Nişanlım çalışmam konusunda baskı yapıyor.

Kedicikk061

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
3.677
4.277
83
Kısmetse 1 ay sonra düğünüm var tabi masraflarımız oldu nişanlım kendi birikimiyle yaptı üstüne düşenleri. Borç yok çok şükür. Ama nişanlım bana sürekli çalışman lazım borcumuz olabilir sıkıntıya gireriz gibi şeyler söyleyerek lafı her seferinde çalışmaya getiriyor. Ben üni mezunuyum önüme düzgün bi iş çıkmadı şimdiye kadar ama az çok deneyimim var tabi. Ancak ben çok evcimenim istiyorum kibi süre evimde vakit geçiriyim biraz tadını çıkarıyım. O da diyo ki balayından döndüğümüz hafta hemen başlaman lazım. Daha 5 dk önce de asöyledi. Nasıl yaklaşmalıyım biraz anlaması için?

İktisat mezunu olduğum için de gerçekten çok kısıtlı iş olanakları saatlerim düzenli olmayacak belki zamanla bu da sıkıntı olacak ama anlatamıyorum.

Biraz evet evliligin tadini cikarmak lazim
yani hemen bi hafta snra ise baslamak nedir ? Bu konuda baski yapamaz
sizde diyin banami guveniyorsun ?

Evliligin ilk haftalari hatta aylari ciftlerin birbirine alisma donemi oldugundan kadinlik gorevlerinizi illa ki aksatacaksiniz
esinize bile vakit ayiramayabilirsiniz
bunlari bilmiyor sanirim
ama ekonomik ozgurlukte guzrldir
boyle baski yapan adam yarin oburgun kurudu kirusuna hesap sorar

Ben erkek olsam çalışmayan bir kadın istemem. Maaşımdan arttırır eve hizmetli de tutarım yeter ki karım çalışsın ki ben ona saygı duyabileyim. Üniversite mezunu olup isteyerek çalışmayan kadınlara pek saygım olmazdı maalesef. Çocuk bakma bahanesiyle bile işi bırakan kadınlar gözümde düşüyor anında.
Hem sen balayından döner dönmez iş başvurunu yap anca cevap gelir tadını çıkarırsın o arada. Ama işe girsen de maaşını elinden kuruşu kuruşuna alır borç ayağına gibime geliyor söyleyeyim sana. Çalışacaksan maaşının tamamını verme yarısını ver. Maaş kartını da eline verip kocandan harçlık alma kendi paran varken.

Denedim tabi ama olmadı denicem tabi ki tekrar ama beklemiyo sıkıntı orda kpssye hazırlanmak için boş vakit gerek.

Sıkıntı çekicek bi durum yok öyle olsa konu açmam burda evimizde arabamızda var borcumuz yok canımı sıkan ilk hafta iş bakarız demesi tabiki çalışarak daha iyi olabiliriz ama atlı kovalamıyo ki

Denedim tabi ama olmadı denicem tabi ki tekrar ama beklemiyo sıkıntı orda kpssye hazırlanmak için boş vakit gerek.
Siz biraz rahatiniza düşkünsünüz sanırım. Ben hem çalıştım hem kpss ye hazırlandım bu arada bir de evi çekip çevirdim. İstedikten sonra herşey oluyor.

Back
X