• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım çok kıskanç

Yagmurluk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
771
909
133
2 yıldır birlikte oldum erkek arkadasım var hemen hemen 1,buçuuk ay önce nişanlandık...aslında herşey ii hoş ama nişanlım çok kıskanc nişanlanmadan önce bukadr kıskanç değildi en ufacık bişeyde tartısma cıkıo sürekli onla ilgilenmemi istio ilgi gremedinde triplere grio bnde senle ilgilenmicem felan dio ama süreklide ilgilenemmki
bnimde kendime göre işlerim oluo:(( bn ananemle yazlıga gddim kaynamm ve nişanlım pek yollamak istemediler hadi oo nese teyzemn bebe oldu annemlerle gdmiorum die bu seferlik olsun dediler daha nişanlıyken cok kısıtlama yapmaya basladılar nişanlımlada hergün hergün kavga edmeye basladık ufacık bseyden tartısıoruz trip yapıo küsüo bugunde tartıstk ve küsüz ne yapcam bilmiorum bölede cok mutsuzum yürümü:((( lütfen bana yardım edin şuan çok mutsuuzm:'(

nişanlının da o kadar psikopatça kısıtlamasını da anlamıyorum ama
kaynanana noluyo acaba?

henüz nişanlısınız bir yere gitmek icin ondan yada ailesinden izin almak zorunda degilsiniz ki evlenene kadar izin alacagnz insanlar anne ve babanızdır bana göre

amman dikkat!!!

iyice düşün açıkça konuş bu böyle olmaz diye ama dereyi geçene kadar idare edermi bilmem

Benim okurken içim daraldı ileride sizi zor günler bekliyor bunu hissettim.
Eşinizin kıskanç olmasına sizi kısıtlamasına kayanananızın gitiğininz heryere karışmasına hazır olmalısınız.Şimdiden kendilerini belli etmişler.Bence yol yakınken onlara bunun yanlış olduğunu sizi bu kadar kısıtlamamaları gerektiğini izah edin.Şimdi göz yumarsanız ileride iyice bunaltırlar.Ayrıca nişanlınız belki abartmadığı sürece nereye gideceksin vs. sorabilir ama kayınvalideye noluyor onun size kesinlikle karışmaması gerektiğini şimdiden tavrınızı belli edin derim yoksa ileride üzülmenizi istemem.Benim okurken bile içim daralıyor

Sakin ola ki her dedigine boyun egme nisanlandiktan sonra degistiyse isin icinde bir doldurus falan mi var diye geliyor insanin aklina. Yani nisanlinla konus daha onceden boyle olmadigini soyle yani yoksa ilerde bunlara karsi ayni sabri gosteremezsin simdiden onlemini al. Daha yolun basindayken bunlari cozmek cok daha kolaydir.

Bence al karşına düzgünce konuş canım.. Eğer hala inadım inat diyosa ozaman bundan sonra bende aynılarını yapıcam, belki ozaman anlarsın beni de we yap..

kesınlıkle tepkını koy .yoksa onune gecemezsın .aılenle yazlıga gıtmene bıle karısmaları, yanls anlama benı ama gercekten terbıyesızlık.senı gectım ,senın aılene yapılan buyuk terbıyesızlık .basında anne baba varken kaynanayamı dusmus gıdıp gıtmeyecegın .cık cık cık esefle kınadım .

bence sen bu evliliği iyice bir düşün canım şimdiden herşeyi kısıtlıyorsa mutlu olmanız imkansız annenle tatile çıkmanı nasıl kıskanır anlayamadım valla
evlenseniz bile çok fazla kavga edip birbirinizi yıpratırsınız diye düşünüyorum iyice düşün hayat senin hayatın dünyaya bir kere geliyorsun mutlu olmak herkes kadar seninde hakkın...

