• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlanmak evlenmek kadının çantada keklik olarak görülmesi demek midir

yukiik

KendimeYeniBirNedenLazım
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2009
534
3
96
İstanbul
Yeni nişanlandım iyi bir nişanlım var bugüne kadar bana en ufak kötü bir kelime kullanmadı ama ben nişanlanmadan beni bambaşka bir sevgiyle sevdiğini düşünüyorum üzerime titrerdi şimdide öyle ama o zaman başka türlü sebebi belkide kaybetme korkusuydu şimdi nişanlanınca o korku biraz yok oldu peki bayanlar bu korkuyu nasıl yaşatacağız ki onlara hadi nişanlılık neyse de evlendikten sonra ayrılıyorum diye tripte atamayız kolayca ben hep ilk zamanlar gibi sevsin istiyorum beni bunu sağlamak mümkün değil midir

Yeni nişanlandım iyi bir nişanlım var bugüne kadar bana en ufak kötü bir kelime kullanmadı ama ben nişanlanmadan beni bambaşka bir sevgiyle sevdiğini düşünüyorum üzerime titrerdi şimdide öyle ama o zaman başka türlü sebebi belkide kaybetme korkusuydu şimdi nişanlanınca o korku biraz yok oldu peki bayanlar bu korkuyu nasıl yaşatacağız ki onlara hadi nişanlılık neyse de evlendikten sonra ayrılıyorum diye tripte atamayız kolayca ben hep ilk zamanlar gibi sevsin istiyorum beni bunu sağlamak mümkün değil midir

cok gordum etrafimda yuzugu takasiya ölenler bitenler,nisandan sonra kic donenler..bu yuzden ayrilanda cok oldu..
eger bu durumda deilseniz yani biraz kendine guveni geldi sevgililikteki gibi deiliz diyorsan..gayet normal sevgili deyilsinizki artik..evlendiginizde dahada degisik olacak oyle kiyada kenarda bulusalim vaktimizin kiymetini bilelim olmicak sonucta istetiginiz zaman goruseceksiniz..yok hergun restorant pastanede olmiycak,sen yapacaksin yemekleri :)
yani abartili deilse degisimi takma kafana

Erkekte kaybetme korkusu olmalı. Elinde olduğunu bildiği zaman rahatlıyor işte maalesef. Tamamen ona bağlı olmadığınızı göstermelisiniz. HayatınıZın tamamen odak noktası olmamalı. Öyle hissettiğinde iyice rahatlamaya başlıyor. Annemle babam erkek arkadaşımı öğrendiğinde ilk dedikleri şey sakın geri dönüşüm olmaz( isteme durumları olacaktı haliyle) illa evlenmek zorundayım, bu şekilde düşünme dediler. Demek istediğim geri dönüşü olmaz gibi bişe hissettirmeyin mesela ben bunu söylemiştim nişanlıma nişanlandık diye garanti düşünme hayat benim hayatım ve bi kere geleceğim ben bu hayata. Bu düşüncede olursan rahat olursun diye düşünüyorum.

cok gordum etrafimda yuzugu takasiya ölenler bitenler,nisandan sonra kic donenler..bu yuzden ayrilanda cok oldu..
eger bu durumda deilseniz yani biraz kendine guveni geldi sevgililikteki gibi deiliz diyorsan..gayet normal sevgili deyilsinizki artik..evlendiginizde dahada degisik olacak oyle kiyada kenarda bulusalim vaktimizin kiymetini bilelim olmicak sonucta istetiginiz zaman goruseceksiniz..yok hergun restorant pastanede olmiycak,sen yapacaksin yemekleri :)
yani abartili deilse degisimi takma kafana

Bayanlar da tam tersi nişanlandıktan sonra daha çok bağlanıyor ben kendimden biliyorum iş ciddiye binince daha bir tereddütlerimiz artıyor doğru kişimi doğru karar mı şu davranışı nasıl buyu nasıl falan diye erkekteyse durum tam tersi ohh bir rahatlama en azından kızın parmağına yüzüğü taktım diyorlar neden yani mesela şimdi mesaj çekmeden uyumuş bunu sevgililik döneminde yapmazdı asla şimdi rahatça uyuyabiliyor ben de ne oldu nerde ne yaptı diye telefonun başında haber bekliyorum sevgililkte roller tam tersiydi oysa ama ben böyle olmak istemiyorum

Bayanlar da tam tersi nişanlandıktan sonra daha çok bağlanıyor ben kendimden biliyorum iş ciddiye binince daha bir tereddütlerimiz artıyor doğru kişimi doğru karar mı şu davranışı nasıl buyu nasıl falan diye erkekteyse durum tam tersi ohh bir rahatlama en azından kızın parmağına yüzüğü taktım diyorlar neden yani mesela şimdi mesaj çekmeden uyumuş bunu sevgililik döneminde yapmazdı asla şimdi rahatça uyuyabiliyor ben de ne oldu nerde ne yaptı diye telefonun başında haber bekliyorum sevgililkte roller tam tersiydi oysa ama ben böyle olmak istemiyorum

Sen de sallama bi süre. Sorduğunda nasılsa benimsin dersin :27:

iste sorun burda ben ve birsuru kadin bu hatayi yaptik..sana tavsiyem cok onem verdigini gosterme

nişanlılık benim açımdan şöyle,evlenip bir eve girmeden önceki adım .vede birbirinizi daha çok göreceğiniz için nişanlınızın sizden ayrılan yönleriyle daha sık karşılaşacaksınız demektir. pozitif yada negatif o yüzden nişanlılık eviliğin provası gibidir eviliğe geçiş yapmak yada yapmamak için sonn bir kapıdır. ama nişanlıyken ayrılmak evlenip boşanmaktan daha hafiftir.iyi düşünüp iyi karar vermek gerekir. Allah kimseyi aldığı kararlardan dolayı pişman etmesin.

Back
X