- Konu Sahibi Kedicikk061
Kısmetse 1 ay sonra düğünüm var tabi masraflarımız oldu nişanlım kendi birikimiyle yaptı üstüne düşenleri. Borç yok çok şükür. Ama nişanlım bana sürekli çalışman lazım borcumuz olabilir sıkıntıya gireriz gibi şeyler söyleyerek lafı her seferinde çalışmaya getiriyor. Ben üni mezunuyum önüme düzgün bi iş çıkmadı şimdiye kadar ama az çok deneyimim var tabi. Ancak ben çok evcimenim istiyorum kibi süre evimde vakit geçiriyim biraz tadını çıkarıyım. O da diyo ki balayından döndüğümüz hafta hemen başlaman lazım. Daha 5 dk önce de asöyledi. Nasıl yaklaşmalıyım biraz anlaması için?
üfff şimdiki erkeklerin adamlıkla alakası yok. bizden nazlılar.
çalışmak zorunda deilsin. sana güveniyorsa evlenmesin.
kadın erkek eşit falan olamaz . bir kere fıtratımız farklı. biyoojimiz farklı.
erkekler her ay adet sancısı çeke çeke işe gidiyor mu en basitinden, hayır.
hamilelik geçiriyorlar mı doğum yapıyorlar mı hayır.
hadi bu biyolojik farklılığı geçtim.
biz kadınların düşünce yapısı farklı. herşeyi ayrıntılı düşünüyoruz. erkekler gibi düz mantık değiliz. öyle olunca da işyerinde yaşanan sorunları erkekler gibi kolay tolere edemiyoruz. iyice yıpranıyoruz.
çalışmak günümüzde ekonomik özgürlük falan değil geçin bunu. elin oğlu daha rahat harcasın diye yükü hafiflesin diye çalışıyoruz. anaları da oğulcuklarına kıyamadıkları için çalışna gelin istiyor zaten.
bu konuda çok doluyum. Allah ın gücüne gitmesin ama şuan sırf o kadar sınavdan geçerek bu işe girdim ve kamudayım diye dayanmaya çalışıyorum. 3000 küsür maaş alıyorum. ama çalışmak istemiyorum ya kendimi kullanılıyor hissediyorum.