nişanlım erkek arkadasıyla aynı ren kıyafetler giyiyor mantıklı mı sizce?

bana da tuhaf geldi doğrusu,özellikle de senden önce vardı demesi.belkide başka bir durum yoktur ama yinede gözlemleyin iyice.

Bence cok çocuksu hayallerdeler ikiside. Evlenecek yaşa gelmişler hala aynı cekedi, rengi giyiyorlar ha?

Yakında bunlar aynı arabayı, rengi, evide ister ozaman ya onların arası bozulur yada esleri ile. Yada sizleri iflas ederler:))) neyse boş ver, takma şimdilik

bence nişanlın bu arkadaşıyla ne sıklıkta nerde görüşüyor ve nerde tanışmışlar bunları bilmeden yorum yapamayız çünkü senden önce o vardı lafını erkekler takımları konusunda bile söyleyebilir fakat bu birbirine hediye alma olayı nedir anlamadım eşimin çok arkadaşı olmasına rağmen birbirlerine en fazla yemek içki ısmarlarlar kıyafet alan olmadı hiç helede aynı renk giyinelim diyen olmadı olmasın da :D nişanlının diğer tavırlarından şüphelenirsen bence onlarıda değerlendir, gay olabilme ihtimali var, ayrıca biseksüel erkeklerde var yani hem kadınlara hemde erkeklere ilgi duyabilen tipler, evlenmeden önce dikkat et derim sonradan üzülme. abarttığımı düşünen arkadaşlar olabilir fakat çok az detay bildiğimiz için aklımıza gelen uyarıları yazmamız gerek, zaten öyle bir olay yoksa anlaşılacaktır benim sana tavsiyem nişanlına şunu söyle, homoseksüeller hakkında ne düşünüyorsun de birgün sohbet etmeye çalış zaten tepkisinden az çok anlarsın sen durumu,ama yadırgar biçimde söyleme gayet normal söyle düşüncelerini sorar gibi.

senden önce o vardı demesine deilde,bu kadar çok hediyeleşmelerine takıldım ben şahsen.

bende eşimde 22 yaşında evlendik hani ergenlikten yeni çıkmış yaşımızda desem daha doğru olur.eşiminde çocukluk arkadaşı vardı,(halende araları çok iyidir)ilkokuldan taa liseye kadar aynı sınıfta okumuşlar,evleri yanyana yeri gelmiş kıyafetlerini deiş tokuş yaparak giyinmişler.sevgilileriyle hep beraber buluşup gezmişler vs vs.

biz nişanlıyken,bi gün eşim dediki seni x in üstüne kuma alıyorum.yaşımın verdiği delilikle neden siz yatıyormusunuzda dedim:9::9:

o günden sonra araları hiç bozulmadı ama daha mesafeli takılmaya başladılar.11 yıl geçti aradan şimdi çocuklarımız kanka:55::55:

ben harbı safım yaa..
yorumları okuyorum;benım hıc aklıma gelmez erkek arkadasıyla dıger cocugun bırlıktelık yasıyabılecegı:1:
ben nıyeyse cocukca bıse olarak gördum,bu aynı gıyınme işini..
ama anlamda veremedım tabi:S
hele hele senden önce o vardı demesı,ne alaka dedırttı..
sız ve arkadası bir mısınız:S

ozaman yorum yapan arkadasların dusuncelerıne katılmamak elde olmuyor:S

Aklıma gay fikri hiç gelmedi.
Böyle de olabilir mi bilmiyorum ama olmayadabilir.
Bu fikri kabullenip hareket etmeyin derim.
Bence en sinir bozucu kısmı senden önce vardı demesi.
Ama siz ona seçim yapma konusunda direttiyseniz ve bunu dediyse bilemiycem.
Sonuçta o kişiyi hayatından sil dediyseniz ondan böyle demiş olabilir.

