Nisanlandi ve hala arıyor seviyorum diyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi swesp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

swesp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2014
249
140
103
Kızlar 2 yıllık bir ilişkim vardı ve hersey yolundayken nisan yapcaktik bana bekle diyordu sürekli bekliyorduk sonra nisanlandigini öğrendim.Benimle konuşurken sorduğumda başta inkar etti sonra evet dedi tabi ağzıma geleni saydim 10 subatta nisanlanmis :KK43: Çok üzüldüm hala da öyle sosyal medya hesaplarına bakıyorum devamli engel olamıyorum kendime uykum düzenim bitti diplerdeyim içim acıyor mutsuzum. Asıl mesele sürekli beni araması ve seviyorum diye aglamasi ozaman niye nisanlandin diyorum ailem falan zorladı mecburdum bilmediğin çok şey var diyo anlatmiyor.Donusumde yok artık mutsuzda olsam bu evlilik olcak diyo mardinli kendisi ailesine karşı gelemiyor ve kendi memleketlerinden biri olsun demisler. Arama yazma diyorum bişeylere tam aliscakken tekrar hatırlatiyo kendini bende karşı koyamiyorum :KK43: Bikaç aydan evlencek ama seviyorum yine ariycam diyo gerekirse ailenide karşına alsaydin mutsuz olcagin evlilik yapcagina diyorum olmaz diyo oranin adetleri öylemi kizlar İşin içinden bi türlü çıkamıyorum cok mutsuzum bigün boşanip gelsem kabul edermisin evliykende arasam konusurmusun diyo Hayır tabiki arama diyorum arıyor.

Son düzenleme:
Kızlar 2 yıllık bir ilişkim vardı ve hersey yolundayken nisan yapcaktik bana bekle diyordu sürekli bekliyorduk sonra nisanlandigini öğrendim.Benimle konuşurken sorduğumda başta inkar etti sonra evet dedi tabi ağzıma geleni saydim 10 subatta nisanlanmis :KK43: Çok üzüldüm hala da öyle sosyal medya hesaplarına bakıyorum devamli engel olamıyorum kendime uykum düzenim bitti diplerdeyim içim acıyor mutsuzum. Asıl mesele sürekli beni araması ve seviyorum diye aglamasi ozaman niye nisanlandin diyorum ailem falan zorladı mecburdum bilmediğin çok şey var diyo anlatmiyor.Donusumde yok artık mutsuzda olsam bu evlilik olcak diyo mardinli kendisi ailesine karşı gelemiyor ve kendi memleketlerinden biri olsun demisler. Arama yazma diyorum bişeylere tam aliscakken tekrar hatırlatiyo kendini bende karşı koyamiyorum :KK43: Bikaç aydan evlencek ama seviyorum yine ariycam diyo gerekirse ailenide karşına alsaydin mutsuz olcagin evlilik yapcagina diyorum olmaz diyo oranin adetleri öylemi kizlar İşin içinden bi türlü çıkamıyorum cok mutsuzum bigün boşanip gelsem kabul edermisin evliykende arasam konusurmusun diyo Hayır tabiki arama diyorum arıyor ve karşı koyamiyorum.

Çözümü kolay : engellemek.
İletişiminiz devam ettikçe, en büyük kötülüğü önce kendine sonra da nişanlısına yapmış oluyorsun.
Yok ben böyle egomu cilalıyorum diyorsan o başka tabi ki.

Karşı koyamayıp ne yapıyorsun yani?
Kk olarak 2. Kadın olmayı önermiyoruz, ama sen bilirsin.

Tabiki öyle bi konumda kesinlikle olmak istemem aradiginda acmiycam konusmuycam yazmiycam diyorum yine cevap veriyorum ağlıyor devamli seviyorum diye uzuluyorum

İnsan sevince gözü kör oluyor biliyorum ama şu an kendine çok büyük haksızlık yapıyorsun. Bir an önce silkelen ve kendini bu durumdan kurtar.

Karşındaki insanın nasıl bencil bir insan olduğunun farkında mısın? Resmen senin duygularınla oynamış, hayaller kurdurmuş gerçekleşmeyeceğini bile bile, bu çok büyük bir vebal ve hala seni arayıp unutmana engel oluyor. Ağlayan erkeğe de inanma, bu erkekler çok değişik yaratıklar. Ben bıraktım diye her gün arayıp ağlıyordu sevgilim, çok kısa bir sürede başkası ile nişanlandı, timsah gözyaşları bunlar. Acıma acınacak hale düşersin sözüne çok katılıyorum.

Karşı koyamamanın anlamı sende sevgili gibi davranıyorsun? Oluyor galiba

Sürekli ağlayıp istemiyorum seni seviyorum diyor ama donusumde yok artık diyor ozaman arama nisanlinla ilgilen diyorum arasada bunlar konustugu

Bu mardinliler hep böyle. Çok eşliliği çok seviyorlar. Sizde kuma olmak istiyorsanız buyrun olun Allah akıl fikir versin. Memlekette erkek kıtlığımı var ben anlamıyorum sizi. Resmen aldatılmışsın. Yalancının tekiyle berabermişsin. Öğrenmesen söylemiyecek yedek olarak tutucakmış seni. Sizde hala o adamla görünüyorsunuz. O kadının yerinde sen olsaydın. Kocam seni aldatsa hoşunamı gidicek. Resmen kumasınız şuan kuma ve 2017 deyiz yapmayın Allah aşkına. Yom adetmiş yok görenekmiş. Biraz vicdan sahibi olsa kendi söylerdi başkasından duymazdın. Yüreği el vermezdi sana yalan söylemeye üzülürdü. Kendine engelmi olamıyorsun kadının yerine koy kendini. Vede engelle sil heryerden. Kendine engel olamıyorsan engelle sende göreme duyama. Şuan zamanına yazık. En güzel zamanını bir yalancıylamı heba ediceksin.kumamı olucaksın yapma lütfen mantıklı düşün.

