nişanlım gezmeyi sevmiyor ne yapmalıyım

sahil2185

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
977
13
643
40
İzmir
merhaba bayanşar ben 2 aylık nişanlıyım nişanlım gezmeyi pek sevmiyor anneside hep der.Mesela birgün görüşürüz aradan hafta geçer bundan ses yok ben demesem seslenmez bazen ben şuraya gidelim şunu yapalım dediğimdede bahane uyduruyor sonra gidelim diyor sonuçta gidemiyoruz görüşemiyoruz...Nişan olduktan sonra bizim eve daha rahat geldiği için hiç gitmez olduk bir yerelere haaa bu arada güvercinleri var pazar günleri zamanının çoğunu onlarla geçiriyor bana yardım edin ne yapmalıyım bu hep böyle gidermi yoksa değişirmi:19:
NOT:arkadaşlarıylada öyle gezmesi yoktur

nişanlanmak demek; ortak zevklere sahip insanların,
evlilik yolunda geçirdikleri kısa süre ( öyle olması taraftarıyım)
evliliğe alışmaları için geçen süreç,birbirlerini daha yakında tanımak
için harcadıkları zaman..vs. değil midir?bana göre öyledir..
yani sevmişimdir, ortak ilgi alanlarımızın olacağına kanaat getirmişimdir,
birlikte güzel zaman harcayabiliriz...eğer bunlar yoksa neden nişanlanılır?

bir diğer husus ve genelde gördüğüm bir durum; evlilikten sonra değişir
düşüncesi...ASLA değişlik beklemeyin..ha olmaz diyemem ama olursa bunu
bir hediye olarak algılayın çünkü belirli bir yaşa gelmiş bireylerin değiştiğini
ben görmedim...güvercin sevdası çok ciddi bir boyuttur..hastalıktır,zamanının
tamamını orda geçirmesi demektir...gözardı edilen bir tehlikedir..ilerde sorun yaratmasın..:26:

sabah sabah karamsar bir tablo çizdim üzgünüm..ama siz şu aşamada sorunlarınızı
görmezden gelirseniz ,ne yazık ki mutlu bir evlilik için ilk adımı attım sanırken
mutsuz bir evliliğin temellerini atmış olacaksınız...yineliyorum...
erkek ya da kadın; EVLENDİKTEN SONRA ONU DEĞİŞTİRİRİM düşüncesi,
insanın sadece akıl yanılgısıdır....:19:

valla canım gidelim gezelim diceksin bugunleri birdaha yaşayamayacağız sonuçta. bende nişanlıyım haftasonu birgun mutlaka dışardayız. hep plan yaparız o söyleyecek olsa "size geleyim" diye "pazar gununu evde mi geçireceğiz yok artık" derim sende de. çıkın gezin

nişanlanmak demek; ortak zevklere sahip insanların,
evlilik yolunda geçirdikleri kısa süre ( öyle olması taraftarıyım)
evliliğe alışmaları için geçen süreç,birbirlerini daha yakında tanımak
için harcadıkları zaman..vs. değil midir?bana göre öyledir..
yani sevmişimdir, ortak ilgi alanlarımızın olacağına kanaat getirmişimdir,
birlikte güzel zaman harcayabiliriz...eğer bunlar yoksa neden nişanlanılır?

bir diğer husus ve genelde gördüğüm bir durum; evlilikten sonra değişir
düşüncesi...ASLA değişlik beklemeyin..ha olmaz diyemem ama olursa bunu
bir hediye olarak algılayın çünkü belirli bir yaşa gelmiş bireylerin değiştiğini
ben görmedim...güvercin sevdası çok ciddi bir boyuttur..hastalıktır,zamanının
tamamını orda geçirmesi demektir...gözardı edilen bir tehlikedir..ilerde sorun yaratmasın..:26:

sabah sabah karamsar bir tablo çizdim üzgünüm..ama siz şu aşamada sorunlarınızı
görmezden gelirseniz ,ne yazık ki mutlu bir evlilik için ilk adımı attım sanırken
mutsuz bir evliliğin temellerini atmış olacaksınız...yineliyorum...
erkek ya da kadın; EVLENDİKTEN SONRA ONU DEĞİŞTİRİRİM düşüncesi,
insanın sadece akıl yanılgısıdır....:19:

Nişanlanmadan öncede pek gezmezdik ama haftada 1 2 çıkar kafede falan otururduk yani nişanlandıktan sonra dahada kötü oldu güvercin konusu ben hayvanları seviyor diye sesimi çıkarmıyordum ama görüyorumki büyük sorun bizim için sat dedim sözde satılığa çıkardım

valla canım gidelim gezelim diceksin bugunleri birdaha yaşayamayacağız sonuçta. bende nişanlıyım haftasonu birgun mutlaka dışardayız. hep plan yaparız o söyleyecek olsa "size geleyim" diye "pazar gununu evde mi geçireceğiz yok artık" derim sende de. çıkın gezin

bende çıkalım gezelim diyorum mutlaka birşey oluyor ve erteliyor ama bize gelmeyi istediğindede ben kabul etmiyeceğim görürü o:47:

o zaman şöyle söyleyimm,evlendikten sonra hiç dışarı
çıkmazsın..her yeni bir adım sizi eve bağlamış anlaşılan
o ki...hayvan sevgisi? güvercin olayı hayvan sevgisinin
önünde bir duygu..bizzat akrdeşimde yaşadığımız için
bu kadar net söylüyorum...onları sattırmadıkça, o
sevdadan vazgeçmedikçe sizde huzur kalmaz...:ssz:

o zaman şöyle söyleyimm,evlendikten sonra hiç dışarı
çıkmazsın..her yeni bir adım sizi eve bağlamış anlaşılan
o ki...hayvan sevgisi? güvercin olayı hayvan sevgisinin
önünde bir duygu..bizzat akrdeşimde yaşadığımız için
bu kadar net söylüyorum...onları sattırmadıkça, o
sevdadan vazgeçmedikçe sizde huzur kalmaz...:ssz:

ok anlıyorum yardımınız için tşk üstüne düşmeliyim satması için elimden geleni yapacağım

Oseni ne yapsın? Güvercinleri ile mutlu seninle cinsel ihtiyacı yüzünden evleniyordur,bu tipler asla değişmez,sosyallik yok buna razı ol yada yüzüğü at

Oseni ne yapsın? Güvercinleri ile mutlu seninle cinsel ihtiyacı yüzünden evleniyordur,bu tipler asla değişmez,sosyallik yok buna razı ol yada yüzüğü at

offffffffff yaa babamın mizacı çok serttir biz zor koşullarda babamı razı ettik şimdi nasıl atarım ben yüzüğü:26:

alında çok efendi saygılı ve aileside çok iyidir kayınvalidem dünya tatlısı benim yanımda oğlunu eleştirir beni kayırır

hastalık derecesinde güvercin tutkunları eviyle pek bağlantısı olmuyor. sana satarım der, evlendikten sonra satarım der. sonrada nasılsa evlendim satmaya gerek yok der çıkar.

mesela eşimde işkolik, evlendikten sonra belki değişir dedim. değişmedi. hatta ilk sevgililer gününde çiçek aldı, sonra durmadan çalıştı. şimdilerde duruldu biraz. ama en ufak iş getirdiğinde deliriyorum:37:, o nedenle duruldu.

canım bu adam nısanlanmadan once de aynı kısıydı .
yanı belırttıgınıze gore nısanlanmadan once de gezmezmıs .
sız de bunu bıle bıle nısanlanma kararı almıs oluyorsunuz.
hos nısanlılık surecı de cıftlerın bırbırını daha yakından tanıma surecıdır .
eger yasam tarzınıza uymuyor ıse nısanı atabılırsınız de .

ama bır de soyle dusun ; nısanlandıgınız ıcın sorumluklarınız daha da fazla .
yanı evlılık ıcın bırıkım de yapıyor olabılır .

hastalık derecesinde güvercin tutkunları eviyle pek bağlantısı olmuyor. sana satarım der, evlendikten sonra satarım der. sonrada nasılsa evlendim satmaya gerek yok der çıkar.

mesela eşimde işkolik, evlendikten sonra belki değişir dedim. değişmedi. hatta ilk sevgililer gününde çiçek aldı, sonra durmadan çalıştı. şimdilerde duruldu biraz. ama en ufak iş getirdiğinde deliriyorum:37:, o nedenle duruldu.