İsteyen fesat desin valla..
Hiç iyi şeyler geçmedi benim aklımdan..
Kankalık duydum duydum da böylesini duymadım.
Ne demek senden önce o vardı:53:
Umarım ben fesat çıkarım:ssz:

Açıkcası hiç iyimser olamıcam .
Nişanlım bana senden önce o vardı diyemez , benim aldıgım saati çıkarıpta arkadasının aldıgı saatıde takmaz yanı asla .
Ve ben olsam bu hediyeleşme ve aynı gıyunme olayına sessiz kalmazdım hatta gider babasıyla konusurdum yada ayrılırdım çünkü böyle mantıksızca ve boş işlerle ugrasan bir adam benim nişanlım olamaz :)

Yorumları okuyunca birden şaşırdım. Tabi, yine yarım yamalak okudum konuyu ve bazı detayları kaçırmışım. Bir arkadasın dediği gibi her iki cinsdende hoşlana bilir. Ablamın bir tanıdığı vardı, normal bir evliliği, çoluk cocuğu vardı ama gizli gizli kaçamak yapıyormuş erkek Arkadasi ile hatta o adamında Karisi ve cocukları varmış.. Ne tuaf değilmi:) sırf ailesine bir utanç yasatmamak ve cocuk sayibi olmak için bir kadınla evleniyorlar.

Cogu biseksuel ve ya homoları vücut hatlarından anlarsınız. Ben cok homo gördüm:) cogu ince, düz yapılı ve kesinlikle fiSikleri bizden daha kadınsi:d küçücük belleri, kalçası vs var:d
Birde ses, vücutlarını iyi kırırlar ama ne yazsikki bizim Türkler cok belli etmiyor, kısaca iyi tiyatrocular.

40 yıl düşünsen kocanın (tr) biseksüel olduğunu anlamazsınız. Herkez kendini öyle ele vermiyor;)

Ama arkadasınki umarım bir çocuksu dafranisdir.. Yanliz su hediyeler bu yüzden kafamı az karıştırdı

ilk olarak ben de sanki arkadaşların dediği gibi düşündüm açıkçası. ama yine de çok yüksek bir ihtimal gibi gelmedi. ne biliyim insanlara bunu kondurmak çok zor.
ama bir tanıdığımın gey olduğunu öğrendim. çok şaşırdım. Yine de nişanlınızın böyle bir durumu olsa bu kadar açık vermez daha dikkatli olurdu diye düşünüyorum.

Peki size karşı yaklaşımı nasıl? Yani sizi arzular gibi mi yoksa isteksiz gibi mi?

biri bana bunun şaka oldugunu söylesin...
şakamı arkadasım senın nişanlın...
ne demek sen yokken o vardı onu tanıyodum falan...
erkek erkege ne bu samımıyet..
allahım ya saçmalık artık ama yanı..
allah sabır versın arkadasım..
yapcak bıseyınde yok cevabnı almıssın ztn

Eşcinsellik olduğunu düşünmek istemiyorum

Ama erkekler arasındaki kankalık kurumu biraz farklı işliyor, biri evlenmeye kalkınca öbürü ilgiyi arttırıyor, bizim samimiyetimizi kimse bozamaz havasında

Nişanlınla açıkça konuş, ama konuyu başkasıyla paylaşma, gereksiz dedikodulara sebep olabilirsin. İyice anla,dinle sonra altında başka şeyler ara derim. Sadece kankalıksa aralarında ilişki, işi dönülmez bir noktaya getirebilirsin

umarım kötü bişey çıkmaz, aranız nasıl yani nişanlınıla kadın-erkek yakınlaşması? yani gay olma ihtimali olabilir, nişanlınızın arkadaşınızın tavırları nasıl? o da gay olabilir sonuçta ve nişanlınız bunu farketmemiş olabilir?

cok garip, erkek arkadasinla konusmalisin sen sadece ,ayni renkten giyinme falan nedir ya cocuklukta yapilir ama belli bi yasa girince olmaz yani sacma..
Hediye almalar fln da cok garip bence sen sevgilinin arkadasina bi kiz ayarla alcaksa ona hediye alsin yani belki uzaklasirlar biraz bir birilerinden:D

cok garip, erkek arkadasinla konusmalisin sen sadece ,ayni renkten giyinme falan nedir ya cocuklukta yapilir ama belli bi yasa girince olmaz yani sacma..
Hediye almalar fln da cok garip bence sen sevgilinin arkadasina bi kiz ayarla alcaksa ona hediye alsin yani belki uzaklasirlar biraz bir birilerinden:D

belki sevgilisi olmadıgı için yapıyorda olababilir anlam vermeye calışıyorum. izlemeye basladım kızmadan konusuyorum. görmek bile istemıyordum ya cok garip birsey ınsan sevdığı hayatını paylasagı ınsanı bırakma noktasına bile geldim. bekleyip izleyecegim daha neler yapacaklar değişme olur ins.

herkes gay demiş ama bence samimi bir arkadaşı olabilir neye dayanıpta yaftalıyosunuzki giysilerine mi ?

Back
X