Sürekli ağlayıp istemiyorum seni seviyorum diyor ama donusumde yok artık diyor ozaman arama nisanlinla ilgilen diyorum arasada bunlar konustugu
Kendi vicdanı bi süre sonra rahatlıcak siz içinizde kopan fırtınayla başbaşa kalacaksınız.

Telefon numaranızı değiştirin en başta. O sizi kullanıp atmadan böyle bir adamcığı siz hayatınızdan çıkarın.

İnsan sevince gözü kör oluyor biliyorum ama şu an kendine çok büyük haksızlık yapıyorsun. Bir an önce silkelen ve kendini bu durumdan kurtar.

Karşındaki insanın nasıl bencil bir insan olduğunun farkında mısın? Resmen senin duygularınla oynamış, hayaller kurdurmuş gerçekleşmeyeceğini bile bile, bu çok büyük bir vebal ve hala seni arayıp unutmana engel oluyor. Ağlayan erkeğe de inanma, bu erkekler çok değişik yaratıklar. Ben bıraktım diye her gün arayıp ağlıyordu sevgilim, çok kısa bir sürede başkası ile nişanlandı, timsah gözyaşları bunlar. Acıma acınacak hale düşersin sözüne çok katılıyorum.

Aynen arayınca sonra unutmamada engel oluyor sürekli ağlıyor istemiyorum diye erkek sonuçta ne mecburiyeti olur insanın zorla olcak seymi

Sadece izliyorum Kk zaten bu konuyu gümbürdetir

Eee güzelim sen kendin kaşındın şimdiden geçmiş olsun :süslü:

Ne demek mecburum evlenicem ama seninle görüşelim.oraların adeti öyle desek devammı ediceksn.bahane canm onun yaptığı Yok ailem Yok adetimiz erkek olsunda ailesine hayır demeyi öğrensin önce sonra sevgiden bahsetsin.engelle gerekirse numaranı değiş

Aynen arayınca sonra unutmamada engel oluyor sürekli ağlıyor istemiyorum diye erkek sonuçta ne mecburiyeti olur insanın zorla olcak seymi

Hiçbir erkeği kimse zorla evlendiremez, inanma bu yalanlara.

Hem karşıdaki kızın yerine koy kendini, aynısnı sana yapsalar ne düşünürdün?

Bu mardinliler hep böyle. Çok eşliliği çok seviyorlar. Sizde kuma olmak istiyorsanız buyrun olun Allah akıl fikir versin. Memlekette erkek kıtlığımı var ben anlamıyorum sizi. Resmen aldatılmışsın. Yalancının tekiyle berabermişsin. Öğrenmesen söylemiyecek yedek olarak tutucakmış seni. Sizde hala o adamla görünüyorsunuz. O kadının yerinde sen olsaydın. Kocam seni aldatsa hoşunamı gidicek. Resmen kumasınız şuan kuma ve 2017 deyiz yapmayın Allah aşkına. Yom adetmiş yok görenekmiş. Biraz vicdan sahibi olsa kendi söylerdi başkasından duymazdın. Yüreği el vermezdi sana yalan söylemeye üzülürdü. Kendine engelmi olamıyorsun kadının yerine koy kendini. Vede engelle sil heryerden. Kendine engel olamıyorsan engelle sende göreme duyama. Şuan zamanına yazık. En güzel zamanını bir yalancıylamı heba ediceksin.kumamı olucaksın yapma lütfen mantıklı düşün.

Çok teşekkür ederim gerçekten öyle yapcam artık ne olursa olsun konusmuycam bunların farkındayım ama çok yeni daha tam atlatamiyorum arayıp aglayinca bide dediğiniz gibi kuma var onlarda arama nisanlina git diyorum her defasinda

Ne demek mecburum evlenicem ama seninle görüşelim.oraların adeti öyle desek devammı ediceksn.bahane canm onun yaptığı Yok ailem Yok adetimiz erkek olsunda ailesine hayır demeyi öğrensin önce sonra sevgiden bahsetsin.engelle gerekirse numaranı değiş

Öyle yapıcam artık yok tabiki benim bildiğim erkek sonuçta zorla evlilik olmaz zorlamami oluyor oralarda yoksa hala benimi kandiriyor bu saatten sonra zaten ne olursa olsun sonuç degismez

Kesin sevmiyordur. Bir kaç yıla kızın hamilelik haberinide duyarsın. Konuşmak istemiyorsan engelle. Başta tabii ki zor olacak sonra alışacaksın. Hayatına başka biri girdiğinde de unutacaksın. Böyle ilerliyor bu işler.

Çok teşekkür ederim gerçekten öyle yapcam artık ne olursa olsun konusmuycam bunların farkındayım ama çok yeni daha tam atlatamiyorum arayıp aglayinca bide dediğiniz gibi kuma var onlarda arama nisanlina git diyorum her defasinda
En güzel zamanınız yazık etmeyin. Önünüze bakın. Çok iyi erkekler var.çok güzel seven insanlar var. Geriye takılıp hayatınızı mahfetmeyin. İnşallah atlatırsınız ve sizi çok seven birini bulursunuz. Tabi bu sınavı atlatabilirseniz. Hayat bir sınavv çünkü. Mükafatın bu sınavı geçtikten sonra gelicek ;)

Mardin halki oyledir diye genellenemez. Ama iclerinden gelenek gorenek diyip boyle yapanlari var. Cocuk seni sevse de hicbir sey yapamaz. Ailesine karsi gelebilecegini hic sanmiyorum. Kendinize bir iyilik yapin unutun

Back
X