- 5 Ekim 2011
- 5.035
- 4.403
- 248
- Konu Sahibi Mihmandar_34
Kusura bakmayın ama pis bir insan nisanliniz.. ha sokaga tukurmus ha sakızı tukurmus.. karakteri için de olumlu bir gösterge değil maalesef..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten o kadar iğrenç insanlar var ki,Yiyecek sandiklarini gormedim ama bu da buyuk bir ihtimaldir tabi. Ozellikle yazin buyuk bir sorun teskil edebilir.
Ayagina ip dolanan, civi batan , sakiz yapisan cok gordum.
Kuslari birakin o pis sakizin yeri coptur. Cignedigin gibi atmasini da bileceksin.
Kac kahve kupasini cop tenekesi bulmadigim icin tasidigimi bilirim, asla otobuste trende birakmam.
Aynen. Uyarmanında bir usulu var. Al onu, fişi ara filan.. birakir giderim isterse sabaha kadar otursun, kamp kursun.Ama sevgilisinin gitmicegini bildigi icin yapabiliyor zaten
Cekip gitse bak bakayim oturcak mi orda
gagahaga.
Bu neyin kafası ?Bu neyin aşağılık kompleksi?
Ben onu orada uyarmıyorum. Şaka yapıyorum. Olayların tamamı geyikten ibaret. Aloo?düştü mü jeton??
Sevdiğim hiç kimseye saygısızlık yapmadım, yapmam.
Siz kendinizi avutacak küçük kelimeler seçip , küçük beyninizle 'ay ben yapmam, ay ben olsam giderim' tribine girmeyin oturduğunuz yerde.
Evet var maalesef. Mesela bir ortama gittik garsonlar onu duymasinlar deli oluyor. Ben bunun çok normal bişey olduğunu anlatmaya çalışıyorum ortam gürültülüdür vs.. O hizmet verecekler ben onlara para ödüyorum gibi sadece maddesel odaklı düşünüyor. İlerde bana da yapar mı algısı bende de oluşuyor ister istemez.Eski sevgilime onunla neden evlenmeyi düşünmeyeceğimi izah ederken 'bitmiş sigara paketini burusturup yere atan adam mi örnek olacak cocuklarima? oysa benim cantamin içi çöp bulamadim diye attiğim şeylerle dolu' demistim ve o da lönk diye kaprisinin cebinden meyvesuyu kutusu cikartıp haksiz duruma düşürmüştü beni
Eğite eğite meyvesuyu kutusunu pat diye yere atmayacak kadar eğitebilmişim meğer
Sonuc?
Ayrildim
Pişman miyim?
Asla
Kendinden başkasini düşünmeyen insan davranisidir bence bu.
Baska bencillikle ilgili problemleri var mi nişanlinizin? Benden sonra tufan kimin umurunda şeklinde tavirlari var mi?
Yapar mi yapar, sonucta dünyanin merkezi oEvet var maalesef. Mesela bir ortama gittik garsonlar onu duymasinlar deli oluyor. Ben bunun çok normal bişey olduğunu anlatmaya çalışıyorum ortam gürültülüdür vs.. O hizmet verecekler ben onlara para ödüyorum gibi sadece maddesel odaklı düşünüyor. İlerde bana da yapar mı algısı bende de oluşuyor ister istemez.