NİŞANLIM HAKSIZMIYIM

eşitlik kavramı içinde adaleti barındırır bilmem farkındamısınız?
kavram bilgisizliğiniz varsa hemen giderelim :KK66:

ayrıca komplo teorilerine bayıldım kadınlarda çalışsın istiyorlarmış da az maaşla çalıştıracaklarmış da.. yarın kocan bıçağı alsın eline saldırsın da görürüm ben seni abartılıyormu değilmi?

bu mervecik01 erkek herhalde valla erkek olsa bu kadar erkekleri savunamazdı maşallah, adamlar eşlerini öldürüyor bunun gibiler de aman canım abartılıyor diye olayları sevimlileştirmeye çalışıyor. daha 2 gün önce adam tornavidayla karısını 46 yerinden yaralamış. ama abartılıyor canım aman oturun evinizde aman çalışırsanız maaşlar düşer aman.

yazık sizin gibilere..

eşitlik ve adalet farklı şeylerdir, zorlama kavram kargaşası yaratmaya çalışma hiç. iki insan eşit ise aralarında adaleti saglama amacıyla bir digerine ayrıcalık tanınmaz.

kadınlar ve erkekler eşit olmadıkları için, kadınlara hukukta bir çok ayrıcalık tanınır. eşitlik oldugu için degil, olmadıgı için ayrıcalık verilir ve adalet saglanır. anlayabiliyor musun? :confused:

tornavidalı adam diline sakız oldu ama kocasını öldürüp hapse girmeyen de var. çocugunu öldürüp hapse girmeyen kadınlar da var. ben de bunlardan birini mi sakız edeyim agzıma? bu tip şeylerle tartışma olmaz.

hukugun kuralıdır bu. ''kadının beyanı esastır, aksini ispat erkegin sorumlulugudur'' demek ne hukuk ne de mantık bilmedigini gösterir. ben de burada oturmuş seninle hukuk ve mantık tartışıyorum.

'masumiyet karinesi' vardır hukukta, 'bir kimse aksi ispatlanmadıgı müddetçe masumdur'. sen tutup da kadının beyanı esastır maddesini getirirsen, yarın bir gün kadının biri senin ogluna bu iftirayı atar ve hapse girer oglun ortada hiçbir şey yokken. tabi bu söyledigimi anlaman için biraz hukugu ve mantıgı ögrenmen gerek.

tecavüz iddialarının %20 si iftira oldugunu hemen ardından itiraf ediyor pişman olup. tabi bir de bunun itiraf etmeyenleri var... diger bir bölümü ise suçsuz bulunuyor. bir kısmı da suçlu bulunuyor. 'kadının beyanı esastır' demek kadınlara abartı bir güç verir. sonra elalemin kocalarına iftira bile atabilirler biraz akıllı bir senaryo ile. sonra adam olmayan tecavüzü işlemedigin ispatlayacak, öyle mi? mantık mantık... birazcık mantık...

kadınlar tarafından öldürülen bir sürü erkek de var. hem de çok.... ama bunlar haber yapılırken bagıra bagıra anlatılmaz. bu yüzden de sen yok zannedersin.

hatta sen kadın tecavüzcüleri de bilmezsin bence. hatta kadın pedofilileri... bunlar yok zannediyorsundur sen bir de şimdi :KK70:

hukuktan bahsetmiyorum ben ama hukukun uygulanmadığını da çok iyi bilirim. hayatım mahkemelerde geçti bir avukat kadar.

şimdi gelelim şu masumiyet karinesineee.. bir kadın iftira atarsa bunu ispatlaması lazım değilmi?
ispatlayamazsa zaten sıkıntı yok ama bu %20 uydurma oranınız durumu ve bu ülkenin gerçeklerini yok saymaz. siz nedense her kadını potansiyel yalancı görüyorsunuz.
kadın için kolay bir şey sanıyorsunuz bu adam bana tecavüz etti demeyi.
başınıza gelmesini o kadar çok isterim ki görelim bakalım o kadar kolaymıymış..

kadın pedofiller, kadın tecavüzcüler fantezi dünyasına bak, kadın pedofiller en çok rusyada çıkar haber vereyim :KK45:

duydunuzmu hanımlar tecavüze uğradım diyenler yalancıymış.
kadın cinayetleri de abartı
kadınlar gül gibi yaşıyorlarmış da haberimiz yokmuş..

hayallerde yaşamak ne güzel:KK49:

eşitlik ve adalet farklı şeylerdir, zorlama kavram kargaşası yaratmaya çalışma hiç. iki insan eşit ise aralarında adaleti saglama amacıyla bir digerine ayrıcalık tanınmaz.

kadınlar ve erkekler eşit olmadıkları için, kadınlara hukukta bir çok ayrıcalık tanınır. eşitlik oldugu için degil, olmadıgı için ayrıcalık verilir ve adalet saglanır. anlayabiliyor musun? :confused:

tornavidalı adam diline sakız oldu ama kocasını öldürüp hapse girmeyen de var. çocugunu öldürüp hapse girmeyen kadınlar da var. ben de bunlardan birini mi sakız edeyim agzıma? bu tip şeylerle tartışma olmaz.

adalet eşitliğin bir parçasıdır farklı özellikleri gözetmek eşitliğin bir gereğidir.
arabistan güzel memleket tam senin gibi kadınlara göre kesin türbanlısındır da sen. laflarından belli bi blogmu ne vardı orada da aynı geyikler yazardı öğrenmişsin ordan gelmiş ahkam kesiyorsun.

köşeye sıkışmanızı izlemek çok zevkli banane banane kocasını öldüren kadın da vayy ühüü onları da görün ama onlar da vayyy :D

hukuktan bahsetmiyorum ben ama hukukun uygulanmadığını da çok iyi bilirim. hayatım mahkemelerde geçti bir avukat kadar.

