Durduk yere sebepsiz mi terketti yani bir tartışma falan olmadı mı:26:
Ayyy Allah'ım doğru insanlarla karşılaştırsın ya bugünlerde böyle konular çoğaldı
Allah yardımcınız olsun. ne arayın ne sorun bırakın verdiği kararla yaşasın, sonucu zamanla görürsünüz. bu acı yaşanacak malesef ve inanın tek değilsiniz. o kadar çok insan var ki... bitmeyecek sanıyorsun ama elbet bi gün hafifleyerek bitecek. bunu yaşarken dik durmaya çalışın ne olur. Rabbim karşınıza emeklerinize değer verecek ve sizi çok sevecek bir eş çıkarsın...
canım öncelikle takip etmekten vazgeç..belkide sana inat olarak yapıyordur..üzüleceğini bildiği için...
erkekleri anlamıyorum demiyorum artık..çünkü onalr anlamak imkansız..herşey yolunda devam ederken birden çekip gidebiliyorlar.. eğer karşına biri çıkarsa şans ver ona..demekki hayırlı değilmi diye düşün..bunları yapmak çok zor biliyorum ama yapman lazım..[/QUOT
Bilmiyorum ne yapmaya çalisiyor aklim almiyor... yanliz yazilarinda ayrilikla ilgilide biçok yazi var kimden bahsediyor anliyamiyorum, birazda ustume aliyorum sanki bana yaziyormus gibi hissediyorum yada paranoyak olmaya basladim! çekip gidiyolar evet, artik erkeklere guvenim kalmadi sogudum, kimle gorustuysem hep nisanlimdaki ozellikleri ariyorum bi turlu hoslanamiyorum hep içimde o korku, daha dogrusu birini sevmekten korkar oldumhayirli degilmis diyorlar zaten cevremdekiler, bende demekki boylesi hayirliymis deyip biran kendimi rahatlatiyorum... sonra tekrar basliyor ayni senaryolar kafamda ve yine derin dusuncelere daliyorum, ayni seyleri dusunmekten artik bunaldim ama elimde degil
çok kötü bi durumama unutma eden bulur, yarın o da terk edilir aynı şekilde... kabul etmesi zor olmalı ama en azından evlenmeden önce tanımışsın, sonradan bu mesele ortaya çıksa çok daha kötü olurdu. düşünsene nikah masasında...
bir erkek için değmezmiş bu yaptıklarınız. Umarım işinize geri dönersiniz. Erkek arkadasınız mı? Boşverin ne hali varsa görsün.
canım rabbım yanında olsun senın ve senın gıbı herkesın
ben 4 gun önce terk edıldım aynı durumdayım 7 ay sınava gırmemı bekledı ögretmen olup atanmam ıcın ama bu bekleyste hıc guzel zaman gecrmedık sınav var zamnını kaybettrmek ıstemyr dedım konusmalar hep maddıyata dönuktu sen atanınca söyle olacak böyle olacak seklındeydı hep bana asık olmadıgını hıssedyrdum zaten hep ama bırakamıyrdum onu nısanladık sınav sonucu sonra acıklandı ve kazanamayacahgmı anladı bunun etkısı okadar coktu kı annesı aradı aglıyr kızım oglum cok kötuu dıye tamam anladım dedım hersylerını verdım bana ayrılacagını bıle söylemekten acız canım oyle yandı kı 2 hafta nısanlı kaldık ben sınavı kazanamadım ve o benı bıraktıı ama beddua etmıyrm allahıma havale edıyrm sadce
sabretmek lazım canım napalım baska ne yapılablr kı
ama bn artık kmseyı sevmem benı sevsınler ama ben sevmem ve bunu bılıyrm artık daha cok seven taraf ben olamayacammm sen de olma hayatına kım gırerse gırsın bırak o daha cok sevsın senı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?