Nişanlım çok ilgisiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Manolya2010

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2019
315
230
53
33
Öncelikle merhaba. Nişanlım hakkaride askeri personel. Aramızda binlerce km var. 3 aydır ayrıyız ve sürekli tartısıyoruz. Eskiden de pek aramazdı ama mesaj atardı yine. Şimdilerde isim cok yogun diye mesaj atmıyor odasına gecınce de canim sıkkın diye mesaj atmıyor. Arasada sureklı kavga halindeyiz zaten. Defalarca bitirelim diyorum bitirmekte istemıyo. Bende istemıyorum acıkcası ama uzuluyorum. Evlenıncede boyle ıletısımsız karı koca olmak istemiyorum. Benden önce birkere daha nısanlanmıs ve ben onu cok kıskanıyorum. Bana senin tırnagın etmez neyine kıskanıyon dıyo ama ben profilinden cıkamıyorum. Sizce ayrılmalı miyim ben kafam cok karısık lutfen yardım edin seviyorum ama nereye kadar boyle gider bilmiyorum

Eski nişanlının neyini kıskanıyorsunuz? Anlaşamamışlar ki evliliğe gitmemiş ilişkileri. Bunda kıskanacak ne var şimdi?

Eski nişanlının neyini kıskanıyorsunuz? Anlaşamamışlar ki evliliğe gitmemiş ilişkileri. Bunda kıskanacak ne var şimdi?
Ne bileyim onun dogum gunune falan hep izine gelmıs benimkine ısım yogun dedi gelmedı falan filan ben herseyı kafaya takıyorum iste bide iletısım halinde olmayınca kuruyorum da kuruyorum

Evet ilk tanıstıgımızda bana herseyi anlattı kavga konularını falan o sıra dogum gununden sonra bile kavga ettik gelmıcek tim ona da ama annem gel ayıp olur dedi demıstı. Ama bana da ayıp olmıyo mu yani 😞
Ne kadar gereksiz detayları anlatmış size nişanlınız. Mesleği gereği gergin olabilir ama mesaj atıp biraz olsun konuşmamak normal gelmedir bana.

Evet ilk tanıstıgımızda bana herseyi anlattı kavga konularını falan o sıra dogum gununden sonra bile kavga ettik gelmıcek tim ona da ama annem gel ayıp olur dedi demıstı. Ama bana da ayıp olmıyo mu yani 😞

Annesinin ısrarıyla gitmiş olabilir, buna takılmayın da sizinle iletişime geçmek istememesi problem.

Bu iletişim halinde olma kavramı çok abartılıyor

Ysni her an ne konuşulacak ne mesaj atılacak

Napıyorsun aşkımmmm askerleri sayıyorum aşkımmmm

Napıyordun aşkımmm cephaneleri kontrol ediyorum aşkımmm

Bu tarz bir diyalog beklentiniz mi var

Hayat zor askeri personel olmak hele de Hakkari de dha da zordur

Hayatınızda başka odak noktaları bulun kendi işiniz okulunuz meşgaleniz olursa bu kadar beklentiniz olmaz

Öncelikle merhaba. Nişanlım hakkaride askeri personel. Aramızda binlerce km var. 3 aydır ayrıyız ve sürekli tartısıyoruz. Eskiden de pek aramazdı ama mesaj atardı yine. Şimdilerde isim cok yogun diye mesaj atmıyor odasına gecınce de canim sıkkın diye mesaj atmıyor. Arasada sureklı kavga halindeyiz zaten. Defalarca bitirelim diyorum bitirmekte istemıyo. Bende istemıyorum acıkcası ama uzuluyorum. Evlenıncede boyle ıletısımsız karı koca olmak istemiyorum. Benden önce birkere daha nısanlanmıs ve ben onu cok kıskanıyorum. Bana senin tırnagın etmez neyine kıskanıyon dıyo ama ben profilinden cıkamıyorum. Sizce ayrılmalı miyim ben kafam cok karısık lutfen yardım edin seviyorum ama nereye kadar boyle gider bilmiyorum
Asker karısı olmak zordur. Ayrı kalmaya, iletişim kuramamaya sabrın olmalı. Her gün acaba bugün ona bir şey olur mu diye düşüneceksin. Ben yapamam şahsen. Gücüm olmaz, o ağır yükü ben taşıyamazdım.. Zor yani benim için..
Sizde yapamazsınız gibi geliyor bana :( çünkü hiç bir evli erkek kadınsız duramaz, sizden bir süre uzak kaldığında bulunduğu yerlerde ihtiyaçlarını nasıl karşıladığını düşünecek, sizi aldatıp aldatmadığından şüpheleneceksin :(
Biraz ileri dönük düşündüğünde bana hak vereceksin :(
Ayrılmak istiyorsan,onun fikrini sormana ne gerek var ki, zorla evlenemezsin ya.
Evlendikten sonra çok özleyecek, iletişimsiz kalacaksın. Bir evde bir başına, belki yarın öbür gün karnında, kucağında çocuğunla..
Ben tekrar söylüyorum yapamazdım
Ama sende de yapabilecek gücü görmedim :/
Ayrılabilirim dersen, dayanabilirsen, ayrıl. Yapamam ondan ayrılamam, göreve gidip gelmesini sabırla bekleyebilirim dersen evlen tabikii

Ne kadar gereksiz detayları anlatmış size nişanlınız. Mesleği gereği gergin olabilir ama mesaj atıp biraz olsun konuşmamak normal gelmedir bana.
Evet cok gereksız seyler anlattı hatta yasadıkları herseyı anlattı sonra ona yapılıp bana yapılmayınca bende kıskanıyorum. Bana kıskanma senin tırnagjn etmez hatta kıyasladıgın kısıye bak falan dıyo su isleri yoluna koyayım sana daha iyilerini yapcam dıyo ama su isler bı yoluna giremedi 😞

Eski nişanlıyı kafanıza takmayın onunla olsaydı zaten siz olmazdınız. Unutun. Sürekli profiline bakmanız garip.
Bence aramayın bir ara verin kendinize kafanızı toplayın kendi dünyanıza dönün, rahatlayınca eğer nişanlınızda istiyorsa iletişim kurarsınız. Beni ara diye birine ısrar etmek sadece sizden soğutur.

