Nisanlim dugunde herkes ayni fikirde olacak, sende biliyosun ve yani..

Maree

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
6
0
36
Diğer
Arkadaslar ikimizde 30 lu yaslardayiz yazin dugunumuz olacak..
Nisanlim guzel bi insan konuskan anlayisli, biraz deli dolu ayni zamanda cekingen bi yanida var, normalde insanlari pek takmayan biri..
Ozgurlugunu kazanmis ve bi cok seyi kendisi yapmis biri..

Simdiden dugun hakkinda konustugumuzda gecen bana dugun gunu cok utanacagini soyledi telefonda, bende e gayet normaldir dedim takmadim..

Daha sonralari yazisinca iste tekrar dile getirdi ve sunu ekledi..
" cunku o gun herkesin ayni fikirde olacagini biliyosun cunku oyledir" deyince ben cevap veremedim gecistirdim..

Anlamaya calisiyorum..
Acaba diyorum kendisi arkadaslariyla cok dalga gecti de onlarin ayni seyleri yapacagindan mi korkuyor? Hani dugun sonrasi falan filan..

Cevplariniz icin simdiden tesekkurler..

mesela ben bı dugune gıdıncee Allahhhh bunlar gece neler yapıcak derim herkes aynı seyı dusunur ama herkes yapıo annemız babamız dedemız dayımız halamız :D yanı bundan utanıcak bısı yok bence

bence de utanılacak birşey yok. çünkü evli herkesin yaşadığı birşey. normal bence. ona bunun normal birşey olduğunu anlatmalısınız güzel bir dille

30 lu yaslarda olupta bu tür bir konudan utanmak. sanırım baya utangac bi yapısı var destek olmalısınız :26:

Benim aklıma ilk şu geldi,
Düğünlerde gelin damat oynarken düşünürüm geceyi düşünüp seviniyorlar mi acaba:)))
Ama kendi dugunumde hiic umrumda olmadi kimin ne dusunecegi. Eminim onda da o olacak ya değilse düğünün tadını çıkaramaz:))

düğünlerde günün gecesini düşünmeyen bi ben varım heralde :53:
belki dinlenmek isteyecekler belki önceden yapmışlardır vs vs bunu kimse bilemez ki..
ayrıca düğün günümde de isteyen istediğini düşünebilir...
bir erkeğin bu kadar hassas olmasına anlam veremedim...

Cevaplariniz icin tesekkurler arkadaslar..
Acikcasi ben dugunlerde gecesini hic dusunmeyenlerdenim..
Tamam insanin aklina gelir ama benimki orda kalir ilerisini dusunmem.. Demek cogunluk dusundugu icin o da boyle bisey dedi..

Benim aklıma ilk şu geldi,
Düğünlerde gelin damat oynarken düşünürüm geceyi düşünüp seviniyorlar mi acaba:)))
Ama kendi dugunumde hiic umrumda olmadi kimin ne dusunecegi. Eminim onda da o olacak ya değilse düğünün tadını çıkaramaz:))

Ayyyy nasil kahkaha attim sunu okuyunca. Allah da seni guldursun emi.

Back
X