- 15 Şubat 2023
- 9
- -9
- 6
- 23
- Konu Sahibi edanurskyyy
-
Nişan süresini uzatın, yalan söylüyor.Merhaba nişanlım Googl dan eskort aramış arama geçmişinden gördüm sorduğum öyle bir şey yapmadın diyor neden aradım diyorum yapmadım fallan diyır kızıyor WhatsApp engellenen nerede de İşletme hesabı gibi numaralar engellemiş ne yapmam lazım
Evet bende şu öyle yapıyorum baktığına eminim ama konuşmuş mu bilmiyorum Watsapp da oradaki eskortların numaraları var yani engelmişYani tabi siz bilirsiniz ama bakmış resmen yalan söylemiş. Ben bir daha güvenmezdim inanmış gibi yapıp takip edin daha dikkatli olacaktır bundan sonra muhtemelen ama yinede gözünüz üzerinde olsun eğer ayrılmayacaksanız.
İletişim varsa bu aldatmadır öteye gitsin veya gitmesin. Afedeceksenizde bedel ödeyin burnu sürtünsün.Evet bende şu öyle yapıyorum baktığına eminim ama konuşmuş mu bilmiyorum Watsapp da oradaki eskortların numaraları var yani engelmiş
Eee neden engellemis? Ya yazarlarsa diye korktugu icin kizim saf misin Sen daha neyi sorguluyorsun bööööö!Evet bende şu öyle yapıyorum baktığına eminim ama konuşmuş mu bilmiyorum Watsapp da oradaki eskortların numaraları var yani engelmiş
Belki nisanliyi cok begendi. Hadi gel hep gel diye darlicak.Eskortu neden engellesin ki, eskort dediğine mantıken bi fiyat sorarsın sonra seni darlamaz bi daha gel hadi falan diye, yanlış mı biliyorum acep
Ama aratmasının mantıklı bi açıklaması yok, ki kendi de yapamamış zaten.
Eman nişanlı da şahin k sankiBelki nisanliyi cok begendi. Hadi gel hep gel diye darlicak.
Belki nisanliyi cok begendi. Hadi gel hep gel diye darlicak.
Yani tabi siz bilirsiniz ama bakmış resmen yalan söylemiş. Ben bir daha güvenmezdim inanmış gibi yapıp takip edin daha dikkatli olacaktır bundan sonra muhtemelen ama yinede gözünüz üzerinde olsun eğer ayrılmayacaksanız.
Ve bu adama hala nişanlım mı diyosunEvet bende şu öyle yapıyorum baktığına eminim ama konuşmuş mu bilmiyorum Watsapp da oradaki eskortların numaraları var yani engelmiş
Evet bende şu öyle yapıyorum baktığına eminim ama konuşmuş mu bilmiyorum Watsapp da oradaki eskortların numaraları var yani engelmişimYani tabi siz bilirsiniz ama bakmış resmen yalan söylemiş. Ben bir daha güvenmezdim inanmış gibi yapıp takip edin daha dikkatli olacaktır bundan sonra muhtemelen ama yinede gözünüz üzerinde olsun eğer ayrılmayacaksanız.
evsf ama erkeklerin çoğunu yaptığını tahmin ediyorumVe bu adama hala nişanlım mı diyosunerkek mi kalmadı yavrum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?