NİŞANLILIK

SİZCE NE YAPMALIYIM

• EVDEN KAÇMAK

OY: 1 3,3%
  • NİŞANI ATMAK

OY: 5 16,7%
  • BEKLEMEK

OY: 24 80,0%

• Ankete Katılan
    30

ebrusutcu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2015
13
4
1
38
MERHABA 7 AYDIR NİŞANLIYIM 2,5 YILDIR BIRLIKTELIĞIMIZ VARDI NİŞANLIMIN BABASI YOK ANNESİDE ÇOK SESSİZ BİRİ 8 KARDEŞLER ABLALARI VAR BIRDE ABISI BUYUK OLARAK MADDİ OLARAK KENDI KAZANIYOR.AİLEM EN BAŞTA ONAYLADI SONRADA SUREKLI SORUN CIKTI NISANLANAN KADAR COK ZOR SEYLER ATLATTIK ANNEM İSTEMİYOR SÜREKLİ HERSEYIMIZE KARISIYOR DÜĞÜNÜMÜZÜ YAPTIRMIYOR BABAM İSE HİÇ SES CIKARMIYOR BU DURUMA NİŞANLIMLA GÖRÜŞTÜRMİYOR ANNEM SÜREKLİ KAÇARAK BİRŞEYLER YAPIYORUM.NAPICAĞIMI BİLMİYORUM KENDİ ABLAM BİLE İSTEMİYOR. EVLENİNCE YAŞIYAMACIĞIMIZI DÜŞÜNÜYOR.KARŞILIKLI KONUŞTUM OLMADI BAĞIRDIM KIZDIM OLMADI NAPICAĞIMI BİLMİYORUM.SÜREKLİ AĞLIYORUM.SÜREKLİ MUTSUZUM :(

Ailenin hakli olma ihtimali % kaç sence? Cevremden gordugum kadariyla ailelerin tereddut ettigi veya olmaz dedigi iliskilerin sonu pek iyi gelmiyor.. mutlaka vardir bir bildikleri. Sana dusman degiller ailen onlar. Sakin kafayla bir dusun, fikir alisverisinde bulun lutfen. Sonucta nisanlinij bulunmaz hint kumasi oldugunu sanmiyorum. Kimse senden ve ailenden onemli degildir..

AİLEM MADDİ OLARAK GEÇİNEMEYECEĞİMİ MUTSUZ OLUCAĞIMI EVLİLİĞİM KÖTÜ GEÇİÇEĞİNİ DÜŞÜNÜYOR.

yani fakir evlenmesin mi ozaman, herkesin durumu dört dörtlük olacak değil, önemli olan hayırlı ise olsun demek, sizde çalışırsınız evlendikten sonra borçları falan öder rahatlarsınız, düğünü falan da ekonomik yaparsanız gayet güzel olur

Ailenin hakli olma ihtimali % kaç sence? Cevremden gordugum kadariyla ailelerin tereddut ettigi veya olmaz dedigi iliskilerin sonu pek iyi gelmiyor.. mutlaka vardir bir bildikleri. Sana dusman degiller ailen onlar. Sakin kafayla bir dusun, fikir alisverisinde bulun lutfen. Sonucta nisanlinij bulunmaz hint kumasi oldugunu sanmiyorum. Kimse senden ve ailenden onemli degildir..

ya şöyle söyliyim size annem çok zor durumlardan bu zamana kadar gelmiş çalışmış. Biraz maddi konulara çok önem veriyor.Babam her zaman benım yanımda destek oluyor.Ama bazen annem dolduruyor.2 bin lira maaş alıyorum nişanlımda aynı 4 bin liraya kirada geçinebilirim hatta ev bile alabilirim.düğün abisi ve ablaları yapıyor. Düğünde borçta kalmıyor. anneme söz geçiremiyorum.