şimdi gelelim şu masumiyet karinesineee.. bir kadın iftira atarsa bunu ispatlaması lazım değilmi?
ispatlayamazsa zaten sıkıntı yok ama bu %20 uydurma oranınız durumu ve bu ülkenin gerçeklerini yok saymaz. siz nedense her kadını potansiyel yalancı görüyorsunuz.
kadın için kolay bir şey sanıyorsunuz bu adam bana tecavüz etti demeyi.
başınıza gelmesini o kadar çok isterim ki görelim bakalım o kadar kolaymıymış..

kadın pedofiller, kadın tecavüzcüler fantezi dünyasına bak, kadın pedofiller en çok rusyada çıkar haber vereyim :KK45:

duydunuzmu hanımlar tecavüze uğradım diyenler yalancıymış.
kadın cinayetleri de abartı
kadınlar gül gibi yaşıyorlarmış da haberimiz yokmuş..

hayallerde yaşamak ne güzel:KK49:

hayır, kadının iddiası : ''bana tecavüz etti'' , ispatı : ..... yok. dolayısıyla bu iş başlamadan biter. erkegin kadının iftira attıgını ispatlama gibi bir sorumlulugu yok çünkü kadın tecavüzün ispatını yapmamıştır daha.

her kadını potansiyel yalancı görmüyorum, ama sen her tecavüz iddiasını gerçek zannediyorsun. ''bir kadın için tecavüze ugradım demek çok zordur'' lafına da katılmıyorum. herkes geçerli degildir bu. bazıları çok rahat bir şekilde, bir bardak su içermiş gibi tecavüz iftirası atabiliyor çok rahat bir şekilde. bu yüzden 'kadın durduk yere tecavüze ugradım demez' gibi bir ön yargı ile iş yapılmaz.

kadın pedofililer her yerdeler. büyük ihtimalle benim de başıma 12 yaşlarındayken gelen olay buydu. otobüse bindim yanıma 40 yaşından genç bir kadın oturdu. elindeki siyah poşeti kucagıma koydu, sonra da elini poşetin altına soktu ve 20 dakika boyunca karıştırdı durdu. ben cama yasladım kafamı bir şey diyemedim, anlamadım bile ne oldugunu, ses de çıkaramadım. inecegim zaman inemedm bile bi durak sonra indim, sesimi çıkaramadım. kadın hiçbir şey olmamış gibi buyur geç evladım dedi inerken. buyur sana kadın pedofili. bunlardan her yerde var. tecavüzcüler de var kadın.

kadın cinayetleri evet abartılıyor. kadınlar gül gibi yaşamıyor ama erkekler de yaşamıyor. sen bütün kadınlar eziyet içinde yaşıyorlar falan zannediyorsun. hayal dünyasında olan sensin :KK70:

adalet eşitliğin bir parçasıdır farklı özellikleri gözetmek eşitliğin bir gereğidir.
arabistan güzel memleket tam senin gibi kadınlara göre kesin türbanlısındır da sen. laflarından belli bi blogmu ne vardı orada da aynı geyikler yazardı öğrenmişsin ordan gelmiş ahkam kesiyorsun.

yoo türbanlı degilim hatta dindar bile degilim.

ama sen daha adalet ve eşitligin ne oldugunu bilmezken seninle tartışmak abesle iştigal. ama yine de tartışıyorum işte :KK48:

O zaman katil uşak:KK59:
Konu neymiş ne olmuş, konu sahibesi ne sormuş siz ne yazmışsınız, gol atan taraf olmak adına konuları sabote etmeyin rica ediyorum:KK66:

Konuya bak bee.. Sonunda da turbana baglanmis ya pesss.. Allah akil fikir versin..

Konuya bak bee.. Sonunda da turbana baglanmis ya pesss.. Allah akil fikir versin..
şimdi biz bunlara nie açıksınız desek aslan kesililer ama türbana dil uzatcak kadar korkusuzlar yazık sizin gibilere herkes özgür herkes herkes saygı göstermek zorundalar

Son okuduklarımdan midem bulandı. Kız da konuyu açtığına açacağına pişman olmuştur.

Ayrıca ara mesajlarda gördüm kılık kıyafete arkadaşlarıyla takılmasına karışan bi adam var. Kim ne derse desin bana normal gelmiyor hatta korkunç bile. Yarın evlenince kapıyı üstümden kitler beni hapseder diye korkarım ben böyle adamdan. Hatta şiddet eğilimi de oluyor bu tiplerde ona mı baktın buraya mı gittin kim için süslendin...
Böyle bi konu bile vardı kk'da yanlış hatırlamıyosam

Konu aldi basini gidiyor araya girmemek icin yazmadim arkadsslar..hepiniz saolun vakit ayirdiginiz icin

Cok haklisiniz. Zaten boyle boyle basliyorlar avuclarinin icine almayi. Sonra bi bakmissin evlenmissin ona sormadan ekmek almaya cikamiyosun. Saygi duyun, birbirinizi uzmeyin ama sakin kendini ezdirme.

Back
X