Nişanlım beni 4 ayda 3 farklı kızla aldatmış

lara_gofret

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2013
2
0
6
35
İzmir
allahım neler olmuş neler, en yakın arkadaşımdan öğrendim. sen aklıma mukayyet ol yarabbim.

bugüne kadar kadınlar kulübü ile kah güldüm kah eğlendim. hemcinslerimin mutlulukları ile kendimi özdeşleştirdim, onların mutsuzluklarını uzaktan uzağa paylaştım, dertleştim, acılarını kalbimde hissettim. nişanlım böyle şeyler yapmaz diye kendimle ve onla gurur duydum ama her şey boşa her şey boşunaymış. nafileymiş yaşadıklarım. böyle bir şey yazmak için siteye üye olacağımı hiç düşünmezdim ama insanın başına her şey geliyormuş dostlarım.

durun anlatayım.

onla 3 yıldır tanışıyoruz, 6 aydır ise nişanlıyız. işsiz kaldı yardım ettim, yüksek lisansını bitirmesi için elimden geleni yaptım, askere gitti her gün telefon açıp halini hatrını sordum, gerektiğinde bankadaki hesabına para yatırdım. nişanlanırken masrafların çoğunu ailem karşıladı, sırf biz mutlu olalım diye.

peki o ne yaptı? nişanlandıktan sonra beni 3 kızla aldatmış. hem de bir tanesi en yakın arkadaşımın bir arkadaşı.

allahım, 5 gündür ağlıyorum, bugün işe gidemedim, izin aldım. tüm gün evde hasta bir şekilde yattım. annem de 2 gündür ağlıyor. hem kızına acıyor hem de harcadığımız emeklere.

bunları da mı görecektim. hayat neden bu kadar acımasız neden bu kadar zalim neden bu kadar kötü. bana bir akıl fikir verin ne olur :(((
 
Erkek milletinden hersey beklerim ben.. her erkek aldatir. Buna eminim ztn. Hangi erkek aldatmaz?? Pislik herifler. Kendi sevgilimden bile suphelenirim. Pis herif hepsi ayni
 
Gofretcim sen ne ara sevgili yaptın da nişanlandın sana hiç yakıştıramadım!!! :50:
 
Bu erkekleri anlamak zor..Adam yok ,kalmamış bu dünyada hepsii aldatmaya meyilli..
İnsan üzülmez mi tabiii ..O kadar emek ver elinden geleni yap ama sonu koca bir hiç..Bu erkeklerden nefret edıyorum artık.
Allah yardımcın olsun inşallah çabuk atlatırsın ..:(
Bu arada öğrendiğinde ne dedi sana ? Kabul etti mi ? Pişmanmıymış.(olsa ne yazar ki beyinsiz yaratıklar )

 
bu insanların başka işi gücü yok mu ben anlamıyorum.fake konu açmaktan tatmin olmak nasıl bir ruh halidir?kadınlar kulübünü küçümseyebilirsin,yazılan konular saçma gelebilir ama yani buraya gelip de bazı insanların şu an yaşamakta ve hissetmekte olduğu,gayet insani durumları eğlence malzemesine çevirmek nedir?gerçekten sinir oluyorum bunu yapanlara!
 
feyk oldugumu da nereden cıkardınız, insan konuşamasa da başkalarının dertlerini anlayarak, onları içinde hissederek hüzünlenir kimi zaman da o derlerin çözüldüğünü görerek mutlu olur.

cevap vereyim diğer bir soruya, hayır onla paylaşmadım henüz, evet birkaç gün içinde söylemek istiyorum ama önce gücümü toplamam lazım. çok mutsuzum anlıyor musunuz hem de çok :(
 
feyk oldugumu da nereden cıkardınız, insan konuşamasa da başkalarının dertlerini anlayarak, onları içinde hissederek hüzünlenir kimi zaman da o derlerin çözüldüğünü görerek mutlu olur.

cevap vereyim diğer bir soruya, hayır onla paylaşmadım henüz, evet birkaç gün içinde söylemek istiyorum ama önce gücümü toplamam lazım. çok mutsuzum anlıyor musunuz hem de çok :(

kıyamam yaaa.ekşi sözlüktekileri sinir etmek yetmedi sanırım sana.aman neysee bana niye bu kadar dert olduysa.sevgili kk hatunları bu konu yüzde yüz fake olup;yardımcı olmaya çalışarak kendinizi yormayınız.hatta hep birlikte kibleyim bence
 
Back
X