yani fakir evlenmesin mi ozaman, herkesin durumu dört dörtlük olacak değil, önemli olan hayırlı ise olsun demek, sizde çalışırsınız evlendikten sonra borçları falan öder rahatlarsınız, düğünü falan da ekonomik yaparsanız gayet güzel olur

bende diyorum ama :( dinlemiyor Annem hatta bugün telefondan aradım.Yine konu açıldı vermicem istemiyorum dedi.Nişanlıma kötü kelimeler bile kullanıyor.O derece

ya şöyle söyliyim size annem çok zor durumlardan bu zamana kadar gelmiş çalışmış. Biraz maddi konulara çok önem veriyor.Babam her zaman benım yanımda destek oluyor.Ama bazen annem dolduruyor.2 bin lira maaş alıyorum nişanlımda aynı 4 bin liraya kirada geçinebilirim hatta ev bile alabilirim.düğün abisi ve ablaları yapıyor. Düğünde borçta kalmıyor. anneme söz geçiremiyorum.

2inizde çalışıyormuşsunuz daha ne olsun
gayet güzel geçinip dediğiniz gibi akıllı davranarak ev bile alabilirsiniz
düğün masrafı da onlardanmış
gidin gün alın beraber bence
mecburen kabul edecekler nişanlanmışsınız
millet ne der falan diyin kesin dert ederler:21:

2inizde çalışıyormuşsunuz daha ne olsun
gayet güzel geçinip dediğiniz gibi akıllı davranarak ev bile alabilirsiniz
düğün masrafı da onlardanmış
gidin gün alın beraber bence
mecburen kabul edecekler nişanlanmışsınız
millet ne der falan diyin kesin dert ederler:21:

işte benım bi annem var savaş alanına çevirir ortalığı o yüzden korkuyorum birşey yapamıyorum.annemle babamla kötü olmak istemiyorum da :(

bence biraz bekleyin, o kendini toparlasın sende çalışmıyorsa işe falan girersin, zamanla değişir

ikimizde çalışıyoruz 2 bin lira maaş alıyorum nişanlımda aynı 4 bin liraya kirada geçinebilirim hatta ev bile alabilirim.düğün abisi ve ablaları yapıyor.

işte benım bi annem var savaş alanına çevirir ortalığı o yüzden korkuyorum birşey yapamıyorum.annemle babamla kötü olmak istemiyorum da :KK43:

annenizi tahmin edebiliyorum ama alternatiflere göre seçim yapmanız lazım
1-annenizi dinleyip ayrılınca anne babayla iyi olup onu unutup yolunuza devam edebilirsiniz
2-annenizi dinleyip ayrılınca anne babayla iyi olup onu unutamayıp psikolojiniz alt üst olabilir
3-annenizi dinlemeyip evliliğe diretip anne babayla aradaki soğukluğu giderebilirsiniz
4-annenizi dinlemeyip evliliğe diretip anne babayla aradaki soğukluğu asla gideremezsiniz

eğer 1 ve 4 ün olma olasılığı daha fazlaysa nişanı atın
eğer 2 ve 3 ün olma olasılığı daha fazlaysa zamana bırakın kararlılığınızı belli edin ama

ikimizde çalışıyoruz 2 bin lira maaş alıyorum nişanlımda aynı 4 bin liraya kirada geçinebilirim hatta ev bile alabilirim.düğün abisi ve ablaları yapıyor.

e daha ne ne peki, annenler daha ne istiyor, başka bir neden olmasın, yani gayette geçinirsiniz

annenizi tahmin edebiliyorum ama alternatiflere göre seçim yapmanız lazım
1-annenizi dinleyip ayrılınca anne babayla iyi olup onu unutup yolunuza devam edebilirsiniz
2-annenizi dinleyip ayrılınca anne babayla iyi olup onu unutamayıp psikolojiniz alt üst olabilir
3-annenizi dinlemeyip evliliğe diretip anne babayla aradaki soğukluğu giderebilirsiniz
4-annenizi dinlemeyip evliliğe diretip anne babayla aradaki soğukluğu asla gideremezsiniz

eğer 1 ve 4 ün olma olasılığı daha fazlaysa nişanı atın
eğer 2 ve 3 ün olma olasılığı daha fazlaysa zamana bırakın kararlılığınızı belli edin ama

BENCE EN GÜZELİ 3 KONUSCAM ARTIK BI SEKILDE :/

Back
X