Nisanlim beni terketti ve suan galiba baskasini seviyor, bunu bi kabullenemiyorum!!:(

MELL23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2008
20
0
86
Fransa
Bi turlu unutamiyorum sizde bana yardimci olursaniz sevinirim.

Ben fransada yasiyorum o ise izmitte, 1 sene birlikteligimiz oldu, sonrasinda nisanlandik, 5 ay sonra beni terketti. Onun için turkiyede yasamayi kabul ettim, istifami verdim ve bikaç gun sonra benden ayrilmak istedigini yazdi bana maille. Bunu hazmedemiyorum, onun için çok fedakarlik yaptim, deger verdim ve herseyi onun için birakmaya hazirdim! ve simdi arada bakiyorum face ve twetter gibi hesaplarina, ask yazilari var heryerde! Bana hiç askindan bahsetmedi ve simdi bunu gorunce deliriyorum belli ki asik ama bu durumu hazmedemiyorum içim içimi yiyor uyuyana kadar hep aklimda o. Nasil anlatayim yani hep o var aklimda, ve kendime de çok kiziyorum bana bunu yapan insani nasil sevebilirim ama olmuyor unutamiyorum 8 ay oldu ve haal canim yaniyor. Ne yapmam lazim bilmiyorum hastalik olmus artik surekli takip ediyorum:(

Durduk yere sebepsiz mi terketti yani bir tartışma falan olmadı mı:26:
Ayyy Allah'ım doğru insanlarla karşılaştırsın ya bugünlerde böyle konular çoğaldı:ssz:

Durduk yere sebepsiz mi terketti yani bir tartışma falan olmadı mı:26:
Ayyy Allah'ım doğru insanlarla karşılaştırsın ya bugünlerde böyle konular çoğaldı:ssz:

Dugun tarihinde bi turlu anlasamadik o nisanda olsun istiyordu bense temmuz çunku bizim aile yurt disinda oldugu için yaz tatilinde olmasi daha mantikliydi.
Bundan sebep çikti tartisma ve anlasamayinca artik ailen bizimkileri arasin onlar gorussunler dedim, tamam o zaman oyle yapalim dedi ve 3 gun sonra ayrilma karari aldi. onun disinda kalbi beni sevmiyormus, heycanlanmiyormus yanimdayken, benden sogumuz iste uzaklik falan bi suru seyelr soyledi. tabi bu ayrilik kararini alana kadarda bi çok program yaptik birlikte, istifani ver en kisa zamanda gel dedi bana bende ona inandim guvendim ve istifami verdim. Kimse anliyamadi ne oldugunu çok ani kararlar verdi, ailesi de inanamadi ki ben turkiyeden fransaya dondugumde annesi biran evel gel kizim bu sensiz yapamiyor diyordu. Yani bi turlu anlama veremedim.

Allah yardımcınız olsun. ne arayın ne sorun bırakın verdiği kararla yaşasın, sonucu zamanla görürsünüz. bu acı yaşanacak malesef ve inanın tek değilsiniz. o kadar çok insan var ki... bitmeyecek sanıyorsun ama elbet bi gün hafifleyerek bitecek. bunu yaşarken dik durmaya çalışın ne olur. Rabbim karşınıza emeklerinize değer verecek ve sizi çok sevecek bir eş çıkarsın...

Son düzenleme:
canım öncelikle takip etmekten vazgeç..belkide sana inat olarak yapıyordur..üzüleceğini bildiği için...
erkekleri anlamıyorum demiyorum artık..çünkü onalr anlamak imkansız..herşey yolunda devam ederken birden çekip gidebiliyorlar.. eğer karşına biri çıkarsa şans ver ona..demekki hayırlı değilmi diye düşün..bunları yapmak çok zor biliyorum ama yapman lazım..

Allah yardımcınız olsun. ne arayın ne sorun bırakın verdiği kararla yaşasın, sonucu zamanla görürsünüz. bu acı yaşanacak malesef ve inanın tek değilsiniz. o kadar çok insan var ki... bitmeyecek sanıyorsun ama elbet bi gün hafifleyerek bitecek. bunu yaşarken dik durmaya çalışın ne olur. Rabbim karşınıza emeklerinize değer verecek ve sizi çok sevecek bir eş çıkarsın...

