Nisanlim arabanin penceresinden agzindaki sakizi atiyor!

Kusura bakmayın ama pis bir insan nisanliniz.. ha sokaga tukurmus ha sakızı tukurmus.. karakteri için de olumlu bir gösterge değil maalesef..

Yiyecek sandiklarini gormedim ama bu da buyuk bir ihtimaldir tabi. Ozellikle yazin buyuk bir sorun teskil edebilir.

Ayagina ip dolanan, civi batan , sakiz yapisan cok gordum.

Kuslari birakin o pis sakizin yeri coptur. Cignedigin gibi atmasini da bileceksin.

Kac kahve kupasini cop tenekesi bulmadigim icin tasidigimi bilirim, asla otobuste trende birakmam.
Gerçekten o kadar iğrenç insanlar var ki,
İett otobüsünde bi erkek gözümün önünde ayaklarının olduğu yere tükürdü..ben o anda kafamı çevirdim ama ne kadar iğrendiğimi ve pis dediğimi anlamıştır, daha sonra baktığım da, bide ne göreyim yanındaki erkek arkadaşının saçıyla oynuyor, okşuyor gibi sanki, dedim bunlar anormal hiç bulaşmak istemedim.
Son durakta gittim şoföre söyledim,hani orayı temizlettirir diye, şoför tepki bile vermedi, ama ben söylerken yerin dibine girdim.
Ah diyorum ne olur şu çevreyi kirletenlere ağır ceza verilse, bak bir daha yapabilirlermi.

Eski sevgilime onunla neden evlenmeyi düşünmeyeceğimi izah ederken 'bitmiş sigara paketini burusturup yere atan adam mi örnek olacak cocuklarima? oysa benim cantamin içi çöp bulamadim diye attiğim şeylerle dolu' demistim ve o da lönk diye kaprisinin cebinden meyvesuyu kutusu cikartıp haksiz duruma düşürmüştü beni
Eğite eğite meyvesuyu kutusunu pat diye yere atmayacak kadar eğitebilmişim meğer
Sonuc?
Ayrildim
Pişman miyim?
Asla
Kendinden başkasini düşünmeyen insan davranisidir bence bu.
Baska bencillikle ilgili problemleri var mi nişanlinizin? Benden sonra tufan kimin umurunda şeklinde tavirlari var mi?

Nişanlınızın vicdanını ve merhametini sorgulamanızı gerektiren bir durum söz konusu. Bazıları ayrılık sebebidir demiş kesinlikle katılıyorum. Başka bir canlının hayatını kendi keyfi için hiçe sayıyor. Konu sahibi kimbilir kendi keyfi için sana ne muameleler yapacak merhametsizce ve vicdansızca. İyi düşün derim

Aynen. Uyarmanında bir usulu var. Al onu, fişi ara filan.. birakir giderim isterse sabaha kadar otursun, kamp kursun. :KK70: Ama sevgilisinin gitmicegini bildigi icin yapabiliyor zaten :KK70: Cekip gitse bak bakayim oturcak mi orda :KK70: gagahaga.

Bu neyin kafası ?Bu neyin aşağılık kompleksi?
Ben onu orada uyarmıyorum. Şaka yapıyorum. Olayların tamamı geyikten ibaret. Aloo?düştü mü jeton??

Sevdiğim hiç kimseye saygısızlık yapmadım, yapmam.

Siz kendinizi avutacak küçük kelimeler seçip , küçük beyninizle 'ay ben yapmam, ay ben olsam giderim' tribine girmeyin oturduğunuz yerde.

Bu neyin kafası ?Bu neyin aşağılık kompleksi?
Ben onu orada uyarmıyorum. Şaka yapıyorum. Olayların tamamı geyikten ibaret. Aloo?düştü mü jeton??

Sevdiğim hiç kimseye saygısızlık yapmadım, yapmam.

Siz kendinizi avutacak küçük kelimeler seçip , küçük beyninizle 'ay ben yapmam, ay ben olsam giderim' tribine girmeyin oturduğunuz yerde.

Şaka mı?? Yaptğın basbaya saygısızlığın alası birde marifet gibi anlatıyorsun sonrada yok biz baglıyız, yok şakaydı. O bağlılıkla alakalı bısey degıl, karakter meselesı. Birine bağlı olmak, sevıyor olmak kendimi aşağılatacagım anlamına gelmıyor, o bağlılık değil başka bişey oluyor.

Ben çok katı ve çok kırıcı olabilirim gerçekten kızdığımda, ciddi manada hemde ama kalkıp buz gıbı havada, elleri kıpkırmızı olana kadar 3 kagıt parcası araması için saçma sapan hareketler yapıp, hoş bir durum olarak anlatmam. Bana yapılsa çeker giderim. Senin gibi büyük beyinler yapar anca. Çok kıskandık ondan hep.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hey yavrum hey, keşke bütün erkeklerin tek kusuru böyle olsa...

Tanıdığım biri vardı, o da arabanın camından tükürürdü. Genizinden yemyeşil bir mukoza çıkartıp kuvvetlice tükürürdü. Şlak diye de bir ses çıkardı. Iyy... bazen diyorum Ne iğrenç şeyler yapıyor şu erkekler.:olamaz:

Eski sevgilime onunla neden evlenmeyi düşünmeyeceğimi izah ederken 'bitmiş sigara paketini burusturup yere atan adam mi örnek olacak cocuklarima? oysa benim cantamin içi çöp bulamadim diye attiğim şeylerle dolu' demistim ve o da lönk diye kaprisinin cebinden meyvesuyu kutusu cikartıp haksiz duruma düşürmüştü beni
Eğite eğite meyvesuyu kutusunu pat diye yere atmayacak kadar eğitebilmişim meğer
Sonuc?
Ayrildim
Pişman miyim?
Asla
Kendinden başkasini düşünmeyen insan davranisidir bence bu.
Baska bencillikle ilgili problemleri var mi nişanlinizin? Benden sonra tufan kimin umurunda şeklinde tavirlari var mi?
Evet var maalesef. Mesela bir ortama gittik garsonlar onu duymasinlar deli oluyor. Ben bunun çok normal bişey olduğunu anlatmaya çalışıyorum ortam gürültülüdür vs.. O hizmet verecekler ben onlara para ödüyorum gibi sadece maddesel odaklı düşünüyor. İlerde bana da yapar mı algısı bende de oluşuyor ister istemez.

Evet var maalesef. Mesela bir ortama gittik garsonlar onu duymasinlar deli oluyor. Ben bunun çok normal bişey olduğunu anlatmaya çalışıyorum ortam gürültülüdür vs.. O hizmet verecekler ben onlara para ödüyorum gibi sadece maddesel odaklı düşünüyor. İlerde bana da yapar mı algısı bende de oluşuyor ister istemez.
Yapar mi yapar, sonucta dünyanin merkezi o

Yere tükürüldüğü zaman hava ve ruzgar ile yerden o tükürük kalkiyor ve bizim soludugumuz hava ile cigerlerimize giriyor.
Hele sakız ve kuşların ızdırabini soylemiyorum bile.
Evet malesef cogu insan pis ve bencil.
Boyle adamlar evinde de pistir buna eminim. Anneleri eşleri evde de bu adamlardan çok çekiyordur.
Dışarda pislik olup evde full temiz olacaklarını sanmiyorum. Karakter bu mal ortada yani pis adamlar.

Ben çantam çöp dolu gezerim atacak çöp kutusu bulunmadigi zaman. Boyle adamlarla vakit öldürmeyin.

Back
X