• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlim beni seviyor mu ?

Ben senin yerinde olsam değer verdiğmi söylemem yani o sana nasıl davranıyorsa sende aynı şekilde davran sevmiyormuş gibi ilgisizmiş gibi arayıp sorma belki bahane arıyordur oda senin ayrılman için çünkü eski sevgilini hala seviyor yazık etme kendine

Kiz ona mesaj atmişti zaten kimle olursan ol beni unutamazsin yazmişti, farkli numaradan yazmisti ,engelledi yeni numarasini da . Kiz messengerdan bana da ulaşmış bir sürü şey yazmiş çekildikleri fotograflari göndermişti bu anıları silemezsin sen falan demişti. Ve kız su an nişanli yeni nişanlandı. Dönmek istese kız da istiyordu dönmez miydi şimdiye kadar ?
Ateşle barut ne zaman patlayacagi belli olmaz. Madem oğlanı hala seviyor seni kıskanıyor nasıl nisanlandi. Nişanlısını gerçekten sevdiği ne malum. Ya kız dinmese bile hiç bir araya gelmeseler bile bitmiş bu iş. Seni eskisiyle kıyaslayip onu daha güzel bulmuş ve bunu gibi bir sürü şey. Yapma bak bı ömür içinde hep şüpheyle yaşarsın. Kafan hiç rahat olmaz. Halbuki evlendiğin insan sana huzur vermeli. O kişi bu kişi değil bence

Ben senin yerinde olsam değer verdiğmi söylemem yani o sana nasıl davranıyorsa sende aynı şekilde davran sevmiyormuş gibi ilgisizmiş gibi arayıp sorma belki bahane arıyordur oda senin ayrılman için çünkü eski sevgilini hala seviyor yazık etme kendine
Bu dediğinizi yaptım hatta daha fazlasını yaptım . Bu sebepten ciddi anlamda kavga ettik ayrılalım dedi tamam bitsin dedim bu defa da ayrılmak istemiyorum diye direndi. Aileler konuya dahil oldu babamla annemle yakın gördügü herkesle konuşmuş ayrılmak istemedigini söylemiş. Bir kavga da ailemle yaptım tam oldu geçmişi beni ilgilendirmezmiş falan. Bugün konuştuk detaylıca, bana hak verdiğini hata ettiğini , hatasını telafi etmek için şans vermemi istedi. Hatalarımı telafi edemezsem o zaman ne istersen kabulüm dedi. Çok karışığım anlayacagınız.

Ateşle barut ne zaman patlayacagi belli olmaz. Madem oğlanı hala seviyor seni kıskanıyor nasıl nisanlandi. Nişanlısını gerçekten sevdiği ne malum. Ya kız dinmese bile hiç bir araya gelmeseler bile bitmiş bu iş. Seni eskisiyle kıyaslayip onu daha güzel bulmuş ve bunu gibi bir sürü şey. Yapma bak bı ömür içinde hep şüpheyle yaşarsın. Kafan hiç rahat olmaz. Halbuki evlendiğin insan sana huzur vermeli. O kişi bu kişi değil bence
Ben kızın nişanlısını sevdiğini düşünmüyorum zaten zira şu anki nişanlısı ile sevgiliydi bana o mesajları attıgında bunu da söylemisti mesajlarında. Nişanlandiktan sonra bile bana (engellemistim gerçek hesabını ) sahte hesaptan mesaj atmıstı insallah evlenir ayrılırsın ben nişanlandim çok mutluyum sen olma inşallah yazmıstı. Bu nasıl bir hırs nefret anlamıyorum. Kız da nasıl bir karaktersizlik var hayret ediyorum . Bir de bu kızın dengesizliklerine muhatap oluyorum derdim bana yetmezmis gibi . Nişanlımın kıyaslaması çok kötü doğru beni sevse bu cümleyi kuramazdı.

1 ay önce mesajları varsa ciddi sorun, şuan benimde başımda böyle bir sorun var bırakılan taraf benim 4 ay sonra başkasıyla nişanlandı ortak arkadaşlarımdan duyduğuma göre hic bir yerde paylaşmamış resmini vs

Herkes gözünüzü açmaya çalışırken sizin de cesaretiniz olmadığı için çocuğun ayrilmak istemediğini ailenizi bahane ediyorsunuz ayrılmak isteyen ayrılır.Bazilari diğerine nisbet yapmak için evlenir üstüne çocuk bile yapar olan size ve çocuklarıniza olur

1 ay önce mesajları varsa ciddi sorun, şuan benimde başımda böyle bir sorun var bırakılan taraf benim 4 ay sonra başkasıyla nişanlandı ortak arkadaşlarımdan duyduğuma göre hic bir yerde paylaşmamış resmini vs
D Denizdeniz14 evlendiniz mi? Son durum nedir
Herkes gözünüzü açmaya çalışırken sizin de cesaretiniz olmadığı için çocuğun ayrilmak istemediğini ailenizi bahane ediyorsunuz ayrılmak isteyen ayrılır.Bazilari diğerine nisbet yapmak için evlenir üstüne çocuk bile yapar olan size ve çocuklarıniza olur
Evlendim. Eşimin kizla olayi çoktan bitmiş bunu evlendikten sonra daha iyi anladim ben yanliş anlamisim. Evlendikten sonra bir defa dahi adi geçmedi ve onunla ilgili herhangi bir durum yaşanmadi.

Evlendim. Eşimin kizla olayi çoktan bitmiş bunu evlendikten sonra daha iyi anladim ben yanliş anlamisim. Evlendikten sonra bir defa dahi adi geçmedi ve onunla ilgili herhangi bir durum yaşanmadi.
Yaaa çok sevindim sizin adınıza. Demek ki herşey bizim gördüğümüz gibi yada dışardan göründüğü gibi değilmiş. Allah mutlu etsin inşallah 🙏

Back
X