- 2 Şubat 2011
- 865
- 42
- 73
kızlar nişanlımla görücü usulü nişanlandık görüşük ettik 8 9 ay ailemin bilgisi dahilinde birbiirimizi tanıdık 2012 ekiimde tanıstık 2013 eylülde nişanlandık sorunum şudur ki nişanlımla birbirimizi seviyoruz ama nişanlım bana pek ilgi göstermiyor gibi çalılıyo işleri yoğun konusuyoruz üstüne gidiyorum bana sürekli seninle konusamam işlerim oluo dio tartışıyoruz bugünde yine tartıştık arkadasları vardı onların yanında bana bağırdı vs ve teli kapattıı sonrasında özürde dilemedi daha öncede ailesinin yanında bana bagırmıstıben yalnız yasadıgım için bos vaktim çok ve sıkıldıkça ona yükleniorum sanki
( ayrı şehirlerderdeyiz kaç ayda bir görüşüyoruz ben daha fazla özlüyorum sanki ona göre canım sıkkın kızlar tartıstıgımızda üstüme düşmüyor yatıp uyuyor hemen çok üzülüyorum ne yapıcam bilmiyorum üstüne fazla düştüğüm içinmi oluyor acaba kızlar sizin iletişiminiz nasıl nişanlınızla eşinizle ben mi abartıyorum acaba bide artık konusacak bişeyde bulamıyoruz sanki Allahım yardımcımz olsun
Ailen seni görücü usülü yapıyo sen yanlız yaşıyodun onu pek anlamadım açıklarsan daha iyi olur bu arada anladığım kadarıyla nişanlının ilgisi sana azalmış gibi yani daha ılımlı olabilirdi diye düşünüyorum benimde sözlüm üstüne fazla gittiğim zamanlarda kızıyo ama arada bir olduğu yazdığım konuştuğumuz zaman gayet iyi konuşuyo herşeyin fazlası zarardır biraz kendini geri çek bence senin üzüldüğünü biliyo öyle davranınca kendisi sonuçta nasıl rahat ediyo o hiç üzülmüyomu yani dediğim gibi kendini biraz geri çekmelisin