- 25 Kasım 2014
- 249
- 140
- 103
Kızlar 2 yıllık bir ilişkim vardı ve hersey yolundayken nisan yapcaktik bana bekle diyordu sürekli bekliyorduk sonra nisanlandigini öğrendim.Benimle konuşurken sorduğumda başta inkar etti sonra evet dedi tabi ağzıma geleni saydim 10 subatta nisanlanmis
Çok üzüldüm hala da öyle sosyal medya hesaplarına bakıyorum devamli engel olamıyorum kendime uykum düzenim bitti diplerdeyim içim acıyor mutsuzum. Asıl mesele sürekli beni araması ve seviyorum diye aglamasi ozaman niye nisanlandin diyorum ailem falan zorladı mecburdum bilmediğin çok şey var diyo anlatmiyor.Donusumde yok artık mutsuzda olsam bu evlilik olcak diyo mardinli kendisi ailesine karşı gelemiyor ve kendi memleketlerinden biri olsun demisler. Arama yazma diyorum bişeylere tam aliscakken tekrar hatırlatiyo kendini bende karşı koyamiyorum
Bikaç aydan evlencek ama seviyorum yine ariycam diyo gerekirse ailenide karşına alsaydin mutsuz olcagin evlilik yapcagina diyorum olmaz diyo oranin adetleri öylemi kizlar İşin içinden bi türlü çıkamıyorum cok mutsuzum bigün boşanip gelsem kabul edermisin evliykende arasam konusurmusun diyo Hayır tabiki arama diyorum arıyor.

Son düzenleme: