Bu çok tehlikeli bir durum, nişanlısınız dolayisiyle başkalarına erişebilir halde yani ulaşabileceği başka kadınlar olabilir hani desen ki affedersin P*rno izledi her erkek yapıyor.. ama senden gizli başka bir hesabı olması kabul edilecek birşey değil bunu açıkca konuşmalısın bir kafede sakince heycan öfke ağlama krizleri olmadan konuşun..KONUŞUN ! Tartışmayın. Konuşurken dinle sana ne diyor açıklamasına izin ver lafın arasına girme alevlenir.. sen sakin kaldıkca o tutuşcak zaten e bide seni kaybetmekten korkuyorsa nanayı yedi zaten:)Nişanlımın başka bir instası olduğunu gördüm.
Ordan ciplak modellere bakmisBu çok tehlikeli bir durum, nişanlısınız dolayisiyle başkalarına erişebilir halde yani ulaşabileceği başka kadınlar olabilir hani desen ki affedersin P*rno izledi her erkek yapıyor.. ama senden gizli başka bir hesabı olması kabul edilecek birşey değil bunu açıkca konuşmalısın bir kafede sakince heycan öfke ağlama krizleri olmadan konuşun..KONUŞUN ! Tartışmayın. Konuşurken dinle sana ne diyor açıklamasına izin ver lafın arasına girme alevlenir.. sen sakin kaldıkca o tutuşcak zaten e bide seni kaybetmekten korkuyorsa nanayı yedi zaten:)
Bence konunun başlığı çok masum.Nişanlımın başka bir instası olduğunu gördüm.
Sıkıntılı bi durum fake hesaptan neden baksın ordan nışanlısınız ayrıca. Bilmiyorum artık yani tehlikeli sularda yüzüyor beyfendiOrdan ciplak modellere bakmis
Sahte hesabının olması şüphe uyandırır tabiki. Gizli neler yapıyor olabilir ki? Ve niye insan kendi hesabından yapmaya çekineceği şeyleri başka hesaptan yapar?Nişanlımın başka bir instası olduğunu gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?