tutkusunu anlayamıyorumki geçen nette gördüm satılğa çıkarmış ama ne olur bilmiyorum

Nişan evlilik değil babana oturup anlat ,seni kesecek değildir ,mutsuz bir evlilik yapma , bu tip sana uygun değil bilesin ,annene söyle oda babana söylesin, kaynana tatlı olsa ne yazar ,oğlu anti sosyal, evlensen inan 1 yıl içinde kafayı yersin ,bu meseleyi uzatma ,kes at ,

merhaba bayanşar ben 2 aylık nişanlıyım nişanlım gezmeyi pek sevmiyor anneside hep der.Mesela birgün görüşürüz aradan hafta geçer bundan ses yok ben demesem seslenmez bazen ben şuraya gidelim şunu yapalım dediğimdede bahane uyduruyor sonra gidelim diyor sonuçta gidemiyoruz görüşemiyoruz...Nişan olduktan sonra bizim eve daha rahat geldiği için hiç gitmez olduk bir yerelere haaa bu arada güvercinleri var pazar günleri zamanının çoğunu onlarla geçiriyor bana yardım edin ne yapmalıyım bu hep böyle gidermi yoksa değişirmi:19:

emrivaki yapacaksın nişan kadar güzel bir dönem yok tadını cıkarttır

canım bu adam nısanlanmadan once de aynı kısıydı .
yanı belırttıgınıze gore nısanlanmadan once de gezmezmıs .
sız de bunu bıle bıle nısanlanma kararı almıs oluyorsunuz.
hos nısanlılık surecı de cıftlerın bırbırını daha yakından tanıma surecıdır .
eger yasam tarzınıza uymuyor ıse nısanı atabılırsınız de .

ama bır de soyle dusun ; nısanlandıgınız ıcın sorumluklarınız daha da fazla .
yanı evlılık ıcın bırıkım de yapıyor olabılır .

hiç çıkmıyor değiliz ama en son 3 hafta oldu sanırım ben ilçe dışına çıkmak istiyorum rahat etme açısından
annemde öyle diyor çocuk birikim yapacak düğün yapacak para lazım diyor
biz izmirin bir ilçesinde oturyoruz izmire veya çevre ilçelere gitmek bize en az 100 liraya mal oluyor farkındayım her hafta fazla olur elide çok açıktır sever yedirip içirmeyi..

Bu böyle gider malesef değişceğini sanmıyorum :50: Sevmiyosa sevmiyodur değiştiremezsin bunu :19: nişanlıyken senin çabanla değişiklik olsada evlendikten sonra yine gezmiycektir. Huyunu değiştiremezsin. İnsan sevmediği bişeyi yapmak istemez haliyle onada hak vermelisin. Kimi insan evde vakit geçirmeyi sever kimiside gezmeyi. Bende genelde evde vakit geçirmeyi severim ama gezerimde dengeyi korumaya sağlıyorum ama kimisi hiç hiç sevmez gezmeyi. ben o kadarda nefret etmiyorum yani gezmekten katı değilim bu konuda çok :10:

Son düzenleme:

al bak işte benim koca da aynı. gezmez yürümez..:22::22:
çok değil dün akşam daha kavga ettik bu yüzden..
sev mi yo rum zorla sevemem ya gezmeyi dedi. Sen nereye istersen gez ne istersen al ama bana deme dedi.
neeyyymiiişşşş :4:zorla güzellik olmazmış...
deli oluyorum sinirden kuduruyorum ama nafile..
sıkma canını kendin çık gez.. biliyorum hevesin var nişanlının elinden tutup gezmeyi istersin elbette ama yok ya.. bizde yeni evliyiz.. ı ıh.:50:

Sen gezmeyi çok seven biriysen bu konu senin için çok önemliyse yani ilerde evlendiğinde canını çok daha fazla sıkıcaktır emin ol. Evlenince sen her gezmek istediğinde bu yüzden tartışabilirsiniz. Bu konuda uyumlu değilsiniz demek ki senin yapabilceğin bişey yok. Başka anlaşamadığınız noktalar var mı? böyle ilerde sorun oluşabilcek şekilde? :26:

Back
X