Nişanlım beni sürekli aşağılıyor .!

Merhaba,
10 gün önce 4 yıllık sevgilimle nişanlandık. Pazar günü de yani 4 gün önce nişanlım,erkek kuzeni ve ben denize gittik. Ben yüzme bilmiyorum ve ciddi derecede korkuyorum. Gece yatarken denize girdiğimi düşündüğümde bile boğulacak gibi oluyorum o derece :KK43: Bende bu durumdan çok rahatsızım ama yapamıyorum olmuyor. Her neyse.. Limana gittik,tekneye bindik vs. beni limanda denize sokmaya çalıştı ben senin elinden tutacağım dedi ama bir türlü cesaret edemedim.Ağlayacak gibi oldum ve girmedim. Orda bana tepkisini gösterdi sabahtan akşama kadar konuşmadı benimle ve 4 gündür de konuşmuyor. En son neden böle yapıyorsun diye mesaj attığımda ben senin kadar ruhsuz bir insan görmedim,elinden tutacağım dediğim hale hale girmeyecek kadar salaksın,ben böle saçma bi ilişki istemiyorum gibi şeyler söyledi.. Ben sadece sana yazıklar olsun diyebildim.. Yüzme bilmiyorum ve korkuyorum diye ilişkimi,sevgililiğimi sorguladı.. Benim kadar ona kimsenin katlanamayacağını söyleyen insan beni ruhsuz ilan etti.. Çok üzgünüm. ve çok mutsuzum..
hala nişanlın mı takip edemedim.

hayır canım dibi gözükmüyordu. Sahil değildi ki.. Limandaydık. Daha önceki konuşmalarında oranın bir apartman boyunda olduğunu söylemişti kuzenine hatta..

Oo korkunç... Ben yüzme bilmeme rağmen ayağımın değmemesi çok korkutuyor beni, o yüzden sordum. Son durumunuz ne oldu bilmiyorum ama çok kaba biri :(

Barışmana üzüldüm açıkçası. Çünkü babasının ona kızıp bağırmasıyla düzelecek bir adam değil gibi anlattıklarına göre ki anlık yapılan hata da değil yaptığı. Açık açık düşünüp uzunca mesaj yazmış size sizin ruhsuz olduğunuzu ve sizi istemediğinizi. Bence herkesle konuşun ve sonlandırın bu ilişkiyi. Beyefendi kendisine onun gibi eğlenceli (!) birilerini bulsun. Rakamlara dökünce böyle biriyle bir ömür yerine 4 seneyle kurtulmak çok daha iyi bir durum. İyi düşünün. Hayat başkasının kahrını çekecej kadar uzun değil.

bu embesille evlenme sakın. nişanlının yaptığı şey embesillikten başka bişey değil. senin kaç yıllık deniz fobini güya elinden tutup seni suya sokunca bitireceğini sanmış. bu tıpkı köpekten aşırı derecede korkan bir insanı köpeklerle dolu bir odaya atmak gibi. insan daha da travmatize olur. anlayışsız ve sevgisiz bir insanla evlenmek üzeresin. okurken aklıma şu da geldi mazur gör, allah vermesin de sen vajinusmus vs olsan bu sana zorla tövbe yarabbim. bak nişanlılık bu yuzden var. karşındaki insanı iyi incele iyi tanı gözlemle diye. şimdi ciddiye almayacağın geçiştireceğin şeylerin hepsi evlenince daha da büyüyerek karşına çıkacak bunu bil lütfen.

sana yazdığı mesajı az önce okudum. sen eğer bunlara rağmen bu adamla devam edeceksen demek ki bir kadın olarak kendine hiç saygı duymuyorsun kendine zerre kadar değer vermiyorsun derim. o laflar kızgınlıkla söylenmiş laflar değil, resmen içinde tuttuğu düşünceleri kusmuş. yarın bir gün evlendiğinizde seni evde bırakıp kendisi "eglenmeyi bilen" kişilerle takılmaya başlayınca ne demek istediğimi anlarsın. adam açık açık seninle olmaktan keyif alamadığını söylüyor. bana hayatımdaki insan böyle diyecekse kapı orda yolun açık olsun derim. nişandan dönmek zor vs diye bişey yok. o senin bitirmek istemediğin için sığındığın bir bahane. seviyorum vs bunlar boş. yarın bir gün aynı evin içinde nefret dolu depresif biri haline geleceksin bu adam sayesinde. umarım hakkında hayırlısı olur.

Barıştım diyemem ama konuşmuyoruz da değil.. Arıyor soruyor 4 senedir hiç olmadığım kadar soğuk davranıyorum ama istemsiz yapıyorum bunu.
bununla evlenmeyi bir daha düşün derim ben.
araya giren olmasaydı da böyle düzeltmeye çalışacak mıydı acaba?
en azından düğünü ertele.
zaten en erken seneye yazmışsın, okudum da.

Back
X