kizlar biraz uzun olucak ama ne olur okuyun goruslerinize ihtiyacim var . ben nisanliyim ve ayni zaman da 5 yildir ilişkimiz var bana cok duskun olan insan son 1 senedir degisti daha az ilgilenmeye daha az kiskanmaya çevresindeki arkadaslariyla daha cok ilgilenmeye basladi . hala bi is bulamadi benim evime gelip zar zor cagirmayla oda 2 saat oturuyo 5 aydir 3 kere disari ciktik gece ariyodu sadece bi is bulmak icin cabasi yoktu bende ayrildim ve bohcayi gonderecegimi soyledim neyse aradan 2gun ecti konustuk bana ise girecegini herseyi duzeltecegini soyledi beni bi hocaya goturdu ve o hoca beni annemin doldurdugunu nisanlimi istemediklerini soyledi ayni anda bi arkadasi bana telefon acip bizi bahane etme siz mutlu olcaksaniz ben gorusmem diye bagirdi . baristik ama nasil oldu bilmiyorum sanki ondan baska cikis yolum yokmus gibi gosterdi ve suan aileme karsi kinlenmis durumda ben onunla biseyler yapalim diye can atarken butun gun arkadaslariyla gezmis ve benim aksam haberim oldu banada beni kendinle bir sayma erkek olsaydin senle gezerdim kendimi sana goremi ayarliycam dedi cok dik kafali ve ben o kaza yaptiginda yikadim ellerimle yemek yedirdim tam 10 gun onunla kaldim . ama o bana deger vermiyo biliyorum ama ayrilacak gucu kendimde bulamiyorum ?
biz bi cafede otururken seni biriyle gorusturcem dedi ve hoca geldi
İlerde bu sorun dahada büyür hoca ne ya hemen anneyi suçluyorlar at nişanı kurtulkizlar biraz uzun olucak ama ne olur okuyun goruslerinize ihtiyacim var . ben nisanliyim ve ayni zaman da 5 yildir ilişkimiz var bana cok duskun olan insan son 1 senedir degisti daha az ilgilenmeye daha az kiskanmaya çevresindeki arkadaslariyla daha cok ilgilenmeye basladi . hala bi is bulamadi benim evime gelip zar zor cagirmayla oda 2 saat oturuyo 5 aydir 3 kere disari ciktik gece ariyodu sadece bi is bulmak icin cabasi yoktu bende ayrildim ve bohcayi gonderecegimi soyledim neyse aradan 2gun ecti konustuk bana ise girecegini herseyi duzeltecegini soyledi beni bi hocaya goturdu ve o hoca beni annemin doldurdugunu nisanlimi istemediklerini soyledi ayni anda bi arkadasi bana telefon acip bizi bahane etme siz mutlu olcaksaniz ben gorusmem diye bagirdi . baristik ama nasil oldu bilmiyorum sanki ondan baska cikis yolum yokmus gibi gosterdi ve suan aileme karsi kinlenmis durumda ben onunla biseyler yapalim diye can atarken butun gun arkadaslariyla gezmis ve benim aksam haberim oldu banada beni kendinle bir sayma erkek olsaydin senle gezerdim kendimi sana goremi ayarliycam dedi cok dik kafali ve ben o kaza yaptiginda yikadim ellerimle yemek yedirdim tam 10 gun onunla kaldim . ama o bana deger vermiyo biliyorum ama ayrilacak gucu kendimde bulamiyorum ?
Ayril ayril bu cocuktan arkadaslariyla geziyor oh masallah ama seni düsünen yok ne yazikki sana deger verseydi arkadaslariyla degil seninle ilgilenip gezerdikizlar biraz uzun olucak ama ne olur okuyun goruslerinize ihtiyacim var . ben nisanliyim ve ayni zaman da 5 yildir ilişkimiz var bana cok duskun olan insan son 1 senedir degisti daha az ilgilenmeye daha az kiskanmaya çevresindeki arkadaslariyla daha cok ilgilenmeye basladi . hala bi is bulamadi benim evime gelip zar zor cagirmayla oda 2 saat oturuyo 5 aydir 3 kere disari ciktik gece ariyodu sadece bi is bulmak icin cabasi yoktu bende ayrildim ve bohcayi gonderecegimi soyledim neyse aradan 2gun ecti konustuk bana ise girecegini herseyi duzeltecegini soyledi beni bi hocaya goturdu ve o hoca beni annemin doldurdugunu nisanlimi istemediklerini soyledi ayni anda bi arkadasi bana telefon acip bizi bahane etme siz mutlu olcaksaniz ben gorusmem diye bagirdi . baristik ama nasil oldu bilmiyorum sanki ondan baska cikis yolum yokmus gibi gosterdi ve suan aileme karsi kinlenmis durumda ben onunla biseyler yapalim diye can atarken butun gun arkadaslariyla gezmis ve benim aksam haberim oldu banada beni kendinle bir sayma erkek olsaydin senle gezerdim kendimi sana goremi ayarliycam dedi cok dik kafali ve ben o kaza yaptiginda yikadim ellerimle yemek yedirdim tam 10 gun onunla kaldim . ama o bana deger vermiyo biliyorum ama ayrilacak gucu kendimde bulamiyorum ?
kizlar biraz uzun olucak ama ne olur okuyun goruslerinize ihtiyacim var . ben nisanliyim ve ayni zaman da 5 yildir ilişkimiz var bana cok duskun olan insan son 1 senedir degisti daha az ilgilenmeye daha az kiskanmaya çevresindeki arkadaslariyla daha cok ilgilenmeye basladi . hala bi is bulamadi benim evime gelip zar zor cagirmayla oda 2 saat oturuyo 5 aydir 3 kere disari ciktik gece ariyodu sadece bi is bulmak icin cabasi yoktu bende ayrildim ve bohcayi gonderecegimi soyledim neyse aradan 2gun ecti konustuk bana ise girecegini herseyi duzeltecegini soyledi beni bi hocaya goturdu ve o hoca beni annemin doldurdugunu nisanlimi istemediklerini soyledi ayni anda bi arkadasi bana telefon acip bizi bahane etme siz mutlu olcaksaniz ben gorusmem diye bagirdi . baristik ama nasil oldu bilmiyorum sanki ondan baska cikis yolum yokmus gibi gosterdi ve suan aileme karsi kinlenmis durumda ben onunla biseyler yapalim diye can atarken butun gun arkadaslariyla gezmis ve benim aksam haberim oldu banada beni kendinle bir sayma erkek olsaydin senle gezerdim kendimi sana goremi ayarliycam dedi cok dik kafali ve ben o kaza yaptiginda yikadim ellerimle yemek yedirdim tam 10 gun onunla kaldim . ama o bana deger vermiyo biliyorum ama ayrilacak gucu kendimde bulamiyorum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?