nişanlım günden güne degişiyor :(

Yazdıklarını okumakta çok zorlandım.
Nişanlını düzeltmeye çalışmaktan önce Türkçe'ni düzeltmeni öneririm.

mesajlarında da böyle bir türkçe kullanıyorsan aranızda iletişim kopukluğu olabilir bence.

iletişim kopuklugumuz yok Allaha sukurben bı bakarım konusmama gerek kalmz o bnım gözlerımden ne demek ıstedgımı anlar aynı sekılde bende onun. yazıma gelınce uzun zamandır pc kullanmıyordum ve hızlı yazmaya calısıyrum ondan boyle oluyor sız duzgun yazın da baskasına karısmayın.

Yazdıklarını okumakta çok zorlandım.
Nişanlını düzeltmeye çalışmaktan önce Türkçe'ni düzeltmeni öneririm.

bu kadar kısı yazdıklarımı anladı ve yorum yazdıysa bnce sen kendınde bı sorun ara. benım nasıl yazıdıgımda turkcemde sızı hıcmı hıc ılgılendrmez.

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Canım zamanla sahiplenme hissi artıyorsa "benim kadınım" diye gururlanıyorsa kıskançlığı artıyor olabilir..
Mesela şeyi düşün ilişkilerin ilk birkaç ayında sevgililer kıskançlıklarını pek belli etmezler zamanla açılırlar ya öyle düşün.
Bence karamsarlık yapma alttan al zamanla geçer.

Canım zamanla sahiplenme hissi artıyorsa "benim kadınım" diye gururlanıyorsa kıskançlığı artıyor olabilir..
Mesela şeyi düşün ilişkilerin ilk birkaç ayında sevgililer kıskançlıklarını pek belli etmezler zamanla açılırlar ya öyle düşün.
Bence karamsarlık yapma alttan al zamanla geçer.

inşallah gecer cnım cunku gercekten cok zor bı durum kıskanılmak eskıde hep kısknac bı sevglım olsun ısterdım bıraz fazla ıstemısım galıba :) cok mu cok kıskanc oldu. bı de gunden gune artmasa tam tersı azalsa.

iletişim kopuklugumuz yok Allaha sukurben bı bakarım konusmama gerek kalmz o bnım gözlerımden ne demek ıstedgımı anlar aynı sekılde bende onun. yazıma gelınce uzun zamandır pc kullanmıyordum ve hızlı yazmaya calısıyrum ondan boyle oluyor sız duzgun yazın da baskasına karısmayın.

maşallah ALLAH muhabbetinizi artırsın, bu devirde çok zor öyle bir bakışta anlaşmak. tebrik ederim içtenlikle. bu arada özür dilerim bir daha eleştirmem. sağlıcakla kal.

YA BENDE NİŞANLIMDAN 20 GÜN ROTARLI OLARAK BUGUN AYRILDIM .. İLERİMDEN ÇOK KORKUORUM BETERİN BETERİ VARDR MANTIGIYLA AMA DÜŞÜNÜORUMDA BİLE BİLE LADESTE YAPILMAZ GİBİ GELİYOR..:s

Sevgiliyken başka nişanlanınca başka evlenince daha başka oluo bence erkekler okadar çok örnek ve gerçek varkii ...

Back
X