şu güzel türkçemizi layığıyle kullansak.
Nasıl bir dildir ben çözemedim
çözmek de istemiyorum aslında

bu seferlik olsun demişler sanki lutfetmişler
nişanlı bir kızın başında ailesi varken karışmak bana göre saygısızlıktır

çok saçma senin annenle gidecein yazlığa nasıl karışbilirler ki hele hele kaynanan ne hakla?
ne yani annen seni koruyamaz mı nişanlından önce annen vardı ve bu yaşa o getirdi kimse ondan daha iyi koruyamaz seni.bence vakit geçirmeden tepkini koy yoksa ilerde önüne geçemez ve çok mutsuz olursun.mantıklı ve seviyeli olduğu sürece nişanlın sana karışabilir ama kaynanan asla...

annemle gtmedim ananemle gttim eger annem ve babamla gdersem sorun olmuycanı sölüo nişanlım...ve evlennce bze annen karışcakmı die sordumda hayr dedi aslında annesi çok ii biri ama sanırım fazla karısıo...ve nişanlımla aramız suanda baya kötü ayrıldık gbi bse:((((( aslında basit şeyler ama ona sorun oluo niese anlamadım misal bundan 2 gün öncede ananem tatilden geliyodu onu almaya terminale gdicektik bzde bunla msnde konusuoduk ananemi almaya gdioruz dedim sen gtme dedi gtmem lazım dedim babam gelmicek annemle gdcez dedim yalan söledin babanda gelio kamera acıktı grdüm babana işaret ettin sen gelmiyosun die dmi baba die grdüm deddi sesde acıktı mikrofonun konusmalar duyuluodu ya ananemi almaya gdioruz sonucda babamda gelsede gelmesede gdmek istedim yalan söyledim die küstük ertesi gnü özrdilemeye geldi barıstık aksamına ilgsizm msj atmıorum die küstük bi ayrıldık felan dedilk birbirimize bilmiorum aslında tartısmalarımzda ya o yada bn hemen biiti dioruz yanlış olmasına ragmen:((( ufak ve basit tartışmalarımızda ble btti diyip dayanamaıp barısıorz ama bu kez bana zor gbi gelio en azıından bnim acımdan

yanlış yazdım galiba tatile gddim ananem ama sonucda bni bu zmana kdar oo büyüttü annem çalıstı için ve oo annemden bile öte bnim için bunları biliolar genede heryere gdemzmişim

2 yıldır birlikte oldum erkek arkadasım var hemen hemen 1,buçuuk ay önce nişanlandık...aslında herşey ii hoş ama nişanlım çok kıskanc nişanlanmadan önce bukadr kıskanç değildi en ufacık bişeyde tartısma cıkıo sürekli onla ilgilenmemi istio ilgi gremedinde triplere grio bnde senle ilgilenmicem felan dio ama süreklide ilgilenemmki
bnimde kendime göre işlerim oluo:(( bn ananemle yazlıga gddim kaynamm ve nişanlım pek yollamak istemediler hadi oo nese teyzemn bebe oldu annemlerle gdmiorum die bu seferlik olsun dediler daha nişanlıyken cok kısıtlama yapmaya basladılar nişanlımlada hergün hergün kavga edmeye basladık ufacık bseyden tartısıoruz trip yapıo küsüo bugunde tartıstk ve küsüz ne yapcam bilmiorum bölede cok mutsuzum yürümü:((( lütfen bana yardım edin şuan çok mutsuuzm:'(

tabiki senin sosyal hayatın olacak gezeceksin akrabalarına gideceksin kim karışabilir bu seferlik nedemek senin başında onlardan önce annen baban vardı şimdiye kadar bi kötülük gelmediyse bundan sonrada gelmez ailenden ne o bu seferlik fazla taviz verme esirmisin sen seninde bi hayatın var kimse kısıtlayamaz

Bence annesini çok dinliyor, sanırım sorunlarınızın kaynağı da o . Oğlunu dolduruşa getirip üzerine salıyor.
30 yaşında ama çocuk gibi saçma sapan şeyleri sorun yaratıyor. İyi düşün derim ben.

Back
X