- Konu Sahibi sevfurkereym
-
bence olayı ne kayınvalideye ne de kayınpedere söylemeden önce eltinizi arayıp neden böyle davrandığını sormalıydınız. daha yaşı da ufak, siz bir büyüklük gösterip durumu kendi aranızda halletmeliydiniz. yani bilemiyorum belki fark etmeden kırmış olabilirsiniz ya da ettiğiniz bir lafa alınmış olabilir. çünkü hiç kimse durduk yere üstüne alınmaz.
Sosyal medya kullanimi amacini cok asiyor bence. Kusura bakmayin nacizane fikrim insanin tum dusuncelerini orda paylasmasi bana sacma geliyor. Birilerine yazilmis belli ki sizin imalariniz herhangi birinin uzerine alinmasi dogaldir o zaman bu eltiniz degil baskasi da olabilirdi ve yine sorunlar cikabilirdi. Biriyle sıkıntiniz varsa oturur konusursunuz kac yasinda insansiniz. Bana sizin tavirlariniz da yasiniza uygun gelmedi. Hele en son yarasi olan gocunur falan bildigin cildirtmaya calismissiniz kizi.[/QUOT
ben çıldırtmaya çalışmadımm.bana kp ve kv anlattığında ben inanamadımm.saçmmma geldi.neden üzerine alınsın durduk yere dedimm.çünkü cidden bir suçum kabahatim yok.o yazıyı yazdım acaba cidden benim her paylaştığımı üzerinemi alınıyor die.cevabı yazınca kendince emin oldum.sosyal medyada herkes herşeyi paylaşıyor.eizinde oluyordur paylaşımlarınız.her paylaşımdan kendimmmize pay çıkartırsak yandık ozaman.ayrıca neden sadece imalı ve kötü sözleri üzerine alınmış.immalardan çok bir sürü dualar hadisi şerifler paylaştım.onlarıda üzerine alınıp altlarına bi amin yazsaydı.sağol ablacım duan için deseydi.bu durumm normalmmi sizce bence değil.ben kimsenin paylaştığını üzerime alınmıyorumm.ya beğeniyorum yada okuyup geçiyorum.benim tavırlarımın uygun gelmeyişi yaptığım paylaşımlarmı acaba?bu sosyal medyayı bu kadar ciddiye alanların tavırlarıda bana cidden hoş gelmiyor.paylaşımm alanı;daha başka ne yapılabilridiki?
18 senelik evli olduğunuza göre yaşınız vardır diye düşünüyorum yani olgunsunuzdur. Ben olsam kahveye çağırır ablalık yapardım. Ayrıca kayınvalidenizin sizi daha çok benimsemesinden, sevmesinden daha normal bişe yok siz senelerdir onunlasınız:) elticiğiniz bu konuda şaşkınlık yapmış biraz:) İnanın sizi anlıyorum ben bile arkadaşlarımın tavırlarına anlam veremiyorum ki siz hiç anlayamazsınız. Bence size düşüyor huzursuzluğu gidermek siz büyük eltisiniz. Yaptıklarını çocukluğuna verin, kardeşinize nasıl davranırsanız öyle davranın, özür beklemeyin derim. Alın karşınıza kızmadan, laf sokmadan, büyüklenmeden yanlış anladığını anlatın ona. Böyle durumlarda iş kadınlarda ve olgun olanda bitiyor. Kardeş en büyük nimet, eşinizin kardeşi uzaklaşmasın sizden.
yani o lafı yazıp sıldkten sonra şu durumda bana eltim gelse ben onları sana yazmamıstm sen alındn dese samımıyetnden suphe duyardım acıkcası... e en son yaptığın nıyeydı dıye dusunurdum?
eltiniz belki çocukca davranıyor ama sizde yüzde yüz haklı değilsiniz en az onun kadar cocukca davranmıssınz.. ben böyle birşey duysam arar canım benım neden sana yazayım der hem gonlunu alır hem bana önyargılı olmasını engellerdım taa en bastan...
18 yaş çocuk yaşı zaten öolgunlukmu bekliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?