nisanlim beni hocaya goturdu ?

Aeprenses

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2015
161
68
18
27
kizlar biraz uzun olucak ama ne olur okuyun goruslerinize ihtiyacim var . ben nisanliyim ve ayni zaman da 5 yildir ilişkimiz var bana cok duskun olan insan son 1 senedir degisti daha az ilgilenmeye daha az kiskanmaya çevresindeki arkadaslariyla daha cok ilgilenmeye basladi . hala bi is bulamadi benim evime gelip zar zor cagirmayla oda 2 saat oturuyo 5 aydir 3 kere disari ciktik gece ariyodu sadece bi is bulmak icin cabasi yoktu bende ayrildim ve bohcayi gonderecegimi soyledim neyse aradan 2gun ecti konustuk bana ise girecegini herseyi duzeltecegini soyledi beni bi hocaya goturdu ve o hoca beni annemin doldurdugunu nisanlimi istemediklerini soyledi ayni anda bi arkadasi bana telefon acip bizi bahane etme siz mutlu olcaksaniz ben gorusmem diye bagirdi . baristik ama nasil oldu bilmiyorum sanki ondan baska cikis yolum yokmus gibi gosterdi ve suan aileme karsi kinlenmis durumda ben onunla biseyler yapalim diye can atarken butun gun arkadaslariyla gezmis ve benim aksam haberim oldu banada beni kendinle bir sayma erkek olsaydin senle gezerdim kendimi sana goremi ayarliycam dedi cok dik kafali ve ben o kaza yaptiginda yikadim ellerimle yemek yedirdim tam 10 gun onunla kaldim . ama o bana deger vermiyo biliyorum ama ayrilacak gucu kendimde bulamiyorum ?

Valla erkek olsaydin senle gezerdim dedigi zaman keske " Sen erkeklik yapsaydin da yanimda olsaydin " diye soyleseydin ! Butun halti yiyen o ama haciya hocaya götürülen sen bu ne yaman celiski anneee Daha simdiden calismak zor geliyor , bundan kaciyorsa sonrasinda cok fazla basin agirir bu konuda ben sana soyleyeyim.. Hic guzel annecigine iftira atmasin bosuna calismayan kizimla ilgilenmeyen serseri asi stylaa bi damadi bende istemezdim . Anacigin istemiyorsa bile sonuna kadar haklidir. Sana da gelince ac gozunu seker parem , senden degerli kimse yok Ha bide nisanlin kim oluyor ki annene kinleniyor, hemde haksizken Çooook iyi dusun , hakkinda hayirlisi...

Valla anneme dünyaları değişmem.net!!!.zaten sizi seven birisi annenizi de baştacı yapacaktır.

Madem öyle niye ayrilmiyorsun? Böyle biriyle hayat geçer mi sence? Daha size ve ailenize saygısı olmayan biriyle evlilik yapılır mı yahu? En yakın zamanda ayrılin, nişan atmak zor olmaz ama ilerde evlenirseniz bisanmak daha da zor olur.

seni hocaya niye goturdu?"hoca" sizin annenizi kotulemis resmen onun tuttugu biri olmadigini nerden biliyorsunuz?ayrica bahsettigine gore ortada annenizle ilgili felan bir durum yokki kendi sorumsuzluk yapiyorsa annenize niye kinleniyor?ben hic bisey anlamadim galiba oyuzden yorum yapmayim

kesinlikle buraya daha çok konu açmamak için bu adamdan ayrıl
aynı buna benzer bi adam vardı hayatımda
allahım adamdan ayrıldım resmen üstümden bir yük kalktı
kimse vazgeçilmez değildir, sana değer veren birisiyle mutlu olabilirsin
bu adam daha şimdiden sana vakit ayırmıyor
evlenince kocam benimle ilgilenmiyor diye konu açmak istemiyorsan kendine bir iyilik yap
sen değerli bi insansın kendine kötülük etme canım.

annemin olayla alakasi su ayrilik yasandiginda annem nisanlimi eve cagirip biz zaten en basta bu sebeplerden istemiyoduk demesi . nisanlim benim ailemle problemlerimi bilir ne kadar hata yapmisim hocaya gidince hoca ailemle ilgili tum problemlerimi ve sanki cikis yolum nisanlim mis gibi anlatti . kizlar inanirmisiniz ben rahatsizim ve rahatsizligim yuzunden hastane hastane geziyorum bugun sabahta gittim ve kalkip benimle gelmedi ama bi arkadasi gel beni al demis ve suan onun yanina gidiyo arkadasinin arabasiyla bu nasil is konu acilincada bana gelip kimsenin lafina bakma beni dinle diyo

sabah anlamadim yorum yapmayim demistim simdi dedim mesajlari okuyum belki olaylar farkli gelismistir..yine bisey anlamadim beni hocaya goturdu diyorsunuz siz cocukmusunuz gitmek istemiyor der gitmezdiniz ayrica niye gittinizi ben hala cozemedim??issiz olan sorumsuz olan ilgisiz olan oymus siz onu bir piskologa goturseniz daha mantikli olmazmiydi?size hastayken bile bu kadar ilgisuzliginden bahsediyorsunuz ne denmesini bekliyorsunuz evlenince duzelir mi?hayat sizin nisanli sizin mutluluklar dilerim insallh hersey gonlunuzce olur

Hoca bozuntusu kesin tanıdığır,şayet ailene karşı bir gıcıklığı varsa işi ayarlayıp seni götürmüştür..
Sen ailenin ne düşündüğünü bilemeyecek kadar tanımıyorsan bu öküzden ayrılman lazım ..
Hem hocalı konular yasaktır bilgin olsun..

İlerde bu sorun dahada büyür hoca ne ya hemen anneyi suçluyorlar at nişanı kurtul

Allah aşkına bu zihniyette ki bi adamla nasıl evleneceksin. Yakma başını. Arkadaşı da aramış bağırmış. O kim oluyor ki. Sen iyi misin. Bu adamla napıcaksın böyle bir ömür boyu?

Ayril ayril bu cocuktan arkadaslariyla geziyor oh masallah ama seni düsünen yok ne yazikki sana deger verseydi arkadaslariyla degil seninle ilgilenip gezerdi

Yanlış insanı hocaya götürmüş. Hocaya kendisini götürsün. Şifa arıyorsa hasta olan sen değil o!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…