nışanlım askerde ve her geçen gün dahada çekilmez bir insan olmaya başladı sabır gösterdikçe dahada beter oluyor .çalışma dedi okulu bitirdiiğim halde çalışmadım kapı dışına çıkmıyorum mecbur kalmadıkça.boynumda kist çıtı fıtık var düzleşme var anlayacagınız sağlık problemleri yaşıyorum çok korkuyorum tedavi ile geçmezse diye oda böyle davrandıkça dahada kötü oluyorum dayanamıyorum ne yapacam ben çok acı çekiyorum
(
bunu başta yazamamıştım
o kadarda abartılacak kadar bir durum yok asker psikolojisi ile çıkma fln diyor birde benim hastalığım yüzünden doktor da gerekmedikçe yorma kendini demişti yoksa normalde öyle kötü biri değildir izin alma konusundada ben kendi ellerimle bu duruma getirdim maalesef
( iş konusundada babam ince eleyip sık dokur babam bir kaç yere yok dedi onun yanında oda oda ondan güç aldı .ya ben zaten ağrılar yüzünden gezeck yada çalışacak durumda değilim zaten şuan tedavi görüyorum beni üzen şey nişanlımın orda olan en ufak sorunda bile sinirlenip bende patlaması çünkü ben zaten canımın ağrısına zor dayanıyorum herşeyimden kısıtlamak zorundayım kendimi . 5 dk yürüsem . araba ile gitsem .tv izlesem kitap okusam o gece bana zehir oluyor uyuyamıyorum ağrılardan o bukar durumunun kötü olduğunu tam bilmiyor ama yinede hastayım diye bana karşı daha sakin ve anlayışlı olması gerekiyor sorun bu benim için
yoksa yok bunla evlenilmez fln değil nişanlım bni eve kapatack bir insan da değil 1 yıldır nişanlıyız çok şükür öyle büyük bir kavgamız olmadı

bunu başta yazamamıştım
o kadarda abartılacak kadar bir durum yok asker psikolojisi ile çıkma fln diyor birde benim hastalığım yüzünden doktor da gerekmedikçe yorma kendini demişti yoksa normalde öyle kötü biri değildir izin alma konusundada ben kendi ellerimle bu duruma getirdim maalesef

yoksa yok bunla evlenilmez fln değil nişanlım bni eve kapatack bir insan da değil 1 yıldır nişanlıyız çok şükür öyle büyük bir kavgamız olmadı
Son düzenleme: