- Konu Sahibi sevfurkereym
herkese merhabalar.ergen tripleri evet.anlatacaklarım cidden trajikomik ve benim için ergen tripleri.yaşı 22 nişnl eltimin.ortanca olanda 2 ay oldu evleneli.7 yıllık birliktelikten sonra evlendiler ve onunla hiç sorunumuz olmadı.zaten nişanlı olanın kıskançlıklarıda ortanca eltiminnianlanıp evlenmesiyle başladı.hemen hemen 1 ay arayla nişanlandı ikiside.ben 13 yıldır evliyim.eşimi ve ailesinide 18 yıldır tanıyorum.bizimde çok sorunlarımız oldu ama geldi geçti hepsi.olağan şeylerdi.facede benim gibi herkes paylaşımlar yapılıyor.bazen hadisi şerifler,bazen mevlana sözleri,bazen imalı bazen komik bazende karikatür.benim bu nişanlı olan aklı evvel eltim benim paylaştığım bütün kötü ve imalı sözlerin hepsini üzerine alınmış 
bide sürekli kendi yazdığı yazılarla iğneli sözler yazıyodu.bende saf saf bu kızı acaba kim üzdü kiminle kavgalı da böyle yazılar yazıyo die kendi kendime düşünüyordum.hatta arammayı bile düşündüm.meğer hanımefendi bütün sözleri benim paylaştıklarıma cevap yazıyomuş
bunuda bir arkadaştan öğrendim.işin kötü tarafı ise benim paylaştıklarımı sanki ben ona özelden yazmışım gibi anlatmış.sırf ona hitab etmişim gibi.sürekli benle evli olan(ortanca)eltimi şikayet ediyormuş.yok kayınvalide hep bizi kayırıyormuş bizi seviyormuş falan.kv hepimize eşit davranıyor.ama benimle olan diyoloğu daha iyi olduğu için benimle dertleşirz daha yakın ve buda normal.18 senemiz var sonuçta.ben bu sözleri duyunca çok sinirlendim.ayrıca çok yalancı ve olmayan şeyleri olmuş gibi anlatıyor.evli olan eltimle kaynımın bile 3 hafta önce kavga etmelerine sebep oldu.kv ve kp konuştum bu haksızlık ben asla bişey yapmmadım ve ona yazmadımm die.ama ona karşı sessiz kaldım büyümmesin dedim.sadece yarası olan gocunur die bir yazı yazdım sayfama.bana tekrar cevap verdi ağır bir şekilde ve bende tammamen sildim ve engelledimm.stres atıp vakit geçirdiğim bir yerde kimsenin triplerini çekecek değilim birde sebepsiz yere.zaten bayramdada sağolsun ne kv nede bana gelmediler.eşim 3 kardeş ve abileri.arama tenezülündede bulunmadı hemm eltim hemm kaynım(nişanlı olan)ikiside kızın sülalesini gezmişler canları sağolsun.2 kaynımda ben nişanlıyken birisi 1 e biride 4 gidiyordu.beraber büyüdük bende 16 yaşındaydım.kardeşim onlar benim.onlar mutlu olunca bende olurum.ama nişanlı eltim kıskandığımı düşünmüş.buna meydan verecek hiç bir hareketim olmadı halbuki.çok şükür mutlu bir evliliğimm var.isterimki kardeşlerimde mutlu olsun.ama daha nişanlıyken böyle entirikalar çeviren biri evlenince neler yapmaz.ayrıca kaynımda eve uğramıyor ve kv-kp ile konuşmuyormuş.oda kv bizi daha çok sevdiğini düşünüyormuş:26::26:halbuki kv ne alırsa 3 tane alıyor,aynısını alıyor.ayırmıyor.ayrıca 18 seneden sonra ben yapmıyorum kıskançlığı ve gereğide yok.ben düştüğümm bu duruma çok üzüldüm.gözümdende kalbimdende düştü..konuşursamda ortam gerilmesin die lütfen konuşuum.zaten bu olanları sorsam ben sana ne yaptımda bu sözleri konuştun die hepsini inkar edip zırıl zırıl ağlayacak.ama benden özür dileyene kadar pek konuşmayıda istemiyorum.ayrıca 1 aydırda kv gitmmiyormuş aramıyormmuş.önceden dibinden ayrılmazdı.