Nisanlim Bunaltiyor Beni

aynı şeyleri yaşadım ,evliyım hala daha yaşıyorum ,en ıyısı baştan sök at ,baskasınıda seversın merak etme ,
ama bu takıntılı adam senin peşini bırakmaz ,bıraksa bile sadistçe düşünen beyni dimi başkasını buldun sen zaten gibi gibi aptalca cümleler kullanır,
okurken yasadıklarım gelıyo aklıma gönlüme içim daraldıı

Para biriktir cocuklarini al bosan o adamdan kendi ayaklari üstünde Dur!
Sen onun kölesi deyilsin mutluda deyilsin her kadin mutlulugu hakediyor... Mutsuzsan al cocuklarini kendi ayaklar üstünde durmaya basla cocuklarinla mutlu yuva Kur... Bakarsin iglerder sende baskasini bulur mutlu olursun inshallah.!!!

Eger olursa nisanlim almanyaya Tasincak....

Nisanlima dedim 3 gün Rahat birak beni piskolojimi bozdun aklimi kafami toparliyip sonra konusuruz. Yapmiyor zoruna gidiyor genede yaziyor bana kafayi yicem bi kac gün Rahat Bile birakamiyor, beni ablama soruyor kardesin ne yapiyor diye ablam dedi ayril nisanlindan ne bu hasta gibi ikide bir soruyor evde oldugunu Bile Bile.., cok seviyorum Onu ama ayrilmayi gercekden aklimdan geciriyorum... Size anlatmakla icim rahatladi cünkü ayrilmayi düsünüyordum sizin yorumlarinizi okudukdan sonra eminim ayrilmaya... Cok tsk Ederim...

sewenlerin ayrilmasini iliskilerin bitmesini isteyen birisi degilimdir hic kimseye de bu sekilde konusmam
ama dayanamadim arkadasim kirilma... senin iki aydir yasadigini ben hergun yedi yildir yasiyorum...
tamam merak etmek cok guzel bisey ama bu tamamen akil hasstaligi... bende bi akil hastasiyla beraberim...
aslinda olumune canimdan cok sewiyorum ama bu baskilar ne ask ne sewgi birakiyo...
daha yolun basindayken arkana bakmadan kac kurtul...
ewlenirsen eminim basini duwarlara cok wurursun.... benim gibi olmani isyemedigimden diyorum lurfen kirilma...

sewenlerin ayrilmasini iliskilerin bitmesini isteyen birisi degilimdir hic kimseye de bu sekilde konusmam
ama dayanamadim arkadasim kirilma... senin iki aydir yasadigini ben hergun yedi yildir yasiyorum...
tamam merak etmek cok guzel bisey ama bu tamamen akil hasstaligi... bende bi akil hastasiyla beraberim...
aslinda olumune canimdan cok sewiyorum ama bu baskilar ne ask ne sewgi birakiyo...
daha yolun basindayken arkana bakmadan kac kurtul...
ewlenirsen eminim basini duwarlara cok wurursun.... benim gibi olmani isyemedigimden diyorum lurfen kirilma...

Tsk Ederim. Gercekden herseyi bitirmek istemiyorum Onu cok seviyorum ama bitircem olmuyor cünkü gercekden dayanamiyorum ruhum SIkILIyor... Böyle yasamak istemiyorum... Cok tsk Ederim gercekden bana cok yardimci oldun...

Sizin yasadiginiz seye benim bildigim sanal ask deniliyor, ve hic de guven vermeyen iliskilerdir bunlar. 11 senedir gormediginiz insanla nasil nisanlandiniz, cok garibime gitti.

Istediginiz kadar netten, telefondan konusun. Birbirinizi tanimadan, kor gozum parmagima nisanlanmissiniz. Daha cok yeni ozelligini gorursun, hele bir de yan yana gelince yeniden tanisirsiniz merak etme.
Ote yandan bence de hastalikli davranislar bunlar. Cekilecek sey degil bana gore.
:ssz:

Benim başımda da vardı böyle bi psikopat
yani eniştemden bile kıskanacak kadar sapıktı
aklı fikri ordaydı
her insanın benimle farklı şeyler düşündüğünü sanırdı
naptım biliyor musun?
bastım tekmeyi
ve sonra da huzuru buldum
şimdi eşimle huzur doluyum
psikopat ruhlu bir herif insanın içini yer bitirir
mutlu olamazsın
istediğin kadar sev önemli değil
sana huzuru ve mutluluğu veremez
hele böyle tipler
Rabbim uzak tutsun kızları
bence bırak ve huzuru ara
şimdi onunla boşa geçen zamana yanıyorum ama olan oldu
her dakikamı zehir etmiş bana
şimdi eşimle her dakikam cennet
Rabbime binlerce şükürler olsun doğru yolu gösterdi bana
İnşallah sen de bulursun.

Sizin yasadiginiz seye benim bildigim sanal ask deniliyor, ve hic de guven vermeyen iliskilerdir bunlar. 11 senedir gormediginiz insanla nasil nisanlandiniz, cok garibime gitti.

Istediginiz kadar netten, telefondan konusun. Birbirinizi tanimadan, kor gozum parmagima nisanlanmissiniz. Daha cok yeni ozelligini gorursun, hele bir de yan yana gelince yeniden tanisirsiniz merak etme.
Ote yandan bence de hastalikli davranislar bunlar. Cekilecek sey degil bana gore.
:ssz:

Nisanlanmadan önce yazin 6 Hafta durmadam türkiyede görüsdük

kıskançlığı abartmış erkeklen beraber olmak zordur bence kıskançlıkta sınırlarda olmalı.hiç kıskanmayan erkekte normal değil çok kıskanan erkekte.

Tsk Ederim. Gercekden herseyi bitirmek istemiyorum Onu cok seviyorum ama bitircem olmuyor cünkü gercekden dayanamiyorum ruhum SIkILIyor... Böyle yasamak istemiyorum... Cok tsk Ederim gercekden bana cok yardimci oldun...

rica ederim arkadasim...
yardimci olabilmeme sevindim... ama inan en dogrusu bu...
ayrilik zor olsada en dogrusu hele de boyle bi adamla yasanmaz ki...

Back
X