NİŞANLIM HAKSIZMIYIM

sevgi28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
854
98
73
Giresun
Mrb kızlar..organizasyon firmasında calisiyorum 3 yıldır.açılışlar oldugunda servis ikramlar falan ilgilenip günlük ucret aliyorum.bazen 3 ayda 1 oluyo belli olmuyor.çalıstigim yer tarihi mekan kiraladi işletiyor ve kır dügünleri yapiyor..aile dostumuz işletenler ailecek çalisiyorlar..sabah kalktim gidicem nişanlimin haberi var..aradı gittinmi napiyorsun diye.annemde gelcekti rahatsizlandi tek gittim bunu duyunca bu son olsun bi daha gitmiceksin ne işin var ben seni duğune dernege gondermek istemiyorum normalde vss saydirdi.ona göre nişanli kiz dugune dernege gitmez..yeni huylar edindi..o kadar kizdimki ne hakla bana karisabiliyorsun,emir verir gibi dedim..yine soylendi..ben oraya calismaya gidiyorum baska biseye degil senden oncede gittim yinede giderim kotu bisi yapmiyorum harcligimi cikariyorum..sabah sabah canimi sıkma arama bugun beni günümü mahvettin zaten yeter artik sıkıldım bu hareketlerin yuzunden dedim kapadim..dünden beri ses seda yok..haksizmiyim

Mrb kızlar..organizasyon firmasında calisiyorum 3 yıldır.açılışlar oldugunda servis ikramlar falan ilgilenip günlük ucret aliyorum.bazen 3 ayda 1 oluyo belli olmuyor.çalıstigim yer tarihi mekan kiraladi işletiyor ve kır dügünleri yapiyor..aile dostumuz işletenler ailecek çalisiyorlar..sabah kalktim gidicem nişanlimin haberi var..aradı gittinmi napiyorsun diye.annemde gelcekti rahatsizlandi tek gittim bunu duyunca bu son olsun bi daha gitmiceksin ne işin var ben seni duğune dernege gondermek istemiyorum normalde vss saydirdi.ona göre nişanli kiz dugune dernege gitmez..yeni huylar edindi..o kadar kizdimki ne hakla bana karisabiliyorsun,emir verir gibi dedim..yine soylendi..ben oraya calismaya gidiyorum baska biseye degil senden oncede gittim yinede giderim kotu bisi yapmiyorum harcligimi cikariyorum..sabah sabah canimi sıkma arama bugun beni günümü mahvettin zaten yeter artik sıkıldım bu hareketlerin yuzunden dedim kapadim..dünden beri ses seda yok..haksizmiyim

Haklisin düsüncesizlik etmis. Sen calisiyorsun harcligini kazaniyorsun, annen baban bisey demiyorsa onun ne haddine? Bu konu disinda baska sorunlarinizda varmi? Yoksa eger konus anlatmaya calis anlayis bekledigini söyle.

Benimde eski nisanlim olacak insan ben calisiyorum diye sürekli sorun cikarirdi. Neymis ben oralara layik degilmisim. Is yerine bile gelip tehdit etmistir birdaha buraya gelirsen burayi yakarim diye. Tabi olanlari babama anlattim ve o söylemisti ben kizima izin veriyorum calisacak diye. Bir süre daha calistiktan sonra biraktim isi surat asmasindan bikmistim cünkü. Keskede birakmasaymisim. Biraktim ve sorunlar devam etti nisani attim. Iside biraktigimla kaldim.

Haklısın da, seni aramayınca ne olacak. Yani bir kaç gün sonra barışacaksınız, bir süre birşey yok gibi davranacak sonra eski seni kısıtlamaya yönelik davranışları tekrar başlayacak. Hatta üzgünüm ama evlenince daha beter olacak. Bence çok iyi düşün, sonrasında çok üzülürsün.

Haklisiniz.

Dunden beri ses vermeyerek sizden tepkiniz icin geri adim beklemis.

Geri adim atin ki bundan sonra bir dedigi iki olmasin istiyor.

Oysa hatasini anlamasi gereken o.

Sizi dugune dernege gondermek istemedigini soylemis ama o siz isiniz.

Daha nisanliyken ise gitmenize mudahale eden adam evlenince neler yumurtlar.

Ustune bir de sessizlige burunmus ki 'hatanizi anlayin', hem suclu hem guclu.

