nisanlim bana sokak ortasnda bagirip sacima yapisti ?

Aeprenses

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2015
161
68
18
27
okadar mutsuzum ki nisanlimla 1 haftadir gorusmuyoruz zaten problemlerimiz var bugun aradim bulusalim diye gelmiycem isim var bugun olmaz yarin olur hersye senin istedigin anda olmaz dedi bende simdi geliyom sizin eve assagi in dedim o sirada tam arkadaslari gelmis gidiyodu bende ben geldim gitme dedim gitmedi ve bana bagirdi benim hayatimi mahvediyosun herkeze rezil ettin s..... git diye bende arkami dondum gidiyodum arkamdan geldi ve sacima yapisti beni evlerinin onune goturup bagirip cagirdi dovmekle tehtit etti sonra bana birsuru bagirdi ve aksam da aradi ve benle hic bisey yokmus gibi konusup yarinda yanima gelmiyeceginu isi oldugunu soyledi artik kendime de sasiyorum ben bu insani nasil birakamiyorum diye ?

Son düzenleyen: Moderatör:
bi ozur bile dilemedi ve ben ona kusmedim trip bile atmadim kendimden nefret ediyorum oylece durup eziyet etmesine izin veriyorum cunku seviyorum 5 senemi verdim ona onsuz yapabilirmiyim bilmiyorum ?

bi ozur bile dilemedi ve ben ona kusmedim trip bile atmadim kendimden nefret ediyorum oylece durup eziyet etmesine izin veriyorum cunku seviyorum 5 senemi verdim ona onsuz yapabilirmiyim bilmiyorum ?
Offf ne demek yapabilir miyim, bal gibi de yaparsın, ne yani bul yaz hint kumasimi

Kimse kendine kotu davranani sevmez sizdeki bagimlilik olmus bir nevi uyusturucu gibi kendinize zarar veriyorsunuz ilerde daha kotu sonuclara yol acar bu davranislari siz tek basiniza yapamiyorsaniz ailenizden yardim isteyin

kız evlenınce daha beter döver evde gömleğini ütülettirip başka kadına gider onu nasıl kaldıracaksın peki ? hadi bunlara katlanıyorsun yıllarımı verdim diye, o zaman ne diyeceksin hayatımı verdim mi diyeceksin. boşver kaç yıllık evliler bile ayrılıyor biraz gaddar ol duygusallığı mantığı bırak kenara da ayrılmaya bak :cry:

Evlendiğinizde şiddet ve küfre maruz kalınca da onsuz yapamayacağınızı düşünecek misiniz?

5 sene nedir yahu, giden zaman olsun.

Bu şekilde davranılmasını kendinize layık görüyorsanız mutluluklar dilerim.

ailem zaten istemyo yeni bi ayrilik yasadik belki duzelir diye baristim ama kendisi daha soguk ve hersey ust uste geliyo ayrildik barisali 1 hafta oldu yanima bile ugramadi ve ben goruselum dedim oda cins cins konustu bende yeter artik derdin ne demeye gittim evinin onune o sirada isi oldugu icin gitcekti beni gorduler gitmediler ve ondan sonra sirf o gelme dedi geldim rezil ettim diye bunlari yapti

Konuyu okumadan başlığa göre cevap yazacağım,siz hala o kişiye nişanlım mı diyorsunuz?

yaziyim dusunduklerimi diyorum kendimi zorluyorum yok valla icimden gelmiyor..devam et canim devam et neden birakamadigini sorgulama hic evlen gitsin..bari kendi adini yazsaydin evlendigin zaman seninle ilgili haberi 3.sayfadan okuyunca anardik seni..allah akil fikir ihsan etsin diyorum baskada bisey demiyorum

okadar mutsuzum ki nisanlimla 1 haftadir gorusmuyoruz zaten problemlerimiz var bugun aradim bulusalim diye gelmiycem isim var bugun olmaz yarin olur hersye senin istedigin anda olmaz dedi bende simdi geliyom sizin eve assagi in dedim o sirada tam arkadaslari gelmis gidiyodu bende ben geldim gitme dedim gitmedi ve bana bagirdi benim hayatimi mahvediyosun herkeze rezil ettin S***** G** (Defol) diye bende arkami dondum gidiyodum arkamdan geldi ve sacima yapisti beni evlerinin onune goturup bagirip cagirdi dovmekle tehtit etti sonra bana birsuru bagirdi ve aksam da aradi ve benle hic bisey yokmus gibi konusup yarinda yanima gelmiyeceginu isi oldugunu soyledi artik kendime de sasiyorum ben bu insani nasil birakamiyorum diye ?
Allah bildigi gibi yapsin o serefsizi. Evlenipte cocukla ayrilmakmi iyi sence yoksa yol yakinken ayrilmakmi iyi..

ailem zaten istemyo yeni bi ayrilik yasadik belki duzelir diye baristim ama kendisi daha soguk ve hersey ust uste geliyo ayrildik barisali 1 hafta oldu yanima bile ugramadi ve ben goruselum dedim oda cins cins konustu bende yeter artik derdin ne demeye gittim evinin onune o sirada isi oldugu icin gitcekti beni gorduler gitmediler ve ondan sonra sirf o gelme dedi geldim rezil ettim diye bunlari yapti
Size geleceğinizi yazayım sonra ister evlenin kocişim deyin ister ayrılın, evlenince ailenize kinlenen kocanız sizi ailenizle görüştürmeyecek, kendisi giyinip kuşanıp dışarı çıkacak siz evde akşama kadar onu bekleyeceksiniz, akşam olacak geç gelecek neredeydin diye soracaksınız sizi dövecek.
Çok geçmeden hamile kalacaksınız, hamileyken sizi anlamıyor diye ağlarken karnınıza, yüzünüze tekmeler atacak kocanız.
Çocuğunuz doğacak siz çocuklu kadınım diye düşünüp bu adamın size yaptığı her eziyete boyun eğeceksiniz.
19 yaşındasınız ve 5 yıl emek verdim diye hayıflanıp böyle birinden ayrılmıyorsunuz, insanlar 20 yıllık eşinden ayrılıyor oysa.

okadar mutsuzum ki nisanlimla 1 haftadir gorusmuyoruz zaten problemlerimiz var bugun aradim bulusalim diye gelmiycem isim var bugun olmaz yarin olur hersye senin istedigin anda olmaz dedi bende simdi geliyom sizin eve assagi in dedim o sirada tam arkadaslari gelmis gidiyodu bende ben geldim gitme dedim gitmedi ve bana bagirdi benim hayatimi mahvediyosun herkeze rezil ettin s..... git diye bende arkami dondum gidiyodum arkamdan geldi ve sacima yapisti beni evlerinin onune goturup bagirip cagirdi dovmekle tehtit etti sonra bana birsuru bagirdi ve aksam da aradi ve benle hic bisey yokmus gibi konusup yarinda yanima gelmiyeceginu isi oldugunu soyledi artik kendime de sasiyorum ben bu insani nasil birakamiyorum diye ?

Ayril bu nisanlindan kusura bakma evlendiginizse seni de döver hem aldatar, seninle vakti ayiramacak da arkadaslarina vakit ayircak yok öyle birsey lütfen ailenle konus ayrilmaya bak yol yakinken kurtar kendini

Back
X