Nişanlım çalışmam konusunda baskı yapıyor.

Kısmetse 1 ay sonra düğünüm var tabi masraflarımız oldu nişanlım kendi birikimiyle yaptı üstüne düşenleri. Borç yok çok şükür. Ama nişanlım bana sürekli çalışman lazım borcumuz olabilir sıkıntıya gireriz gibi şeyler söyleyerek lafı her seferinde çalışmaya getiriyor. Ben üni mezunuyum önüme düzgün bi iş çıkmadı şimdiye kadar ama az çok deneyimim var tabi. Ancak ben çok evcimenim istiyorum kibi süre evimde vakit geçiriyim biraz tadını çıkarıyım. O da diyo ki balayından döndüğümüz hafta hemen başlaman lazım. Daha 5 dk önce de asöyledi. Nasıl yaklaşmalıyım biraz anlaması için?

üfff şimdiki erkeklerin adamlıkla alakası yok. bizden nazlılar.
çalışmak zorunda deilsin. sana güveniyorsa evlenmesin.
kadın erkek eşit falan olamaz . bir kere fıtratımız farklı. biyoojimiz farklı.
erkekler her ay adet sancısı çeke çeke işe gidiyor mu en basitinden, hayır.
hamilelik geçiriyorlar mı doğum yapıyorlar mı hayır.
hadi bu biyolojik farklılığı geçtim.
biz kadınların düşünce yapısı farklı. herşeyi ayrıntılı düşünüyoruz. erkekler gibi düz mantık değiliz. öyle olunca da işyerinde yaşanan sorunları erkekler gibi kolay tolere edemiyoruz. iyice yıpranıyoruz.
çalışmak günümüzde ekonomik özgürlük falan değil geçin bunu. elin oğlu daha rahat harcasın diye yükü hafiflesin diye çalışıyoruz. anaları da oğulcuklarına kıyamadıkları için çalışna gelin istiyor zaten.
bu konuda çok doluyum. Allah ın gücüne gitmesin ama şuan sırf o kadar sınavdan geçerek bu işe girdim ve kamudayım diye dayanmaya çalışıyorum. 3000 küsür maaş alıyorum. ama çalışmak istemiyorum ya kendimi kullanılıyor hissediyorum.

Çok

Önceki mesajınızda üstüne basarak Rotterdam Üniversitesinde eğitim gördüğünü yazmışsınız . Madem batı pedagojisine ters neden batıda eğitim görmüş acaba .Ve siz batıda eğitim görmesini överken bir yandan da batı pedagojisine ters deyip batıyı yeriyorsunuz. Kendi kendinize çelişiyorsunuz .
Turkiyede pedegoji diye bir bolum olmadigindan yurt disinda okumus olabilir mi???

istersen temizlikçi al her hafta
onu da organize edecek olan sensin
hangi erkek bu hafta temizlikçi gelecek eve diye kafa yorar bırakın allah aşkına
tek bir vasıfları var onu da utanmasalar kadınlara yıkacaklar. 2020 yılında falan ev erkekliği çıkacak bu gidişle

Kısmetse 1 ay sonra düğünüm var tabi masraflarımız oldu nişanlım kendi birikimiyle yaptı üstüne düşenleri. Borç yok çok şükür. Ama nişanlım bana sürekli çalışman lazım borcumuz olabilir sıkıntıya gireriz gibi şeyler söyleyerek lafı her seferinde çalışmaya getiriyor. Ben üni mezunuyum önüme düzgün bi iş çıkmadı şimdiye kadar ama az çok deneyimim var tabi. Ancak ben çok evcimenim istiyorum kibi süre evimde vakit geçiriyim biraz tadını çıkarıyım. O da diyo ki balayından döndüğümüz hafta hemen başlaman lazım. Daha 5 dk önce de asöyledi. Nasıl yaklaşmalıyım biraz anlaması için?

adam haklı.
havadan para gelse evcimenim deme lüksünüz olabilir ama bu devirde çalışmak şart.
hem bunun çocuğu var, geleceği var, ayrılığı var, ölüm kalımı var.. var da var.

hem millet eşim çalışmama izin vermiyor diye paralıyor kendini.
bir kaç ay beklerseniz hiçbir zaman istemezsiniz.
illa ki size de uygun bir iş vardır.

üfff şimdiki erkeklerin adamlıkla alakası yok. bizden nazlılar.
çalışmak zorunda deilsin. sana güveniyorsa evlenmesin.
kadın erkek eşit falan olamaz . bir kere fıtratımız farklı. biyoojimiz farklı.
erkekler her ay adet sancısı çeke çeke işe gidiyor mu en basitinden, hayır.
hamilelik geçiriyorlar mı doğum yapıyorlar mı hayır.
hadi bu biyolojik farklılığı geçtim.
biz kadınların düşünce yapısı farklı. herşeyi ayrıntılı düşünüyoruz. erkekler gibi düz mantık değiliz. öyle olunca da işyerinde yaşanan sorunları erkekler gibi kolay tolere edemiyoruz. iyice yıpranıyoruz.
çalışmak günümüzde ekonomik özgürlük falan değil geçin bunu. elin oğlu daha rahat harcasın diye yükü hafiflesin diye çalışıyoruz. anaları da oğulcuklarına kıyamadıkları için çalışna gelin istiyor zaten.
bu konuda çok doluyum. Allah ın gücüne gitmesin ama şuan sırf o kadar sınavdan geçerek bu işe girdim ve kamudayım diye dayanmaya çalışıyorum. 3000 küsür maaş alıyorum. ama çalışmak istemiyorum ya kendimi kullanılıyor hissediyorum.
aynen kadın calısıyo erkek evde işten gelince yan gelip yatıo misafiri gelir kadın aksama kadar ne hazırlıcam eve gidince diye kendini yer her aksam iş ten gel yemegi bulasıgı camasırı cocugu kadın yapsın hee yapan yardım eden erkekler vardır illaki ama sayısı nekadar az yada cok tartısılır zor yani bide özel sektörde eve ne kadar yorgun gelindigine hic girmiyorum bile

Back
X