Neden erkekler kulübü yok biliyor musunuz? Tüm kavgalar neden çıkıyor? Çünkü kadınlar erkekleri dünyalarının merkezine koyuyor ve karşı taraftan da bunu bekliyor olmayınca da başlıyor kavgalar. Erkekler normal olarak başka aktivite, arkadaşlara da zaman ayırıyorlar ama kadınlar evlenince ipleri koparıyor. Siz böyle olmayın. Kendine yeten mutlu bir kadın olun görün işler nasıl değişecek.
(Bu arada 11 yıllık evliyim)

Bu iletişim halinde olma kavramı çok abartılıyor

Ysni her an ne konuşulacak ne mesaj atılacak

Napıyorsun aşkımmmm askerleri sayıyorum aşkımmmm

Napıyordun aşkımmm cephaneleri kontrol ediyorum aşkımmm

Bu tarz bir diyalog beklentiniz mi var

Hayat zor askeri personel olmak hele de Hakkari de dha da zordur

Hayatınızda başka odak noktaları bulun kendi işiniz okulunuz meşgaleniz olursa bu kadar beklentiniz olmaz
Haklısınız sanırım kendimi mesgul edıcek bıseyım olmadığı ıcın ona sarıyorum sanırım

Siz cok bunalttıyor olanilir misiniz? Belki o yüzden aramak istemiyordur. (böyle olsa bile arada iletişim sorunu oldugunu gösterir)

Eski nişanlıyı kafanıza takmayın onunla olsaydı zaten siz olmazdınız. Unutun. Sürekli profiline bakmanız garip.
Bence aramayın bir ara verin kendinize kafanızı toplayın kendi dünyanıza dönün, rahatlayınca eğer nişanlınızda istiyorsa iletişim kurarsınız. Beni ara diye birine ısrar etmek sadece sizden soğutur.

Neden erkekler kulübü yok biliyor musunuz? Tüm kavgalar neden çıkıyor? Çünkü kadınlar erkekleri dünyalarının merkezine koyuyor ve karşı taraftan da bunu bekliyor olmayınca da başlıyor kavgalar. Erkekler normal olarak başka aktivite, arkadaşlara da zaman ayırıyorlar ama kadınlar evlenince ipleri koparıyor. Siz böyle olmayın. Kendine yeten mutlu bir kadın olun görün işler nasıl değişecek.
(Bu arada 11 yıllık evliyim)
Cok haklısınız ben okulda derste ne bileyim her yerde ona mesaj atabiliyorum diyorum o da atsın diyorum kendimden ödün vermemezsem ondan da oyle bı beklentiye girmem tesekkur ederım

Bence sen nişanlını cok bunaltıyosun. Adamın zaten işi zor, senin ona huzur vermen gerekirken huzursuzluk cıkarıyorsun. Bu da onun senden de kaçmasına sebep oluyor.

Asker karısı olmak zordur. Ayrı kalmaya, iletişim kuramamaya sabrın olmalı. Her gün acaba bugün ona bir şey olur mu diye düşüneceksin. Ben yapamam şahsen. Gücüm olmaz, o ağır yükü ben taşıyamazdım.. Zor yani benim için..
Sizde yapamazsınız gibi geliyor bana :KK43: çünkü hiç bir evli erkek kadınsız duramaz, sizden bir süre uzak kaldığında bulunduğu yerlerde ihtiyaçlarını nasıl karşıladığını düşünecek, sizi aldatıp aldatmadığından şüpheleneceksin :KK43:
Biraz ileri dönük düşündüğünde bana hak vereceksin :KK43:
Ayrılmak istiyorsan,onun fikrini sormana ne gerek var ki, zorla evlenemezsin ya.
Evlendikten sonra çok özleyecek, iletişimsiz kalacaksın. Bir evde bir başına, belki yarın öbür gün karnında, kucağında çocuğunla..
Ben tekrar söylüyorum yapamazdım
Ama sende de yapabilecek gücü görmedim :/
Ayrılabilirim dersen, dayanabilirsen, ayrıl. Yapamam ondan ayrılamam, göreve gidip gelmesini sabırla bekleyebilirim dersen evlen tabikii
Yok Aldatcandan suphem yok o konuda guvenım sonsuz yani sosyal hesapları bile yok Allah var o konuda gozum kapalı guvenırım dini yondende korkar zinadan yapmaz😀

Cok haklısınız ben okulda derste ne bileyim her yerde ona mesaj atabiliyorum diyorum o da atsın diyorum kendimden ödün vermemezsem ondan da oyle bı beklentiye girmem tesekkur ederım

Sen okulda derste mesaj atmamalı dersin ile ilgilenmelisin

Ama diyelim ki dersle ilgilenmedin bunun zararı kime sana

Adam asker

O işi esnadında sana mesaj attı işi ile ilgilenmedi ve birisine bir şey oldu

Bunun bedeli ödenir mi vicdan azabı giderilebilir mi

Bazı sınırları zorlamamak lazım

Bırak arama o da aramasın bir süre sonra arar ne oldu diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X