- 24 Şubat 2018
- 17
- 23
- 3
- 31
- Konu Sahibi everbloom5
Merhabalar bu konuyu açmak için üye oldum yorumlarınıza tecrübelerinize çok ihtiyacım var kızlar. 24 yaşındayım , bir yıldır görüştüğüm birisi var, onu seviyorum ve kafamda ideal eş profiline çok uygun olduğunu düşünüyorum. Haftaya annesiyle tanışıcam ve o da benim babamla tanışıcak daha sonra uzatmadan bir iki ay içinde evlenelim diyoruz . Buraya kadar her şey çok güzel fakat beni bir stres sardı göğsüm daralıyor acaba evlenmek istiyor muyum diye düşünmeye başladım ya mutsuz olursam ya anlaşamazsam ya evlenince beni beğenmezse nasıl alışıcam gibi bir sürü şey düşünüyorum
Evlilik hazırlığı yapan arkadaşlarıma bakıyorum veya sosyal medyada herkes çok heyecanlı ve mutlu görünüyor sonra acaba bende bir problem mi var çok mutlu mu hissetmem gerekiyordu gibi düşüncelere kapılıp ağlamaya başlıyorum. Bu süreç normal midir, nasıl yönetilir, sıkıntım stresimi nasıl yeneceğim güzel yorumlarınıza çok ihtiyacım var
Şimdiden teşekkür ederim
Evlilik hazırlığı yapan arkadaşlarıma bakıyorum veya sosyal medyada herkes çok heyecanlı ve mutlu görünüyor sonra acaba bende bir problem mi var çok mutlu mu hissetmem gerekiyordu gibi düşüncelere kapılıp ağlamaya başlıyorum. Bu süreç normal midir, nasıl yönetilir, sıkıntım stresimi nasıl yeneceğim güzel yorumlarınıza çok ihtiyacım var
Şimdiden teşekkür ederim