Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişanlığım Kızlar Yorumlarınızı Bekliyorum

nur3011

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
6
0
86
Çorum
slm kıslarr kaydirigubbakcemile3 şubatta nişanım var ve nişanlıkta ben bu modeli beğendm yalnız renktte tereddütüm var sizce nasıl?

Eklentiler

• $Fotoğraf0016.webp
    $Fotoğraf0016.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 146
  • $Fotoğraf0017.webp
    $Fotoğraf0017.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 159
teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan ama sarışınım ya sanki açmadı renk beni gibi gelio ama etrafımdaki herkeste tersini sölüo çok kararsızım :bbo:

Rengi daha farklı olabilirdi ama modeli çok hoşş etek kısmını beğendim özellikle.Hayırlı olsun :)

canım çok beğendimmmmmm.. gerçekten çok değişik ve hoş bi model.. sana da çok yakışmış.ama ön kısmında ki pileler pistte sanave yürürken sana sıkıntı verebilir.. altında teli varsa sorun olmaz da.. :uhm: Allah tamamına erdirsin inş.

süper cnm bende vitrinde gördün bu renk bu modele benziyor bayıldım çok şık duruyor bence tereddüt etmee hihoyyyt

bende çok beğendim çok çokk yakışmış ama renginde kararsızsan aynı modelin kendine daha çok yakıştırıdıın bir engi olabiliropuyorumnanaktan

elbise genel olarak hoş ama eteğinin üst kısmındaki yerler biraz daha az kabarık olsa daha iyi olurmuş gibi geldi bana. Tabi herkesin zevki ayrı, bir de fotoğrafta üsütndeki gibi gözükmeyebilir
güle güle giymen dileğiyle

çıtı pıtı hoş bi bayansın cnm yakışmışta ama renk olmamış yaa daha canlı renkler tercih etmelisin bence şimdiden mutluluklar opuyorumnanaktan

çok güzelmis allah tamamına erdirsin insallah tekrar nisan yapasım geldi vallah :çok üzgünüm:

Valla cnm kusura bakma ama ben kabarık nişanlıkları beğenmiorum o kabarık modeller gelinliğe has bence..
Tabikide herkesin kendi görüşü zewkler tartışılmaz..
Ama ben seviorum kabarık ve kabarık alcam nişanlığımı diyorsan evet rengini değiştirebilrsn..
Bi ömür mutlu olman dileğiyle..

Model aslında çok güzel..
Ama sanki gelinliğe daha uygun bir model gibi..

Nişanda bunu giyersen düğünde bunu bastıracak daha abartılı bir gelinlik bulman lazım ona göre..Düğünde gidip de sade bir gelinlik giyme sakın bunun üzerine..

Renk fena değil bence nişan için..Bu modeli kırmızıya dönüştürme sakın bence..Çookk abartılı gçsterir kırmızı bu modeli..

saolun kıslar fikirleriniz için opuyorumnanaktan sanırım aynen böle olacak renk deiştirme konusunda emin olamıorum çünkü başka renkte modeli böle hoş göstermee bilir eeee bnm içinde dikilecek mecbur kalıcam snr hiç riske girmememk daha ii sanırım :teselli:

Back
X