Sagol canim, çok zor gunler geçirdim zamanla hafifliyor tabi ama yinede unutamiyorsun aklinin bi tarafinda kaliyor. Oyle yapmaya çalisiyorum, bakmiyorum bakinca daha çok uzuluyorum. dedigin gibi sanki hiç bitmicek gibi hayal kuruyorsun, ileriye yonelik program yapiyorsun, tum duzenini onun için bozuyorsun yeterki mutlu olsun ama ne oluyor ne kadar deger verirsen o kadar senden uzaklasiyor, ben bunu anladim! insallah Allah gonlume gore bir es nasip eder tek istegim o.

canım öncelikle takip etmekten vazgeç..belkide sana inat olarak yapıyordur..üzüleceğini bildiği için...
erkekleri anlamıyorum demiyorum artık..çünkü onalr anlamak imkansız..herşey yolunda devam ederken birden çekip gidebiliyorlar.. eğer karşına biri çıkarsa şans ver ona..demekki hayırlı değilmi diye düşün..bunları yapmak çok zor biliyorum ama yapman lazım..[/QUOT

Bilmiyorum ne yapmaya çalisiyor aklim almiyor... yanliz yazilarinda ayrilikla ilgilide biçok yazi var kimden bahsediyor anliyamiyorum, birazda ustume aliyorum sanki bana yaziyormus gibi hissediyorum yada paranoyak olmaya basladim! çekip gidiyolar evet, artik erkeklere guvenim kalmadi sogudum, kimle gorustuysem hep nisanlimdaki ozellikleri ariyorum bi turlu hoslanamiyorum hep içimde o korku, daha dogrusu birini sevmekten korkar oldum:( hayirli degilmis diyorlar zaten cevremdekiler, bende demekki boylesi hayirliymis deyip biran kendimi rahatlatiyorum... sonra tekrar basliyor ayni senaryolar kafamda ve yine derin dusuncelere daliyorum, ayni seyleri dusunmekten artik bunaldim ama elimde degil :50:

ayy canım çok üzüldüm okuynca.tüylerim diken diken oldu derler ya öyle işte. Erkekler bu manyaklıkları yapıyor bize de üzülmek kalıyor.kafanı dağıtmaya çalış,zor biliyorum ama yapıcak bişey yok.şu güzel günlerde dua etmelisin.bu rahatlatıcaktır da.bak bugün çok mübarek bir gün.herşey güzel olacak işallah.

benim erkek arkadaşımda biz ayrıldıktan sonra bana "başkasına aşık oldum " dedi. ve bana hiç öyle birşey söylememişti. içim ezildi. hala aklımda.. aylar geçsede unutmadım. gurur yaptım sanırım.. ama dua ediyorum ben bol bol.. Allah onu ve aklımdakileri unuttursun diye.. sende öyle yap.. hayat devam ediyor. zor ama ediyor

çok kötü bi durum :( ama unutma eden bulur, yarın o da terk edilir aynı şekilde... kabul etmesi zor olmalı ama en azından evlenmeden önce tanımışsın, sonradan bu mesele ortaya çıksa çok daha kötü olurdu. düşünsene nikah masasında...

bir erkek için değmezmiş bu yaptıklarınız. Umarım işinize geri dönersiniz. Erkek arkadasınız mı? Boşverin ne hali varsa görsün.

çok kötü bi durum :( ama unutma eden bulur, yarın o da terk edilir aynı şekilde... kabul etmesi zor olmalı ama en azından evlenmeden önce tanımışsın, sonradan bu mesele ortaya çıksa çok daha kötü olurdu. düşünsene nikah masasında...

Ben onu Allaha havale ettim bir insani yari yolda birakmak neymis oda bir gun anlicak... Kendime de çok kiziyorum aslinda, neden bu kadar fedakarlik yaptim diye! ama simdi hiç kimseye guvenim kalmadi, birini sevmekten korkar oldum.

bir erkek için değmezmiş bu yaptıklarınız. Umarım işinize geri dönersiniz. Erkek arkadasınız mı? Boşverin ne hali varsa görsün.

