaz o derece

Kmlerce uzaktayim. Arayip konusmakta benim ne yaptigimi ne ettigimi ogrenmek. Ben evlenmeyince ici rahat ediyor herhalde. Engellemistim aslinda numara kayitli olmadigi icin arayabildi galiba anlamadm.

Kiza uzuldum daha cok.
Kendimi garip hissettim. Kiza uzuldum yazik cok da iyi bi kiz.

Ahh bu hikayedeki kız olmuştum ben de. Erkekler gerçekten çok iyi oyuncular. Sevmedikleri insanları karısı yapıp aynı yatağa girebiliyor ve öyle yaşayıp gidebiliyorlar. O kıza çok samimi ve belli etmiyordur. Ama aklı kalbi de sende. Yazık. Bi sucunuz yok ama bu adam o kadar da masum değil üzülmeyin

Masum degil zaten. Onun mutlu olmasi olmamasini da umursamiyorm. Ama nisanliyken aradiginda; niye bulusmuyoruz 15 gundur diye, tartisti benimle demisti. Oyaliyorum gorusmemk icin dedi dogruysa. Iste kizin anlamasi lazimdi ya. Illa hissetmistir ama cok seviyodu gozu gercegi gormedi bence. Bana oyle geliyo. Yada cok iyi oynadigi da oluyodur tabi.

Kiza yazik. Sana yazik adama da yazik. Ama iste ailesini karsisina alip iki laf edememis sevmedigi biri ile evlenmis. Numarasini engelle sana hic bryerden ulasamasin senin kafani da karistirmasin bence.

Karşınızdaki insan çocuk değil ki, istemiyorsa nişanlanmasaymış. Ayrıca neden kızın anlamasını bekliyor. Madem sizi unutamadı, kıza açık açık söylesin. Adamın gidişatı hiç erdemli değil kusura bakmayın. Sizi de bu çukura çekmesine izin vermeyin. Tavrınızı net ve sert bir şekilde koyun derim. Yumuşak davranırsanız yüz bulur.

Anasının isteği imiş...
Peh!

Tamam biraz etkileri oluyor ama bu adamlar kadınları ararken gösterdikleri dirayeti evlilik aşamasında da gösterse...

Popo yağları erimez diye düşünüyorum ...

Kiza yazik. Sana yazik adama da yazik. Ama iste ailesini karsisina alip iki laf edememis sevmedigi biri ile evlenmis. Numarasini engelle sana hic bryerden ulasamasin senin kafani da karistirmasin bence.
Ister istemez niye ariyor diye kafamda yer ediyor tabi ama Allah korusun. gercekten isteseydi her sey farkli olurdu. cocuk degil ya. Benden uzak Allah a yakin olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X