Onlar olmasa namusumuzu koruyamayacagimizi dusunen erkeklerin tipik hareketleri iste.

Nişanlinizin böyle birşey söylemesi saçma, sizin de "bana karışamazsın" demeniz saçma. Bu tarz kelimlerin hepsi tartışmaları körükler. Nişanlınızın elbette hayatiniz üzerinde söz hakki var, tabi belli sinirlar içerisinde. Sakince konusarak halletmeye calisin. Calismanizin olumlu yonlerini, artilarini soyleyin. Aklindan geçen kotu senaryolarin sadece calisma hayatinda degil, sokakta yururken bile gerceklesecegini soyleyin. yersiz bir maçoluk cunku.

Bence gayet haklısınız kötü bişey mi var ortada sanki aileniz de müsade ediyr gidilmeyecek bi yer olsa onlar istemezdi kıskançlık yapmış heralde biraz ama dozu fazla kaçmış

Haklisiniz ve geri adim atmayin. Simdi evet demek bundan sonra senin dedigin olacak demek olur..

Sana yavaş yavaş kurallar getirmeye calisiyor istemediğin şeylere sakin sakin tamam deme üzülen sen olursin

yahu şu kocama bende şöyle sert çıktığımda bi düzeliyorEn Büyük KK

arkadaş illa bağırtcaklar illa posta koydurcaklar

biraz efor fazla olmuş

ama haklısın sonuç itibariyle

bu arada eğer dönüşü sen yaparsan bu olayların arkası kesilmez

nasıl olsa iki bağırır sonra dediğime gelir der

biraz sessiz kal bakalım:cool:

Nişanlinizin böyle birşey söylemesi saçma, sizin de "bana karışamazsın" demeniz saçma. Bu tarz kelimlerin hepsi tartışmaları körükler. Nişanlınızın elbette hayatiniz üzerinde söz hakki var, tabi belli sinirlar içerisinde. Sakince konusarak halletmeye calisin. Calismanizin olumlu yonlerini, artilarini soyleyin. Aklindan geçen kotu senaryolarin sadece calisma hayatinda degil, sokakta yururken bile gerceklesecegini soyleyin. yersiz bir maçoluk cunku.
Kac kez anlattim..anlamiyor adam delirtiyor beni..bak hayatim birbirimize tabiki saygi duyucaz ama emirvakiyle yaptirim olmaz..bir npktaya kadar söz hakkimiz..senden önce ailem var ve hala ailemleyim..bunu kabul ettiremiyorum.kocammis gibi davraniyor

Sen kimsin bana karışamazsın ın dışında haklısın.. Eşim le sevgiliyken çalışmama tepki gösterdiğinde , ben bugüne kadar KENDİME olan saygımdan kötü birşey yapmadım şimdide yapmam.. Arkamı kollarcasına tepki gösterirken birazdaha dikkatli ol.. Senden öncede korudum kendimi seninleykende korurum KENDİME duyduğum saygıdan dedim.. O oldu, halaaa öyle saçma tavırlar yapmaz.. Ama bende hiçbir zaman sen kimsin demedim, öbür yarım o benim yetmezmi? Nişanlında senin için aynı değerde olmalı, yine diyorum hayatına yön vermesine izin verme ama kelimelerini seçerken dikkat et bence..

Annem agir olmus sanki haklisin ama sen kimsin gibi konusmussun diyo.. Bunu hakkettigini dusunuyorum bende..sahibim degil sonucta
Valla simdiden taviz verirsen evlenince onunu alamazsin taviz tavizi dogurur. Anan baban sen uygun bulmussun calisiyosun o mu karar verecekmis uygun olup olmadigina

Kac kez anlattim..anlamiyor adam delirtiyor beni..bak hayatim birbirimize tabiki saygi duyucaz ama emirvakiyle yaptirim olmaz..bir npktaya kadar söz hakkimiz..senden önce ailem var ve hala ailemleyim..bunu kabul ettiremiyorum.kocammis gibi davraniyor

Kocanmış gibi de davranmıyor. Sahibinmiş gibi davranıyor. Evlenince bu karışmalarına izin mi vereceksin ki?
Hem sen kimsin de dememişsin bazı arkadaşlar oraya takılmış ama. Bana karışamazsın demişsin ki sana iş konusunda karışamayacağını söylemek istediğin varsayarak evet sana karışamaz. Öteki yarın da olsa karışamaz, hayatının anlamı da olsa karışamaz.

Back
X