Haklisiniz gerçekten degmezmis ama derler ya askin gozu kordur diye bende de o durum oldu sevdigimden hep deger verdim, ama ne oldu karsiliginda ne gordum? bide uzulen ben oldum... isimi birakmadim devam ettim isime Allahtan bide issiz kalsaydim hepten depresyona girerdim heralde. Artik bosverdim, takip etmeyide biraktim yani simdilik umarim zamanla geçer ve unuturum tek istegim o...

canım rabbım yanında olsun senın ve senın gıbı herkesın

ben 4 gun önce terk edıldım aynı durumdayım 7 ay sınava gırmemı bekledı ögretmen olup atanmam ıcın ama bu bekleyste hıc guzel zaman gecrmedık sınav var zamnını kaybettrmek ıstemyr dedım konusmalar hep maddıyata dönuktu sen atanınca söyle olacak böyle olacak seklındeydı hep bana asık olmadıgını hıssedyrdum zaten hep ama bırakamıyrdum onu nısanladık sınav sonucu sonra acıklandı ve kazanamayacahgmı anladı bunun etkısı okadar coktu kı annesı aradı aglıyr kızım oglum cok kötuu dıye tamam anladım dedım hersylerını verdım bana ayrılacagını bıle söylemekten acız canım oyle yandı kı 2 hafta nısanlı kaldık ben sınavı kazanamadım ve o benı bıraktıı ama beddua etmıyrm allahıma havale edıyrm sadce

sabretmek lazım canım napalım baska ne yapılablr kı

ama bn artık kmseyı sevmem benı sevsınler ama ben sevmem ve bunu bılıyrm artık daha cok seven taraf ben olamayacammm sen de olma hayatına kım gırerse gırsın bırak o daha cok sevsın senı

canım rabbım yanında olsun senın ve senın gıbı herkesın

ben 4 gun önce terk edıldım aynı durumdayım 7 ay sınava gırmemı bekledı ögretmen olup atanmam ıcın ama bu bekleyste hıc guzel zaman gecrmedık sınav var zamnını kaybettrmek ıstemyr dedım konusmalar hep maddıyata dönuktu sen atanınca söyle olacak böyle olacak seklındeydı hep bana asık olmadıgını hıssedyrdum zaten hep ama bırakamıyrdum onu nısanladık sınav sonucu sonra acıklandı ve kazanamayacahgmı anladı bunun etkısı okadar coktu kı annesı aradı aglıyr kızım oglum cok kötuu dıye tamam anladım dedım hersylerını verdım bana ayrılacagını bıle söylemekten acız canım oyle yandı kı 2 hafta nısanlı kaldık ben sınavı kazanamadım ve o benı bıraktıı ama beddua etmıyrm allahıma havale edıyrm sadce

sabretmek lazım canım napalım baska ne yapılablr kı

ama bn artık kmseyı sevmem benı sevsınler ama ben sevmem ve bunu bılıyrm artık daha cok seven taraf ben olamayacammm sen de olma hayatına kım gırerse gırsın bırak o daha cok sevsın senı

Bu durumda olan bir tek ben degilmisim... çok uzuldum canim insallah sende en kisa zamanda atlatirsin. Cok zor, insan hazmedemiyor ve kendine yakistiramiyor. Goruyorum ki erkeklerin çogu ayni, hepsi acimasiz vicdansiz olmus.. ama insallah en kisa zamanda hatasini anlar. Senin soyle bi avantajin var turkiyedesin ve gorusme tekrar konusma imkaniniz var, bizim oyle degil bitti dedin mi bitiyor istesende gorusemiyorsun.
Her seyde bir hayir vardir, Allah herkese hayirlisini nasip etsin, evlenmeden ayrilmisiz çok sukur evlendikten sonra olsaydi o zaman daha kotu olucakti... bide boyle dusunmek lazim. 8 ay oldu ayrilali ama çok sukur son 1 haftadir artik kabullenmeye basladim ve hiç bir sekilde takip etmiyorum netten, ne yaparsa yapsin artik ilgilenmiyorum. Ve inan zamanla, acin hafifliyor, tabi kalbinin bir kosesinde hep o var ama oda elbet bir gun geçicek...

Back
X